Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilla23

bobo tes

Polecane posty

Gość Kamilla23

Witam Rano z pierwszego moczu zrobiłam bobo test strumieniowy. Wszystko zrobiiłam tak jak było napisane w instrukcji ale w okienku C wyszła mi bardzo ale to bardzo jasna kreska a w T tak blada że było ją wida tylko pod kątem. Sama nie wiem co teraz myślec. Jutro mam termin przyjścia @ (oby nie przyszła ;D ) ale nie mam takich objawów jak zawsze przed jej przyjściem. Od niedzieli do wczoraj pobolewał mnie dół brzucha. Dodam ze w niedziele 2 tyg temu było przytulanko z chłopakiem. Dzisiaj już nic nie boli objawów brak więc może sie uda... ;D Czy któraś z was robiła bobo test strumieniowy i czy miała podobną sytuację??

Gość DrMengele
Powtorz test za 3 dni . Nikt ci tu z bladej kreski nie wywrozy poziomu hcg. Byly przypadki bladej ciazy i bladego zonka wiec nie ma sie czym sugerowac - blado to widze.

Gość Kamilla23
Tak wiem o tym tyle że ja nie pytałam o bladą kreskę w polu T bo wiem że takowa może byc i test powturzyc. Chodzi mi czy ktoś miał bardzo bladą w polu C. Tak samo jak wiem ze zadna z Was mi nie powie czy to na pewno to. Pierwszy raz planujemy dziecko wiec próbuję dowiedziec się o wszystko co budzi moje wątpliwości dlatego piszę na forum. Nie wiem czy jestes juz mama bo Cie nie znam ale na pewno jeżeli tak to na początku również byłaś zielona w tym temacie.

Gość Kamilla23
Powtórzyc*

...ja robiłas ten sam test jakis czas temu, staralismy sie o dzidziusia, niby od razu nie wyszły 2 kreski, kontorlna była ciemniejsza od tej testowej, która wyszła po dłuższymm czasie i bardzo blada...ale ciąży nie ma...moze przez tarczyce nawet testy szaleja...pozdrawiam i radze powtórzyc test w dniu spodziewanego @...

Gość Kamilla23
Dziewczynki chodzi mi o to że kontrolna ( C ) wyszła bardzo blada a testowa ( T ) prawie nie widoczna. Normalnie to kontrolna wychodzi mocna a testowa moze wyjsc slabsza badz wcale jej nie ma.

Gość saleminka8
test ciążowyjestnajbanalniejszym testem,nie trzeba myśleć,tylko nasikać i 2 kreski ciaża 1 brak ! i czego tu nie rozumieć? obojętnie jaka firma bobotest,pre test... wszystkie mają ten sam cel-wykrycie ciąży,płąci sie za firmę a nie za...

Gość pytam o laktację
Ja miałam dzień przed spodziewaną @ 2 bladziutką kreskę a teraz gania mi po domu owoc tej kreski :) I też robiłam bobo test i pre test jeden po drugim i na każdym wyszła bladziutka 2 kreska ale była

Gość Kamilla23
Chyba żadna nie przeczytałała dokladnie. Wiem jak dziala test i ze trzeba siknac zeby byl wynik nie jestem ciemna.

Gość Kamilla23
Pisze o linii ktora daje wynik negatywny ze wyszla blada...

bobo test, to raczej dobre testy, nie wiem, może akurat Twój był jakiś trefny? a może po prostu za mało materiału do badań? bo zwykle kreska T jest b. wyraźna, jednak w instrukcji jest zawsze napisane, że jeśli się nie pojawi, to test jest nieważny, Twój uznałabym za nieważny i powtórzyła :) powodzenia!

to nie jest "linia, która daje test negatywny" tylko linia testowa, pokazująca, że test działa poprawnie ;)

Jak dla mnie bobo test to najgorszy test jaki kiedykolwiek robiłam. 2 razy wyszły mi 2 ciemne kreski, a w ciąży nie byłam. Kup inny test i zrób jescze raz.