Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trstyg

nie radze sobie ze sobą jestem masochistką.pomózcie:(

Polecane posty

Gość trstyg

celowo szukam zlych mezczyzn takich którzy rzejeli by wladze nad moim życiem dominujacych apodyktycznych aggresywnych tylko tacy mnie pociagają:OFacetów którzy sie ze mna liczą są mili pokazuja slabość skrslam od razu.I jestem zalamana bo wkolo wszyscy dobrzi mili a ja szukam aodyktyczneogo tyrana i znaleśc nie mogę:O

Gość trstyg

Powinnaś iść do psychologa z tym problemem, sama sobie z nim nie dasz rady. To może mieć korzenie z dzieciństwa...

Gość trstyg
własnie najdziwniejsze jest to ze u mnie w domu jest wszsystko ok i zawsze było...normalna rodzina zero przemocy itp..

Gość trstyg
własnie najdziwniejsze jest to ze u mnie w domu jest wszsystko ok i zawsze było...normalna rodzina zero przemocy itp..

Gość trstyg

Gość trstyg
jestem zalamana:(Kazdy facet sie stara nadskakuje mi a nie wie ze robic cos przeciwnego wydaje mi sie wtedy odpychajacy za mily za słodki za dobry:O

Gość trstyg
jestem powalona:O

Tak to jest wychowywać dziecko bez porządnego lania czasami.....Potem będzie szukało sobie męża z psem ;) Może wśród tych miłych znajdziesz jakiegoś który będzie cię umiał trzymać twardą ręką. Wiesz takie dwa w jednym najpierw opierdoli a potem ugłaska ;)

Gość trstyg
poza domem tez wszytsko ok.Mam bardozo opiekuncza mame jestem znia strasznie zwiazana troche moze jest apodyktyczna ale nie bylo przemocy ani nic..Bardzo silny zwiazek zmatka tylko.Z tata mniejszy

Gość trstyg
nie jestem wstanie zniesc pierwszych randek kwiatki czułę slowka wchodzenie w "dupe" wkurwia mnie to odpychaja mnie tacy faceci a na poczatku kazdy jest tak obrzydliwie mily..wszystko koncze po paru randkach i ni emoge znelsc faceta jakiego szukam ...Jestem pieprdolnieta:O:O wiem o tym:O

Silny związek z matką napewno nie ma nic do tego. Skoro naprawdę ci to przeszkadza, to idź po pomoc do psychologa, albo szukaj odpowiedniego dla siebie faceta :) Tacy też istnieją...

Gość trstyg
wlasnie nie istnieją ciezko znalesc takiego:O:OKazdy zrobi wszytsko ble by miec laske i jest przeslodzony milutki az do obrzydzenia

trstyg jesteś kobieta z krwi i kości i szukasz faceta anie metroseksualnego substytutu. A apodyktyczny agresywny facet może też być czuły i kochający więc chyba się nie masz czym przejmować tylko szukać.....

Gość wieśniak w gumofilcach
Ja jestem apodyktycznym tyranem, więc masz u mnie szanse. Kwiatów nie daję, najwyżej gumofilca do wyczyszczenia jak wracam z obory :D

Ale to dlatego bo nie zna cię, po dłuższej znajomości przestaje się tak słodzić :) Może spróbuj przetrwac ten czas sielanki...

Gość trstyg
Ale ja tych poczatkow juz nie jestem wstanie znisć...I te kompleksy faceci czesto opowiadaja o swoich kompelach o tym ze maja za duzy brzuch albo cos z penisem albo cos jeszcz innego.Wali mnie co tam maja nie tak ale jak facet zaczyna mi sie jawic jako zakompleksiony gosc niepewny siebie niesmialy bojacy sie ze go zostawie to jest dla mnie aseksualny.Nie wiem to si echyba masohizm nazywa skoro lubie jak przemuje włądze nademną itd

Gość trstyg
pozatym jak taki tyran raz na jakis czas jest czuły o dobry wtedy to dopiero jest przyjemnosc::) a caly czas takie słodzenia to okropne

Myślę, że jednak nie jesteś masochistką tylko jak najbardziej normalna! Po co komu narzekający facet? Może jak zacznie tak zrzędzić to walnij prosto z mostu, że nic cię to nie obchodzi? Że zachowuje się jak baba? lol Myślę, że większość kobiet chce poczuć czasem dominację, ja np. tak, ale tylko w jednym aspekcie ;)

trstyg a gdzie ty takich maruderów z kompleksami znajdujesz ???? :D Ja ci się wcale nie dziwię że masz dość....

trstyg widzisz tu masz odpowiedniego kandydata :D mysliciel999 to partia dla ciebie :D Czasem zgnoi czasem przytuli ;)

Gość trstyg
hehehe a skad jest mysliciem?:D

Gość wieśniak w gumofilcach
Ja lepiej zgnoję. Mam, że tak powiem, wiecznie gnój na gumofilcach.

Gość troche humoru na wieczor
2 żydkow siedzi na deskach klozetowych i robią kupy nagle jeden z nich pyta się drogiego - czy robienie kupy to praca fizyczna czy umyslowa? na to tamten no raczej umyslowa bo żeby byla fizyczna zaraz zatrudnili byśmy jakiegoś polaczka

Gość żal cie jestes chora
:O