Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ajjjj

Macie jakies spsoby żeby dziecko szybciej jadło?

Polecane posty

Gość gość
drogie mamy, mam do sprzedania dobre pasty do zebow dla malych dzieci, z niemiec, marki elmex - bardzo tanio jak na te marke! zapraszam allegro.pl/elmex-pasta-do-zebow-z-niemiec-1-6-lat-okazja-i4378889779.html

Gość gość
Mój syn dostaje posiłek co około 4 godziny i przed obiadem zawsze coś podjada to rozumiem mój błąd i dlatego je dwie godziny, ale ze śniadaniem jest tak samo chociaż sam woła że chce już jeść po całej nocy napewno zgłodniał a i tak siedzi godzinę i już na samym początku wymyśla. Z każdym posiłkiem jest tak samo. Pomocy ile można :/

Ktos tu pisze ze zaduzo dziecku dajemy itd.Ale moja 8 letnia córka od poczatku tak je i nie chodzi o nic tak bardzo jak oto ze konczy jesc zimne!!!!

Gość gość
Moja córka ma teraz 7 lat i też gdy była mała mieliśmy problem bo potrafiła jeść godzinę posiłek. Na minutniku narysowałam 2 kwiatki. Śniadanie i kolacja to 20 minut a obiad 30. Pokazałam że jak kwiatki się złącza to koniec jedzenia i zabieram talerz. Poza tym przynajmniej połowa porcji musiała być zjedzona. Po kilku dniach nie było problemu i dziecko nie potrzebowało minutnika. Myśleliśmy czas na zabawę, czytanie i spacery a nie na siedzenie w kuchni.