Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona Ala 24

pierwsza randka, po jakim czasie powinien się odezwać

Polecane posty

anulllowany a napiszesz coś od siebie w sprawie tematu ? czy tylko chciałes sobie krzyknąć ? :D

Gość lolopol
hehe w porownaniu z polaczkami to juz lepiej sie wziac za obcokrajowca a ty dalej bedziesz trzepal gruche patrzac pol dnia w tv na bezrobociu albo piszac (sic!!!!!) na kafe

Gość ubrane fakty
kobiety są od myślenia... wysłać esa czy nie wysłać oto jest pytanie;)

cream uznaję że ty dzwonisz do panny jak ledwo co ja wsadzisz w autobus komunikacji mjejskiej w Poznaniu :) dopiero co po odbytej randce ... o ile w ogóle chadzasz na randki ? ;)

kobiety są od myślenia..." tak !!! tylko że to myślenie uzależnione jest od kilku czynników ... najważniejszy z nich to dzień cyklu menstruacyjnego i w zależności od tego myślenie staje sie bardziej lub mniej adekwatne do rzeczywistości w której owa kobieta sie znajduje :P

teraz to mam powazniejsze problemy ' czyż by jakaś panna odrzuciła twoje zaproszenie na Naszej Klasie ? ... zwierz sie jak chcesz ...

Gość ubrane fakty
Regres to jest śmieszne,jestem tego świadoma,ale tak mamy i już. czyż to nie jest na swój sposób urocze--czekamy,czekamy a inna która nie myśli zabiera nam interesujący obiekt sprzed nosa:):D

Regres to jest śmieszne,jestem tego świadoma,ale tak mamy i już." wiesz , niektórzy tego nie wiedzą;) czyż to nie jest na swój sposób urocze" ja bym to nazwał komiczne, nie urocze :P cream to co ci sie stało ?

"teraz to mam powazniejsze problemy" Ulotki do rozdawania się skończyły?" :D:D:D hahaha :D cream prawda to ?

Rurūshu Ranperūji ..jestes dno bo nie potrafisz nic swojego wymyslic tylko kradniesz cudze teksty🖐️

Gość ubrane fakty
hehehe czyżby początki przyjaźni na linii Regres Cream?:D

tak bys potem to na kafe wrzucił" skoro tak myślisz ? twoja sprawa ... pomimo że jestes bez jajeczny to chciałem ci pomóc bo pomyślałem że w końcu troche z faceta jeszcze w tobie jest , może da sie uratowac jeszcze jedną jednostke i sprowadzić na dobre tory , no ale jeśli nie to nie nalegam ...

przyjaźni na linii Regres Cream? lubię creama :) jest jaki jest , ale go lubie , nigdy nie było inaczej ...

Gość ubrane fakty
:)

teraz nie ma normalnych mężczyzn od kobiet wymagaja odwagi uwazaja ze to kobieta powinna odzywac sie do faceta po pierwszym spotkaniu co za pi**y ... jak rany.... ale czego wymagać od gosci siedzacych na babskim forum napisała to piekna, elegancka, wartosciowa kobieta z Polski. Kobieta z klasa. oby wiecej takich pań!

napisała to piekna, elegancka, wartosciowa kobieta z Polski. Kobieta z klasa." z tą pięknością to bym tak nie szalał na lewo i prawo ;) :D ale że mało wartościowa to już sie mogę zgodzić Własną wartość uwarunkowuje męską odwagą ;) koń by się uśmiał :)

Gość dziewczyno daj se spokój
tu same cioty przesiaduja oni o tym jak powinien sie zachować facet nie maja bladego pojecia kazdy normalny facet to wie ( oprócz kafeteryjnych bezjajowych oferm ) ze jak mu laska wpadnie w oko to sie odzywa, pisze lub dzwoni , umawia sie na nastepne spotkanie a nie wyczekuje na wiadomosc od niej

Gość do Regresa to ze niektore
"Własną wartość uwarunkowuje męską odwagą" co ma piernik do wiatraka :P raczej mezczyzni sa niepewni jak maja problem z wyslaniem smsa :P

"kazdy normalny facet to wie ( oprócz kafeteryjnych bezjajowych oferm ) ze jak mu laska wpadnie w oko to sie odzywa, pisze lub dzwoni , umawia sie na nastepne spotkanie a nie wyczekuje na wiadomosc od niej" :-)

Gość dziewczyno daj se spokój
a do twoich wypowiedzi Regres to jak ulał pasuje ...... "Czasem ktoś kompletnie bez polotu napisze tak , że trzeba by wiele polotu by zrozumiec o co mu chodzi "

"ponieważ ? uargumentuj" juz podalam, mezczyzna odzywa sie pierwszy po 1 spotkaniu (pomijam sytuacje, ze inaczej umowili sie na spotkaniu) i to jest wyraz tego, ze mezczyznie zalezy na dalszym kontakscie z ta kobieta:-)