Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakckjfoi

Koleżanka kupuje te same ubrania

Polecane posty

Gość jakckjfoi

Co zrobić, kiedy koleżanka z pracy kupuje te same ubrania i buty co ja? Delikatne sugestie nie działaja...

powinnaś być dumna, jesteś dla niej wzorem :D a tak poważnie, to wybierzcie sie razem na zakupy, doradzisz jej i będziesz mieć pod kotrolą

Gość jakckjfoi
dzięki za radę, ale chodzenie razem na zakupy kończy sie tak, ze ona zabiera do przymierzalni te same rzeczy co ja, jak ja nic nie kupuje, to ona tez nie..problem wydaje się błahy, ale dla mnie jest powazny :/

nienawidze tego. ja mialam problem z kolezanka, ktora kupowala dla dziecka dokladnie to co ja, samochod tez kupila taki sam tylko rocznik lepszy :O zerwalam z nia kontakt bo nie chcialam miec kopii. u Ciebie bedzie trudniej :O wspolczuje

Gość Też tego nie lubię
Mam koleżankę,która zmieniła sobie kolor włosów na taki sam jak mój,maluje się podobnie jak ja i zaczęła nosić ubrania podobne do moich.Kopiuje mój styl:(

to ty jej wybieraj ubrania, powiedz że w tym jej będzie super, że strasznie ci się podoba, ale tobie niestety nie będzie w tym tak dobrze jak jej

Gość jakckjfoi
widzę, że nie tylko ja mam z tym problem- to odbiera radosc z kazdej nowej rzeczy... tylko jaki jest na to sposob??

Gość Też tego nie lubię
To jest strasznie denerwujące,kupiłam sobie sukienkę,taką bardzo specyficzną.Po tygodniu koleżnka przyszła w prawie identycznej,nawet bluzkę założyła pod spód taką jak ja...

Gość jakckjfoi
órwana- jest to jakis pomysł, tylko ja nie mam na tyle czasu, zeby z nia chodzic za kazdym razem na zakupy- ona po prostu po paru dniach pojawia sie w takiej samej bluzce i udaje, ze zapomniala, ze ja mam taka. Daje jej odczuc, ze mi sie to nie podoba, ona powie "przepraszam" i uwaza, ze nie ma sparawy. A za jakis czas robi to samo. Nie informuje mnie, kiedy sie na zakupy wybiera.

idźcie razem na zakupy i kup kilka naprawdę obciachowych rzeczy, a następnego dnia, już bez uciążliwej koleżanki i bez jej wiedzy idź je oddaj, jak nie podziała to jeszcze raz i jeszcze:-)

to w pracy jej pokaż w katalogu, albo na allegro rzeczy które `tobie` się podobają i myślisz o kupieniu ich, może się połakomi i będzie pierwsza

Gość jakckjfoi
takasuka- to moze podzialac, dzieki :D