Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na skraju zalamania 21

Jestem w ciazy z facetem poznanym na kafe, on nie chce slyszec o tym dziecku....

Polecane posty

Kiedy sie dowiedzial, ze jestem w ciazy, powiedzial mi, ze to nie byl zwiazek i spotykal sie ze mna tylko na sex :( jestem zalamana, bo nie chce teraz przerywac studiow i niszczyc sobie zycia... stosowalismy zabezpieczenie, ale jak widac zawiodlo i teraz ten gnojek pewnie podrywa inne laski, a mnie z dzieckiem w brzuchu ma gdzies :(:(

Gość powaznie piszesz czy
prowokujesz innych do wypowiedzi?Bo to bardzo powazny temat, wiec nie warto z niego zartowac.

A po co mialabym prowokowac? :(:( To juz drugi miesiac, a on mam mnie w d... i powiedzial, ze wykreci sie od alimentow, jesli sprobuje go nimi obciążyć i ze to na pewno nie jego dziecko i ze jestem latwa, puszczalska kurwa!!! :(

jesli wiesz , ze to on to zrobisz test na ojcostwo i bedzie placil alimenty.Gorzej jak nie wiesz , gdzie go szukac.

Gość granatowe gatki
no to odkryj wszystkie karty: Pod jakim pseudonimem on pisze? Jeszcze się jakaś inna załapie i co będzie...

Gość Tajemnicza Dama
Jaki z tego wniosek? Nie umawiać się z Facetami z kafe :D Jeszcze możesz usunąć pasożyta... powodzenia.

a wiesz jak sie choc nazywa i gdzie mieszka??To wazne,jesli bedziesz ustalac ojcostwo i alimenty.

Seks ma ... oblicze próżności. Moja zona pamieta orgazm z przed dwunastu godzin, ja po pieciu mam nową nieodmierną ochotę. Ciąża? ... Co najwyżej alimenty :) A to da sie dzisiaj zrobić.

Niestety okazalo sie, ze podal falszywe nazwisko i adres.. Co teraz zrobic? List gonczy ze zdjeciem? :o Ja chyba nie chce sie z nim uzerac w czasie ciazy, stres moze zaszkodzic dziecku... :(

to naprawde sytuacja klopotliwa.A powiedz, czy zamierzasz urodzic dzidziusia i czy rodzice juz wiedza o tej sytuacji?Powaznie chce sie z Toba zastanowic nad sytuacja:-D

Oczywiscie ze zamierzam urodzic, dziecko nie jest niczemu winne! chociaz kilka osob juz namawialo mnie do aborcji :(

Gość Edwardzie Nożycoręki..
Podaj nika tego gościa:classic_cool:

jesli tak postanowilas to jedna decyzja za Toba.Teraz trzeba sie zastanowic nad przejsciem jak najmniejszym kosztem ciaze.Czy rodzice juz wiedza i czy sa w stanie Ci pomoc?Czy studiujesz ?Jesli juz pracujesz to duzo lepsza sytúacja.Malo napisalas o swej sytuacji.

Gość Tajemnicza Dama
No właśnie - podaj nick.. może to mój znajomy :P

Nie podam... bo on moze podac moje prawdziwe dane :( Mma nadzieje, ze rodzice mi pomoga, chociaz poki co sa wsciekli :(:(:( Duzo zainwestowali w moje studia a teraz..... :o

nie doczytalam.Studiujesz ale i tak malo napisalas :-D

normalne zachowanie rodzicow.Jesli Cie kochaja miejmy nadzieje, pokochaja dzidzie.Studia mozesz kontynuowac , chyba , ze beda powiklania.Jesli tak to mozna dziekanke wziac.Nie sadze, by list gonczy za kims wysylali.Najlepiej w takiej sytuacji zapytac prawnika .Bo moze podaje sie ojciec NN i alimenty dostaje sie z funduszu.Moze jakis prawnik tu zajrzy i juz dzis wyjasni ta kwestie.

Gość dupa bobra
hehehe ale marne prowo :)

Gość tylko ty 22 letni ciapo
nie uprawiasz seksu. Żałosny projekcie

powiem wam w tajemnicy ze 22 letniego prawika tez zaliczylem, tylko on nie chce sie przyznac, wstydzi sie czy co?" miałeś nikomu o tym nie mówić !!! a tych 100 złotych to do dzisiaj mi nie zapłaciłeś

Widzę, że ktoś bardzo lubi podszywać się pod Offermę ;) :D