Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka 2010

POSTANOWIENIE -w tym roku znaleźć faceta

Polecane posty

dziewica na kafe ? to chyba jakies swieto a sam jestem bo podrywac nie umiem a teraz jak przenioslem sie na zaoczne to nie mam z kim chodzic na miasto

prawiczek czemu jestes prawiczek?? :-D masz taka zasade ze czekasz do slubu czy co? :-P swoja droga to sporo tu ludzi mniej wiecej w moim wieku, ja jestem z rocznika 87

Gość smakijjjja
powiem banallnie - wyjsc do ludzi:O trzeba duzo imprezowac zeby kogos poznac. ja nie lubie:O lubie wyjsc gdzies ze znajomymi na piwko ale wiadomo ze tam sie nikogo nie pozna. raczej do klubu lub na duza domowke. niektore kobiety maja takie szczescie, ze faceci podrywaja je na ulicy. ja niestety nigdy nie mialam takiej przyjemnosci:( a moj pomys----- szybka randka:P

a co studiujesz, że tak spytam?" latwy kierunek , na panstwowej uczelni wszedzie tego pelno, ale ja juz pracuje w zawodzie po znajomosci ale w przyszlosci pojde na drugi , jednka najpierw musze uporzadkowac zycie osobiste, bo prawictwo w tym wieku to nie jest normalna rzecz

Gość smakijjjja
:D tak niektore kluby organizuja cos takiego. nie bylam na tym ale mam ochote:)

ale nadal nie powiedziałeś co - to taka tajemnica? fajnie, że musisz rozprawić się z prawictwem - to takie romantyczne i zachęcające - zwłaszcza dla potencjalnej dziewczyny :O

Gość smakijjjja
migotka a Ty bylas juz kiedys w jakims zwiazku? bo ja nie:(

Gość smakijjjja
Katherines ale Ty jestes jeszcze mloda, moze Ci sie uda kogos poznac

zwiazkiem tego nie nazwę, ale spotykałam się z facetami od tak -spacer, kino, kawa..nic na poważnie

fajnie, że musisz rozprawić się z prawictwem - to takie romantyczne i zachęcające - zwłaszcza dla potencjalnej dziewczyny " zle to opisalem chodzilo mi o bycie w zwiazku a z romantyzmem dalem sobie spokoj bylem takim beznadziejnym romantykiem i zle sie dla mnie to skonczylo

Gość smakijjjja
mnie jeden przez prawie 3 lata mozna powiedziec ze podrywal ale byl jeden problem-mial i nadal ma dziewczyne:O dupek

Gość smakijjjja
prawiczek- zawsze wydawalo mi sie ze faceci maja latwiej, bo dziewczyny tak bardzo jak faceci nie sa zwrokowcami tzn. jest wielu brzydkich facetow ktorzy maja kobiety. wiec pewnie masz parszywy charakter:P

smakijjja takich pełno - krew mnie zalewa, jak ma dziewczynę to pół biedy, ale że żonaci się dostawiają to już grube przegięcie dla mnie :O

Gość Ty katherines
90 rocznik:-O wygladasz jak stara baba, przykro mi.

sie ze faceci maja latwiej" taaa, szczegolnie jesli chodzi o podrywanie kobiety tylko czekaja na pierwszy krok faceta a jak sie taki nie spodoba to go splawiaja i i da obgadac z kolezankami

jestem rocznik 84 na facetów działa mowa ciała, trzeba ładnie się ubierac, kusząco ale bez przesady, chodzić na łowy w 2 lub 3 osobowej grupie, oczywiście same panienki trzeba zachecać facetów do podejścia i postawienia np drinka domowe imprezy, ogniska, kalwarie, bary, siłownie, baseny = to miejsca gdzie zawsze można poznać fajnego faceta trzeba wychodzić z domu i spacerować, jeździc na rowerze jeśli chcecie złowić chłopaka wystarczy patrzeć na niego usmiechać się, spuszczać wzrok, podnosić i znów się uśmiechać( taka zabawa w nieśmiałą cnotkę) no i np bawić się bluzką przy dekolcie, odgarniać włosy z szyi u mnie działa w 100 % powodzenia

Gość smakijjjja
Katherines faktyucznie wyglada na wiecej niz ma:)

Gość Ty katherines
jestem 75 rocznik to znaczy 15 lat starzsa od Ciebie ale wybacz...wygladasz jak stara babcia:-O

hej ho, dołączam się do Was...ale powiem Wam, że mi ostatnio 'ruszyło' z facetami w moim życiu.....czas pokaże a ten prawiczek znowu się odzywa z tą swoją obsesją....człowieku a oprócz tego, że myślisz o tym żeby tylko 'zamoczyć' i zmienić nick na kafe masz jakieś zainteresowania? Sorry że tak wprost, ale wkurza mnie jak nic to Twoje biadolenie, faktycznie 22 lata to strach się bać.

Gość Ty katherines
ale ladna jestes bo jestes, nie mozna nic powiedziec.Tylko kochana wez jakos sie wyluzuj bo na dziewczynke 20-to letnia powinnac byc taka wesola jak motylek.

Gość smakijjjja
mnie to chyba faceci sie boja:O jakisz czas temu poznalam faceta, razem studiujemy. na poczatki spodobal mi sie, ja mu tez, bo ciagle sie na mnie patrzyl, ale nigdy nic wiecej nie zrobil. spotkalismy sie kiedys w autobusie, powiedzial 'czesc' i poszedl dalej:O teraz go kompletnie olewam, ale czasami widze ze ukratkiem sie przyglada i chyba jest troche zly ze ja go juz olalam. nie wiem czego on oczekuje:O