Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama maji

krew w kupce u niemowlaka

Polecane posty

Gość mama maji

Córka ma 3 tygodnie od wczoraj ma biegunke w ktorej wystepuje tak jakby sluz caly zabarwiony krwia. Dzis juz jest mniej tej krwi , ale ciagle troche jest. Co moze byc tego przyczyna, corka jeszcze nie jest zapisana do lekarza zadnego, dopiero w tym tygodniu wybiore jej pesel i ja zapisze ...

Gość dupa bobra
ty chyba niepoważna jesteś!!! nie potrzebujesz nr pesel by pójść do lekarza. idz z nia jak najszybciej do pediatry bo ci sie dziecko odwodni :/ skąd tys sie wzięła?

jeju kobieto lec do lekarza! dziecko moze korzystac z twojego ubezpieczenia moja do teraz nie ma karty zdrowia i chodzi na mnie.. tylko recepty wypisuja moje zeby była znizka. nie bagatelizuj tego.. u takich maluchów moze to byc objaw krwotok wewnetrznego nie daj boze!

idz do lekarza moj ksiazeczke mial zrobiana w 2 miesiacu dopiero ,a kilka razy bez niczego bylam u lekarza

Gość ata1111
Może dajesz dziecku jakieś leki, które podrażniają mu układ pokarmowy. Mój synek też robił kupki z krwią z powodu żelaza, musiał brać bo wyszedł ze szpitala z lekką anemią. Musiałam odstawiać leki parę razy aż po kolejnej próbie krew się już nie pojawiła. Najlepiej weź ze sobą pieluchę do lekarza (to nie jest żart) bo istotne jest czy jest to śluz podbarwiony na różowo czy pasemka krwi. Ps. To dziwne, że nie dostałaś książeczki zdrowia przy wypisie ze szpitala. Gdy my wychodziliśmy ze szpitala to otrzymałam książeczkę zdrowia i szczepień dla dziecka i jeszcze dodatkowo musiałam podać lekarza rodzinnego-pediatrę, aby szpital mógł zgłosić dziecko do przychodni. Nie musiałam nic załatwiać.

Gość sewdxsx
może to oznaczac zetwoja córka ma skaze białkowa a swoją droga ja karte wyrobiłam dopieor jka syn miał 5 miesiecy a tak to chodziłam tylko z ksiazeczka zdrowia

Gość ma'am
Maja (imię) Mai, Maję, W. Maju a. Majo; Maj