Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka 2010

POSTANOWIENIE -w tym roku znaleźć faceta

Polecane posty

Gość smakijjjja
A dziewczynom które próbują znaleźć faceta mogę pomóc, mam wprawę ale zależy co chcecie osiągnąć, czy kogoś poznać, czy poderwać kogoś już znanego, czy też okazać komuś że Wam zależy. Musicie się kobitki bardziej określić to pomoz mi:) chce poznac kogos nowego, szukam zwiazku

Ciemna czekolada, uhm domyslam sie ze to komplement wiec dzieki, a nie gram na pudle bo lubie rock i w tym kierunku chcialem isc :) Dziewczyny, jesli jakis facet sie wam podoba to wysylajcei do cholery jakies znaki ze tak jest. My tez sie wszystkiego nie mozemy domyslic :)

Tak Ciemna Czekoldada - chodzi o poznanie kogoś całkiem nowego, kogo jeszcze na oczy się nie widziało

Szejku, nawet jak się uśmiecham to nie pomaga...jakbym takiego walnęla i powiedziała o co mi chodzi to może wtedy by zrozumiał :O przez telefon rozmawiałam z pewnym facetem, któy mnie instruował odnośnie instalacji programu w pracy i całkiem "flirtująca" ta rozmowa była. Ale na żywo w życiu nie zagadam tak wprost do faceta i to obcego i przy ludziach :O

Gość smakijjjja
jak nie chcesz podac miasta to moze wojewodztwo:)

Gość smakijjjja
no ja tez:)

Szejk - czyja to wina to akurat dawno wiem :D tylko co z tą wiedzą teraz zrobić nie wiadomo, przecież nie nakleję sobie kartki z ogłoszeniem, że jestem wolna i że nie gryzę (jeszcze :P) widziałam laskę z napisem na bluzie :królewna szukam króla :D zawsze jakieś rozwiązanie

Szejku, sama lubię rock (Scorpions, Led Zeppelin, Deep Purple itp) a gram na elektroakustyku i wierz mi że te klimaty na pudle też nieźle brzmią i na ognisko taki sprzęt fajnie wziąć;) Jeśli chodzi o poznanie kogoś nowego... Warto bywać w miejscach "zatłoczonych" np w centrach handlowych (wiem, wydaje się głupie) w zeszłym tyg np umówiłam się ze znajomą na zakupy, przyszłam wcześniej, posiedziałam chwilę i chyba przez moje ciągłe zerkanie na zegarek jeden facet podszedł do mnie i zagadał, był przekonany że chłopak mnie wystawił i chciał zająć jego miejsce ;) warto pospacerować po mieście, zagadać do kogoś na uczelni-niech inni widzą że jesteś otwarta na nowe znajomości, uśmiechaj się często nawet jeśli nie masz do tego specjalnych powodów (także do obcych ludzi, wszystko pójdzie łatwiej). Kiedy "wyczaisz" już kogoś, zanim coś zrobisz warto nawiązać kontakt wzrokowy, uśmiechnąć się. Łatwiej wtedy nawiązać rozmowę, od czego taka rozmowa się zaczyna... to już zależy od miejsca gdzie tego kogoś spotkasz :)

Ciemna Czekolada - z tym przychodzniem wcześniej to dobry myk...a ja kurcze zawsze pędzę spóźniona -musze to zmienić -kupię zegarek:D

Gość smakijjjja
centrum:) a myslalam, ze moze gdzies kolo siebie mieszkamy:)

Jest wiele tego typu miejsc, w autobusie też łatwo kogoś poznać. Podobał mi się kiedyś facet którego wsiadał do autobusu na przystanku na którym ja wysiadałam. Któregoś dnia kiedy wysiadałam z "empeka" wcisnęłam mu do ręki bilet z moim nr telefonu na odwrocie i posłałam mu stuwatowy uśmiech. Zadzwonił :) Warto wyjść z inicjatywą. Jeśli kobieta jest lub wygląda na pewną siebie faceci do niej po prostu lgną, nietrudno to zauważyć ;)

No coz.. zawsze moge wziac agregat pradotworczy i wzmacniacz i no ten.... :> Kontakt wzrokowy to podstawa:P

Gość smakijjjja
szejku- powiedz mi jako facet - znawca:) co oznacza jak facet ciagle sie gapi, ale sie nie usmiecha, nie zagaduje? jakby mu sie laska nie podobala to raczej nie zwracalby na nia uwagi?

Wierz mi że czasem warto zaryzykować ;) co masz do stracenia? Wychodzę z założenia że lepiej żałować że się coś zrobiło niż ubolewać nad zmarnowaną szansą i zastanawiać się nad tym co by było gdyby... Po prostu zrobiłam na nim dobre wrażenie i po wymianie kilku uśmiechów byłam pewna że wpadłam mu w oko. Są rzeczy które przyciągają nas do ludzi, jeśli wiesz co potrafi przyciągnąć tą drugą osobę możesz to wykorzystać :)

Gość smakijjjja
no chyba nie taki maly:O daleko od siebie mieszkamy. a myslalam ze juz jakas randka bedzie:D

Szejku ciekawy z Ciebie osobnik ale gitara elektryczna wg mnie nie ma duszy, nie nadaje się na ogniska tylko na scenę :D bez urazy oczywiście, jako gitarzystka doceniam każdego "kolegę po fachu" ;)

to znaczy ze mu sie podobasz, chyba ze tak niecodziennie wygladasz :D Ale obstawialbym ze jest Toba zainteresowany po prostu :P Ciemna czekolada - jak dla mnie tez nie ma duszy, ale liczy sie dla mnie bardziej muzyka dlatego tez wybralem jednak gitare elektryczna.

Gość smakijjjja
hest tu jeszcze ktos czy mam isc spac?:)

Gość smakijjjja
oj no przeciez zartuje:P Ty swojej tez nie pokazales:P papa sweet dreems