Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicieeee

czy taka pozycja na pewno jest dobra dla dziecka??

Polecane posty

Gość saleminka8
wg mnie nie dla małego,ja bym nie posadziła dziecka wtakiej pozycji (zdania są jednak podzielone) ja unikam fotelika samochodowego,chyba ze jedziemy na zakupy. mój ma 4 miesiące a jednak wolę by nie siedział (no w sumie w tym foteliku dziecko nie siedzi całkowicie,ale...) okoo 5 miesiąca tak jeśli chcesz by dziecko miało sie czym bawić polecam matę edukacyjną-"wystarcza" na dłużej,a leżaczek na "chwilę" (ograniczenie kg) ja zrezygnowałam z takich wynalazków,mały ma już ponad 8kg więc kilka razy by się pobawił i tyle

nie zgadzam się z przed mówczynią ja mam leżaczek z fishera rewelacja regulowane oparcie dodatkowe nóżki jest opcja do spania.Dodam że używam go odkąd Mała skończyła 2 miesiące a w tej chwili ma 7 i posłuży nam jeszcze na długo bo można z niego zrobić coś ala krzesełko przewidziane dla dziecka do 3lat.A jeśli chodzi okomfort wgode i bezpieczeństwo dziecka to przed zakupem rozmawiałam z fizykoterapeutom na ten temat iszczeże polecał modele z fisher bo są najlepiej profilowane i bezpieczne dla kręgosłupa dziecka. Także ja POLECAM w naszym przypadku super zakup i nie żałuje tych bądz co bądz nie małych pieniędzy