Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grunia8228

mam 27 lat i szukam życiowo zaradnego faceta :) są??

Polecane posty

Gość ktosiu myślałam ze nie masz
masz 60 lat:O

:O

Gość 25 latek
ja jestem zaradny,przystonjy i ogolnie perfekcyjny:)Ale dziewczyny mnie mam bo...nudze sie im szybko..a moje ego porawaim sobie sam poniewaaz obwianialem siebie od zawwsze i ze zawsze moja wina i ze niezaradny..gowno..Przystojny i zaradny i kiedys podbije ten swiwta a conajmniej bede wysoko:)

to nie masz większych szans u dziewczyn z kafe:O

"to nie masz większych szans u dziewczyn z kafe " Trudno sie mowi ... kupie sobie pustelniczy worek i pojade do Tybetu :O :D

Gość Jasny Sratyn 51
A ja się nadaje ??? %1 lat , srebrny wianuszek na głowie, 175 / 98 w kapeluczu na obcasie. No i te studia na WSNS - PZPR. :)

Gość na kafe takiego nie znajdziesz

"mam 27 lat i szukam życiowo zaradnego faceta :) są??" w tym wieku? BUAHAHAHAHAHAHAHAH :D zaradni faceci albo są zajęci albo szukają młodszych kobiet, stara prukwo

cos odpowiem,poki Autorki brak...hmm zaradna kobieta...zarabiam sama na siebie .Nie potrzebuje sponsora bo seks traktuje jako okazanie najdrozszemu,ze go kocham.Nie jestem typem przelotki...a w obecnych czasach mozna znaleźć albo mezczyzne,ktory szuka jedynie erotycznych nowinek albo zapalonego męża swojej żony albo kompletnie nie w moim typie zapaleńca uczuciowego,ktorego nie mozna sie pozbyc zadnym sposobem...pytasz dlaczego zaradna kobieta nie moze sobie nikogo znaleźć?bo wolni i wartosciowi mezczyzni nie lezą na polkach w centrum handlowym,bo w codziennosci brak czasu i checi na szukanie,bo zycie jest jakie jest...a tym z dziecmi i obowiazkami jest jeszcze trudniej bo są w przedbiegach odrzucane i nie pytaj wiecej o taką goopotę proszę bo nie tak łatwo znaleźć odbicie własnej duszy i własnego ja...a byc z kims "bo tak" to kompletna goopizna

"(...)w obecnych czasach mozna znaleźć albo mezczyzne,ktory szuka jedynie erotycznych nowinek albo zapalonego męża swojej żony albo kompletnie nie w moim typie zapaleńca uczuciowego,ktorego nie mozna sie pozbyc zadnym sposobem..." uogólniasz. ładnie to sobie wymyśliłaś i napisałaś. w gwoli ścisłości należało by dodać, że jest grupa wartościowych facetów którzy po prostu nie zwracają na Ciebie uwagi. lub są po prostu w związku. przykre, ale prawdziwe. wybacz, to powinno się tyczyć kobiet z tego tematu, nie tylko Ciebie, ale że Ty mi odpowiedziałaś.. ;) "(...)i nie pytaj wiecej o taką goopotę " to co dla Ciebie jest głupotą, dla kogoś może być życiowym dylematem. nie oceniaj. nie mam na myśli mojego pytania. po prostu pytanie - test dla pań. "(...)seks traktuje jako okazanie najdrozszemu,ze go kocham." :) ujęłaś mnie tym.

Gość gość
no kochaniutka ja bym cie nie zawiódł no tak myslę