Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

StopIt

Pozycja 69 . seks oralny HELP

Polecane posty

ej pomozcie ;D bo ja wiem ze moj chlopak chce zebym była na górze ; D. ale nie chce zeby wąchał mi tylek przeciez kladziesz sie na nim tylkiem i cip** ale nie przeszkadza to facetom ?;D i chodzi jeszcze o minete czy facetom nie przeszkadza zapach ci***

Gość w drugim przypadku licz się
z tym, że włoży Ci całego kuutasa do gardła. Więc lepiej, żebyś to ty była u góry. Poświęć się raz i umyj dupę, to powinno być dobrze

wiadomo ze myje du.. codziennie nawet jak bym wlala sobie litr płynu pod prysznic do tylka i tak bedzie smierdziec gow.. wiec co mam zrobic? czy facetom nie przeszkadza?

taa.. ja mówie na prawde ; ] i nie potrzebuje głupich wypowiedzi .

Gość rudlan
Soki z cipki są wspaniałe więc się nie przejmuj,że źle pachną. Faceta powinny jeszcze bardziej podniecać. Jeśli dupcę podmyjesz to też nie ma problemu. Nie uprawiałaś nigdy takiego sexu,że masz takie problemy??

no wlasnie nie dlatego sie boje najbardziej chodzi o tylek heh xp

Gość foxy_coxy
E tam. umyj tylek i bedzie ok. CHyba masz jakas obsesje, ze ciagle smierdzi kupa, bo umyty nie smierdzi. Moj chlopak nie narzeka i lubi te pozycje. Najgorzej bedzie jak nie bedziesz umiala sie wyluzowac, bo Ci sie bedzie wydawalo, ze chlopakowi cos smierdzi. A on pewnie bedzie w siódnym niebie z twoja piczka na twarzy i jego wackiem w Twoich ustach i wcale mu nic nie bedzie smierdzialo. Proponowalabym tylko dupke tez ladnie ogolic, bo wlosy na kobiecym rowku niekoniecznie sa sexy. A jak umyjesz i ogolisz to moze i pupke ci chlopak wylize (niektórzy to lubia)

Gość ah te dupy
to umyj sobie tylek i wloz paluch w odbyt i powachaj - dalej smierdzi