Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka 2010

POSTANOWIENIE -w tym roku znaleźć faceta

Polecane posty

smakijja nie dobijaj mnie blondynkami - bo ja jestem brunetką, ale za to pofalowaną :D Czekolada, mnie nie przeszkadzała taka róznica wieku, ale tamten facet którego znałam był poprostu "idealny". Za to potem też poznałam kogoś 10 lat starszego, ale dno totalne. Zero humoru, brak ogłady itd :O to zależy od człowieka, ze ten starszy Ci nie pasuje, nie znaczy też, ze z każdym tak będzie. Generalnie wolę starszych niż rówieśników, ale nie starszych niż 10 lat :P

a ja się spotykam jutro z innym a w środę z innym...hehe;) obaj mi się podobają, ale są to etapy wstępne także nic nie szkodzi że raz jeden raz z drugim, na razie to nic jeszcze nie znaczy...ale zobaczymy czy potoczy się w jakimś kierunku...szczerze mówiąc to pierwszy raz mi się coś takiego zdarza,że dwóch na raz

Migotko - może uda się wrzucić kilka zdjęć ulubionych ciuszków? coś byśmy doradziły ;) Smakijja - wiadomo że z kumpelą raźniej ;) Pamiętaj jednak o tym że facetowi lepiej podejść do samotnej dziewczyny niż do jakiejś grupy. Łatwiej wtedy zagadać i nie naraża się na wyśmianie przez koleżanki ;)

Całkiem normalna, przez wzgląd na solidarnośc kobiecą nagabuję Cię, że jak jednego zostawisz, to masz go przysłać tutaj do nas - może kogoś sparujemy :classic_cool: ;)

Miogotko nie chodzi o sam fakt różnicy wieku ale też o to jak się zachowuje w stosunku do mnie... od grudnia codziennie do mnie pisze dzwoni, gdzieś zaprasza... jest strasznie nachalny i w dodatku traktuje mnie jak dziecko. Nie mogłabym być z kimś takim.

Gość smakijja
calkiem normalna- widze jakis przelom w Twoim zyciu, bo pamietam ze kiedys jakies moze 3 miesiace temu zalozylas topik chyba o starych pannach i chyba pisalas ze nie masz powodzenia-ale moge sie mylic. wiec jezeli zgadza sie to co napisalam to jak Ci sie udalo az 2 oczarowac?

Czekolada doskonale Cię rozumiem. Ja też tyak jak wspomniałam poznałam kilku facetów w tym wieku. Jeden z nich z zaczął robić podchody odnośnie ślubu a nawet parą nie byliśmy, tak nie zachowuje się ktoś w wieku 35 lat. Niby starszy a zero dojrzałości, humorem też nie grzeszył, bo na zarty reagował miną zbitego pisaka :O

za to ten który mi się podoba... to jest mój ideał faceta :) mam nadzieję że coś wyjdzie... a tamtym przejmować się nie zamierzam ;)

nie wiem co zamierzam ;) facet wpadł mi w oko jakiś czas temu a ostatnio jak całowałam się z innym zdałam sobie sprawę z tego że chyba czuję do niego coś więcej... było parę sytuacji które dają mi nadzieję na to że ma do mnie coś więcej... np wypytywał moją dobrą koleżankę o mnie... kiedyś też jego kumpela przyszła do mojej bo ponoć nie mogła znieść że cały czas o mnie mówi ;) zobaczymy co będzie po prostu :) a sukienka świetna :) bardzo mi się podoba, ale miałam na myśli raczej to jak ubierasz się na codzień. Masz jakieś konkretne sklepy w których się ubierasz? Opisz pokrótce jak wyglądasz, faceci to wzrokowcy więc warto się trochę pomęczyć ze swoim wyglądem ;)

od grudnia codziennie do mnie pisze dzwoni, gdzieś zaprasza... jest strasznie nachalny i w dodatku traktuje mnie jak dziecko" to co ile dni nalezy pisac ? od miesiaca pisze z pewna dziewczyna i nie wiem co ile pisac

prawiczek jak widzisz, ze dziewczyna też jest zaangażowana w pisanie to możesz spokojnie codziennie, oczywiście 3 dniowe przerwy wtedy wskazane, daj czas żeby potęskniła też trochę :)

22-letni prawiczek - Możesz pisać nawet kilka razy dziennie jeśli myślisz że jej się podobasz ;) ale pomyśl, pisałbyś dalej gdybyś dzień w dzień dostawał kosza i odpowiedzi na nie...?

na codzień tak się ubieram do pracy, a po pracy zawyczaj nie wpadam do domu się przebrać tylko prosto gdzieś maszeruję np na zakupy. Na uczelnię chodziałam jak normalna studentka, ale już nie mam zajęć bo się obroniłam w piątek z licencjatem :) a magisterka dopiero od października jest (zaoczne), mam nadzieję, ze jak już zacznę studiować w innym mieście to coś drgnie bardziej w tych sprawach. Mam 168 cm wzrostu, brunetka, brązowe oczy, waga w normie...trochę okrągłe bioderka, więc bąbki odpadają. Raczej w fioletach, bielach i głębokich szmaragdowych zieleniach mi najlepiej.

no nie ale ona mi nie dala kosza po prostu sama z siebie nic nie napisze wszystko ja musze zaczynac ale dala mi mejla i numer telefonu a jak widzimy sie na zywo to wyglada na zainteresowana nie wiem o co chodiz tej kobiecie jakby sama nie mogla cos od siebie napisac

zazwyczaj w de facto się ubieram...no i nie mam żadnych jeansów na miasto..w domu w nich chodze plus t-shirt Prawiczek - jak ją widzisz to lepiej, znaczy coraz blizej celu ;) kupuj róże, albo inne kwiaty które lubi. Dotykaj czasem dłoni, złap za rękę jak np przez ulicę będziesz chciał przejśc...zamiast mówić - przejdzmy na drugą stronę, pociągnij ją lekko za rękę :) generalnie do kontaku bezpośredniego dąż

nnnoo Migotka rozmawia o stylu ubierania z doswiadczonymi koleżankami, więc nie przeszkadzaj. Modę na sukces mozesz oglądać, ale nie streszczaj nam odcinków.

aha i Prawiczek, to ma wyglądac naturalnie. Odgarnij kosmyk włosów -Jej włosów! tylko zrób to naturalnie i trochę obojętnie jak coś najnormalniejszego w świecie, zeby Cię nie potraktowała jak nachalnego typa. Musi się z Twoją bliskością "oswajać" nie wiem czy te rady mają sens, ale trochę prawdy w nich jest :)

ale kiedy dawac roze ? nie bylo zadnego przytulania, buziakow itp wiec jesli wyskocze teraz z rozami to moze mnie za desperata wziac jestesmy na etapie poznawania sie i nie wiem jak to poglebic ona chyba wie o co mi chodzi bo ja na przystanku zaczepilem ale jakos nie moge wybadac na ile moge sobie pozwolic

dobrze migotko ide z tego klasztoru nikt mnie nie kocha:(

Prawiczek - moze nie róze, ale Dzień Kobiet się zbliza prawda? Moze jakiś tulipan albo inny kwiatek z przybraniem? Kombinuj. Nawet na przywitanie możesz jej taki kwiat dać, tylko pod warunkiem, ze będzie miała gdzie go do wody wstawić.