Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piekniejący brzydal

Jestem coraz ładniejszy i odbiję sobie lata brzydala. Teraz wszystkim pokażę

Polecane posty

Gość Piekniejący brzydal

Kiedyś to mi kobiety kosza dawały, a teraz jestem przystojniakiem, do tego z kasą i te do których wzdychałem bez wzajemności są dla mnie przeciętne i by dostały kosza z miejsca. Żeby wszystkim pokazać ożenię się z jakąś długonogą pięknością i słodkiej buźce i wszyscy będą mi zazdrościć. Aż się boję teraz wiązać z kobietą ładną, ale normalną, bo za kilka lat to najpiękniejsze kobiety na kierowniczych stanowiskach będą stały dla mnie otworem. Mam wszystko. Pracę, świetny wygląd, samochód, mieszkanie. Przeciętna zwykła kobieta nie ma u mnie czego szukać. Zbyt atrakcyjne ciacho ze mnie

to Twój sen ? czy chcesz się przypodobać hot12-stkom ?

Gość wieśniak w gumofilcach
No to do roboty, bierz się za te baby a nie wymyślasz prowo na kafe.

Gość wieśniak w gumofilcach
No to do roboty, bierz się za te baby a nie wymyślasz prowo na kafe.

Gość Piekniejący brzydal
Dzisiaj nawet stwierdziłem, że moja obecna dziewczyna, którą z trudem zdobyłem jest dla mnie za niską ligą. To ona robiła mi łaskę, że chciała ze mną być, teraz jest odwrotnie i coś czuję, że już niedługo będę miał nową, piękniejszą kobietę i to z lepszym zawodem. Obecna jest moją pierwszą kobietą w życiu i nie zamierzam na niej poprzestać

:) może to i dobrze, miło, że ci się wiedzie ale pamiętaj, że jest takie powiedzenie: nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Selekcjonuj laski jak czujesz taką potrzebę ale nie rób żadnej złudnych nadzieji i nie rań nikogo, a będzie ok. :)

Gość to co powinnaś
och jaki ty przystojny jestes narcyzku a jak ci sie 1 liga znudzi to moze zaczna pociagac cie chłopcy??

cream bo to, że chce sobie odbić lata bycia niewidzialnym nie oznacza, że od razu musi to robić czyimś kosztem.

Gość Piekniejący brzydal
To wina rodziców, że mnie wychowali na grzeczną pizdę, która ma być dla wszystkich dobra. Z moim obecnie rocznym synem nie popełnię takich błędów. Będzie największym kozakiem w klasie i niejednemu oko podbije. Będzie chodził na sporty walki, a w przyszłości może też na siłownię, a dziewczyny w szkole po dupie klepał

Kajtuś ..rozumiem ze jak go laski zlewały to fajnie a jak on to bedzie robił to zle

Gość Piekniejący brzydal
Jestem narcyzem, bo ostatnio tylko w lustro patrzę i delektuję się tym jaki to piękny jestem. Mam rocznego wspaniałego syna, w życiu odnoszę sukcesy, tylko matkę mojego dziecka trzeba jeszcze wymienić na inną kobietę

Gość to co powinnaś
grzeczną?? chyba grzeszną ale provo niezłe:P

Ech odreagowywanie ;) Mimo 3 dych, albo i więcej na karku niektórzy ludzie ciągle zachowują się jak 3 latki :P

cream > nie bądź dziecinny, o, że go kilka sztuk zlał nie znaczy, że każda kobieta na świecie zasługuje na to by potraktować ją jak towar z wyprzedaży lub zużyty mebel.

oj cream, widzę ze tobie tez jakaś dopiekła. Naprawdę nie ma sensu sie mścić na całej kobiecej populacji. Są miłe dziewczyny, które nie zasłużyły na taki los, wierz mi. Ja nie pochwalam takich zachowań zarówno damskich , jak i męskich ale jeśli wyodzisz z odwetem to znizasz sie do tego samego poziomu.

Gość sredniej jakosci
prowokacja

pewnie ze prowokacja ..facet nadal czuje sie nikim:P a tu udje gieroja, jak sie pieknie wylansowal a tak naprawde to jest sam ,siusiumajetek:P

Gość DZIS CIE SZUKALAM
Facet ma miec charakter i byc miły dla oka:classic_cool: ale jak jest zadufany..to synek powinien mu limo odmalowac:D:P

cream> żyć i być szczęśliwym, nie rozdrapywać ran przeszłości i nie wpadać w samozachwyt bo uroda przychodzi i odchodzi. Za duże znaczenie jej ludzie przypisują.

mi ę wydaje, że ten tekst o dziecku to podszyw... ale jeśli nie to chyba pan urodziwszy zapomniał, że człowiek ma tez wewnętrzne piękno, które może w nim łatwo zgnić.

Gość DZIS CIE SZUKALAM
tak aksamitny w dotyku:P:P

**cream**, nie twierdzę że wygląd jest nieważny, mówię tylko, że ludzie, dla których stanowi on główne kryterium doboru partnera są ograniczeni i pozbawieni wyobraźni:)