Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona Ala 24

pierwsza randka, po jakim czasie powinien się odezwać

Polecane posty

Gość TH is IT
A kto zaproponował pierwsze spotkanie ?

Jak facet był zainteresowany to pisał lub dzwonił tuz po spotkaniu i wtedy znajomość się rozwijała - choć i tak na ogół nic z tego nie wychodziło.." wiec jak widać na załaczonym obrazku , nie ma reguły ;)

Gość TH is IT
Cytaty z netu Teraz takie czasy, że nikomu nie jest dziwne, kiedy to dziewczyna pierwsza odzywa się po spotkaniu kiedyś słyszałam lub czytałam, że jak facet nie odzywa się po randce to oznacza, że mu zależy tylko nie chce tego od razu pokazać, dlatego np. dzwoni po tygodniu. Może warto jeszcze poczekać. Ja to bym się odezwała. Co Ci szkodzi ?? Do odważnych świat należy!

Gość na kafe takiego nie znajdziesz
O której skończyliście randkę?

Absolutnie pierwsza do niego nie pisz!" kobiety czasami nie biora innych aspektów tzw ( nie pisania ) pod uwagę . Dla nich jest to oczywiste ze skoro nie napisał esa i nie zadzwonił , to ma ich centralnie w dupie ... byłem kiedyś świadkiem pewnego zdarzenia ... chłopak , dziewczyna , randka on ja odwozi do domu , daje buzi , mówi ze zadzwoni mija wieczór , nie pisze mija dzien nie dzwoni ,co sie okazuje .... ONA GO SKREśLA PO 2 DNIACH miał wypadek :o

Gość Regres jesteś facetem
nie dzwoniłeś pierwszy po randce,jeśli kobieta wpadła Ci w oko? ściemniać to my a nie nas:classic_cool:

Gość odp.....
Regres przecież to że facet jest zainteresowany nie znaczy od razu że to ten na całe zycie. Chodziło mi o to że znajomość sie rozwijała, był krótszy bądż dłuższy zwiazek. Jesli natomiast facet sie nie odzywał 2-3 dni to z takiego spotkania NIC nie było, najwyżej 2 i ostatnia randka

Gość odp.....
wypadek to ekstremalna sytuacja. byłam swiadkiem jak facret olał moja koleżankę a ta głupia myslała że miał wypadek lub zawał. Zadzwoniła do niego pierwsza a on miał sie wyśmienicie, cały i zdrowy. Zbłaźniła się - wiecej się do niej nie odezwał

Gość TH is IT..
Myślę że osoba brzydsza dzwoni pierwsza wiec jesli autorka tematu jest brzydsza to powinna zadzwonić

wydał za dużo na randkę i nie ma teraz na doładowanie. a tak poważnie to ja bym powiedział na odchodne - napisz jak dojedziesz do domu. i już byłby kontakt. ona Ala 24 Nie chce wyjść na zbyt nachalną bądź zdesperowaną albo coś w tym stylu, nie chcę zeby sobie pomyślał że za wszelką cenę szukam faceta. Dałam mu odczuć że spotkanie mi się podobało, wydaje mi sie że ten krok należy jednak do faceta typowe dla 96,7% polskich kobiet. a znasz przysłowie: do odważnych świat należy?

wypadek to ekstremalna sytuacja." to był przykład pokazujący jak łatwo można osądzić na podstawie złego doradcy jaki jest wyobraznia ... kobiety są w tym doskonałe ...

Gość ubrane fakty
Autorko jak chcesz to napisz jakiegoś sms-a na luzie,ale myslę jak większość kobiet--gdyby mu zależało na kontynuacji znajomości--odezwał by się OD RAZU.

Regres jesteś facetem nie dzwoniłeś pierwszy po randce,jeśli kobieta wpadła Ci w oko? nie , jak mi wpadła w oko miałem ją już codziennie nie musiałem pisac i dzwonić :) po 1 randce ona napisała na drugi dzień rano do mnie ... podziękowała za fajny wieczór na który ją zabrałem ... ja zaprosiłem ją na randkę , płaciłem za wszystko .... ona napisała pierwsza nazajutrz rano fajna i normalna sprawa

Gość do Regresa to ze niektore
kobiety robia z siebie desperatki i sie narzucaja, to nie znaczy, te to odpowiednie i przyjete zachowanie, na poczatku to do mezczyzny nalezy inicjatywa i nie robcie z bab chlopow :o

ubrane fakty Autorko jak chcesz to napisz jakiegoś sms-a na luzie,ale myslę jak większość kobiet--gdyby mu zależało na kontynuacji znajomości--odezwał by się OD RAZU. idąc tokiem rozumowania kobiet.. może i by napisał od razu chętnie, ale czy nie wyjdzie wtedy na zdesperowanego, napalonego faceta? przecież widzieli się godzinę temu..

slodko-gorzki od odwagi to sa mezczyzni :P

dlaczegoz ma wyjsc jak to ogolnie przyjete zachowanie jesli chodzi o mezczyzn

Gość ubrane fakty
Takie gdybanie do niczego nie prowadzi. Chce to niech napisze mu eskę,ja wiem ze gdyby chciał to by się już odezwał:P

Gość mezczyzni sa od odwagi,
wiec wychodzi, ze kobiety sa do niczego :D

Gość teraz nie ma normalnych
mężczyzn od kobiet wymagaja odwagi uwazaja ze to kobieta powinna odzywac sie do faceta po pierwszym spotkaniu co za pizdy ... jak rany.... ale czego wymagać od gosci siedzacych na babskim forum

slodko-gorzki od odwagi to sa mezczyzni" a kobiety ? są od....

co za pi**y ... jak rany.... ale czego wymagać od gosci siedzacych na babskim forum" nie ma to jak mocne argumenty ;)

od kobiecych cech, w ktorych nie dominuje odwaga ;-) pewne zachowania sa przyjete dla mezczyzn a inne dla kobiet :P

od kobiecych cech, w ktorych nie dominuje odwaga" za to nadwyręża sie wyobraznia :D

pewne zachowania sa przyjete dla mezczyzn a inne dla kobiet " no i ten sms po kinie , tez zarezerwowany jest dla faceta ?

tak:-)

Gość oh ah eh
Autorko! Odpowiadam na Twoje pytanie :) Jak to jest po pierwszej randce? Roznie - bardzo roznie. Zalezy to od mezczyzny. Jesli facet jest Toba bardzo zainteresowany powinien odezwac sie w miare szybko. Dzien, dwa... Bywa tez tak, ze niektorzy odzywaja sie nawet po 2 tygodniach. Wtedy mozna sobie wywnioskowac, ze sie jemu podobasz (w koncu sie odezwal ponownie), ale niekoniecznie jest pewny, ze juz teraz zaraz chce byc z Toba :) Potrzebuje czasu... Bywa... Trafialam na roznych typkow - jedni robili tak, inni inaczej. Czasem to facet wstrzymuje sie od pisania smsow - bo nie chce wyjsc na natarczywego goscia. Ja na Twoim miejscu zrobilabym tak, ze poczekala okolo 3 dni od pierwszego spotkania i w kiedyTwoj luby nadal nie daje znaku zycia - napisalabym do niego smsa. Jakiegos lekkiego... W stylu - wybieram sie do kina na "bla bla bla" - przylaczysz sie? :) Jak pojdzie to wiadomo, jak nie pojdzie to tez wiadomo.

Gość anulllowany
regres ty zlamasie siedzisz od rana na kobiecej stronie i bijesz piane o to kto ma esa wyslac po randce....kurwa zalosny jestes i nie zaslugujesz na miano faceta