Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka 2010

POSTANOWIENIE -w tym roku znaleźć faceta

Polecane posty

darekthebest straciłeś okazję na poznanie dziewczyny 😭 po co Ci fotka, jak ją ponzasz to zobaczysz czy Ci pasi :P

katherines ja zaraz idę lulu, dzięki że się przyłączyłaś.Mam nadzieję, że nadal będziesz zaglądać na topik. Jutro postaram się zajżeć i wkleić wstępny plan działań do dyskusji :)

Ciągłe unikanie się wzrokiem jak też gapienie przez faceta moim zdaniem może oznaczać to samo ;) Jednak niektórzy sami nie wiedzą czego chcą i w tym problem... Czasami facet spogląda, uśmiecha się, raz daje znaki że chce czegoś więcej niż koleżeństwa a później mu się odwidzi i problem...

Oczywiścię,że będe:) mam nadzieje,że temat nie upadnie dopóki wszystkie nie będziemy zajęte facetami i nie będziemy miec czasu tu wpadac :D

Gość Katherines to tlusty
pasztet :classic_cool:

Gość smakijjjja
🖐️ :)

darekthebest (dardab3@wp.pl) a może Ty migotko się skusisz randkę? powiedz wprost, że chcesz fotę :D

Dziewyny jak obiecałam coś zamieszczam do dyskusji i wyciagnięcia wniosków fragment Poradnika dla polskich Bridget Johnes "Czuć się atrakcyjną... ale jak??? Czy postrzegasz się jako atrakcyjną kobietę? Jeśli dłuższy czas nie wzbudziłaś zainteresowania mężczyzn, zapewne w to wątpisz. Jak odbudować i odtworzyć to poczucie? Psychologia (ta oficjalna i ta mniej uznawana) podkreśla rolę pozytywnego myślenia jako zalążka sukcesu. Myślenie negatywne prowadzi do porażki. Nie chodzi bynajmniej o to, by być hurraoptymistą, nie zważać na trudności i przeszkody. Jednak wizja sukcesu i wiara w jego osiągnięcie pomagają w jego osiągnięciu, w pokonywaniu barier. Praca nad wyglądem i własnym samopoczuciem to część przygotowania, która ułatwi Ci uzyskanie pozytywnego nastawienia. Druga rzecz - to poczuć się atrakcyjną. Jak to zrobić? To niełatwe. Zaraz zarzucisz mi, że chcę Cię do czegoś zmusić. Nie chcę. To Ty pragniesz zdobyć mężczyznę - na krócej lub dłużej, może na stałe. Dlatego potrzebujesz bardzo wiary w sukces. No tak, ale jak tu wierzyć w sukces, skoro życie przynosi stagnację lub same porażki? To trudne, ale daje się zrobić. Po pierwsze - jeśli masz pozytywne doświadczenia w kontaktach z mężczyznami - przywołaj je. Nie koncentruj się na osobie, ale na okolicznościach. W jaki sposób go poznałaś? Kiedy odkryłaś, że Cię fascynuje? Kiedy zauważyłaś, że Ty fascynujesz jego? Jak nawiązała się między Wami nić porozumienia? Byłaś już dla kogoś atrakcyjną kobietą - więc z Twoim przyciąganiem mężczyzn jest całkiem nieźle. Rozejrzyj się wkoło. Zapewne jest sporo kobiet mniej atrakcyjnych od Ciebie, którym się udało. Zapewne jest też klka bardziej atrakcyjnych, którym się nie udało. Wniosek? Jesteś wystarczająco atrakcyjna, by przyciągać mężczyzn, tylko zabrałaś sie do tego od niewłaściwej strony. Po drugie - spróbuj uświadomić sobie to, czego naprawdę chcesz. Wielu ludzi błądzi w życiu, ponieważ nie mają klarownej wizji własnego życia - w ogóle i w szczegółach. Jaki powinien być facet, którego szukasz? Co w nim jest najważniejsze? Czego on powinien pragnąć? Jaką mieć hierarchię wartości? A czego Ty pragniesz? Romansu? Małżeństwa i rodziny? Jak powinno wyglądać dalej Twoje życie - gdy już go poznasz, gdy go zdobędziesz? Jeśli masz jasną wizję tego, do czego chcesz dążyć, to prawdopodobnie przezwyciężysz wszystkie trudności. Ludzie, którzy wiedzą, czego naprawdę chcą, nie obawiają się trudności - one nie są w stanie przesłonić im głónej nagrody. Po trzecie - jeśli pracujesz już nad wyglądem i samopoczuciem - jesteś bardziej zadbana i lepiej się czujesz niż nim zaczęłaś - a więc - jesteś bardziej atrakcyjna. Zmieniłaś się - możesz zobaczyć to w lustrze - z pewnością na lepsze. Spróbuj pomarzyć - wyobrazić siebie jako atrakcyjna kobietę, która podoba się mężczyznom... stop, ale nie całym stadom! Jeśli za wiele będziesz oczekiwać, możesz się rozczarować! Sukces nie przyjdzie od razu. Ale jego wyobrażenie na pewno go przybliży."

Gość smakijja
ja rok temu stosowalam afirmacje i musze powiedziec ze po jakims czasie faktycznie ludzie uwazali mnie za atrakcyjniejsza zarowno pod wzgledem fizycznym-wyglad jaki i atrakcyjnej osobowosci. wczesniej z moimi kontaktami z ludzmi bylo gorzej, teraz jest juz zdecydowanie lepiej. ostatnio zaprzestalam afirmacji bo czytalam ze nie powinno za duzo sie tego robic, musimy troche odpoczac, ale powroce do tego. zawsze mnie dziwilo jak bardzo malo atrakcyjna kobieta/dziewczyna ma faceta. dlaczego ktos ja chce a mnie nie:(

Gość smakijja
afirmacja jest pozytywną mysla ktora swiadomie się wybiera i zaszczepia w swoim umysle w celu uzyskania pozadanego efektu. pamietaj ze w afirmacjach potwierdza sie to, czego chcemy, a nie to, czego nie pragniemy. nie mozna stosowac slowa nie ani innych negatywnych slow. ja swoja afirmacje powtarzalam przynajmniej raz dziennie w 3 osobach po 5 razy: " ja (imie)otwieram się na miłośćx5 *ty (imie)-II-x5 * ona (imie)-II-x5 to tylko taka przykladowa afirmacja. musisz zastanowic sie czego tak naprawde pragniesz i ulozyc sobie swoja. z tego co czytalam afirmacje mozna rowniez pisac.

powinnam zgłebić temat afirmacji wobez tego ale dobrze rozumiem, ze to swoje imię mam przez te osoby odmieniać?

zawsze mnie dziwilo jak bardzo malo atrakcyjna kobieta/dziewczyna ma faceta. dlaczego ktos ja chce a mnie nie a jacy byli ci faceci? A czy Ty sama chcesz byle kogo byleby się tylko zainteresował? Wątpię:) Ja sama myślę sobie czasem, że odrzuciłam już sporo facetów w życiu....po prostu dlatego, że mi nie zależy na tym aby tylko był..... a to że trafiał (trafiałam boże proszę żeby to był czas przeszły;);)) na dziwolągów z cyrku to już inna sprawa:)

całkiem normalna - stosujemy afirmację i mówimy, że trafiam napewno na super faceta :) ale to prawda z tymi dziwolągami - tez tak MIAŁAM (;)) ale to się zmieni i to od dziś :)

Gość smakijja
no wlasnie nie zawsze tak zwane kobiety "pasztety" maja dziwolagow. najbardziej mnie irytuje dlaczego wredne suki (sorry za brzydkie slowo) maja pozadnych facetow. w zyciu we wszystkich dziedzinach chyba trzeba byc przebieglym. znam taka jedna larwe zawsze potrafi sie wszedzie wkrecic- ma super faceta, studia dzienne i prace na pol etatu za 1500 na reke:O. z egzaminami i roznymi zaliczeniami czy tez pracami nie ma problemu bo zawsze sie tak wkreci ze ktos jej pomoze, podpowie zrobi za nia. a z wygladu jest tak naprawde brzydka- rudy piegus z krzywimi zebami. a teraz wyjdzie na to ze ja jestem wredna i jej zazdroszcze- tak zazdroszcze bo wiem ze nie nalezy jej sie:P

to co Wy tak dziewczyny natrafić na normalnego nie możecie? może w złym towarzystwie szukacie? całkiem normalna dziewczyna - fajne zdjęcie;)

smakijja u mnie w pracy też jest taka ruda, piegowata i przy kości..co gorsze z dbaniem o higienę to u niej marnie. Ale za to lubi sobie tapetę nałożyć na buzię i pomalować tuszem nieumyteoczka. To nie tylko moje spostrzeżenia, ale innych osób z tej korporacji też. Wyobraź sobie że taka pani jest po rozwodzie z fajnym facetem, ma dziecko i non stop umawia się na randki. Faceci się do niej kleją poprostu, bo ona ma gadane. Też się wkręcić potrafi i to ją wyróżnia. Chociaż panowie z pracy już się na niej poznali, to jednak na nich świat się nie kończy dla niej. I tak, kiedy ja wracając z zajęć aerobiku około godz 18/19 widzę ją wchodzącą do jakiegoś klubu. Widocznie była umowiona z kimś..a jak dbam o siebie, mam przyjaciół, więc chyba nie jest ze mną tak źle. tylko czemu na faceta nie mogę trafić :O

migotka - a moje zdanie jest takie, że taka nieciekawa brzydula jaką opisałaś, po prostu nie przebiera w facetach bo wie że zbyt wiele sobą nie może reprezentować i niewiele osiągnie. Konsekwentnie faceci do niej lgną, bo jest łatwą dziewczyną od zaraz, więc po co się mają starać o jakąś fajną skoro tutaj taka na zawołanie może być (oczywiście to nie są specjalnie ambitni faceci). Co do jej super męża z którym wzięła rozwód to niewiadomo czy naprawdę był taki super i jak to miedzy nimi było. Takie moje zdanie, a Ty bądź sobą i będzie dobrze:):):)

ja tez bym chciala ,faceta swojego zycia znalesc mam juz dosc ,bycia singielka

Gość Agent M...
I jak panny dałyście radę coś wyrwać bo ja tu poluję na młode cielęcinki niczym blokers i ławkers :)

Gość Agent M...
A ta ruda to pewnie nie jest przy kości a z Cyckami i całkiem ładna. Łatwa kobieta to nie jest atut, kobieta atrakcyjna i dostępna tak. Znam takie solary które ładne jednak są i mimo zniszczonych włosów mogą umawiać się na randki :classic_cool:

Gość smakijja
moja ruda jest naprawde brzydka, tylko to ja ratuje ze nalozy sobie na twarz 5 cm tapete i pomaluje rzesy bo normalnie ma takiego koloru jak swinie:O