Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piekniejący brzydal

Jestem coraz ładniejszy i odbiję sobie lata brzydala. Teraz wszystkim pokażę

Polecane posty

u pana "pieknego" cale wewnetrzne cos pierdyklo i zgnilo wraz z pierwszym postem:P pomijaJAC OCZYWISTA OCZYWISTOSC ,ze to prowokacja:D

ja wole miec piękną i nie miec wyobrazni niz brzydką i woobrazac sobie ze jestem z inną czyli piękną

Gość asphyx14
Też jestem brzydkim kaczątkiem. Muszę przyznać, że bawi mnie takie nagłe odwrócenie ról, choć ciągle nie mogę się przyzwyczaić. Najbardziej miły widok to jak kobieta z trudem powstrzymuje się, aby nie patrzeć na mnie.

**cream**, a kto mówi ze brzydką? Gusta są rózne, dla ciebie ktoś jest piękny, a dla innego to dragon:), są też dziewczyny przeciętnej urody przeciez. Poza tym potrafiłbyś kochać piękną kretykę? Nie sądzę? A po co żyć bez miłości?

a moim zdaniem ma racje ... ubrał to w slowa dosyc ... kontrowersyjnie, ale ja lubię ludzi ktorzy znają swoją wartosc i wiedzą, że zasługują na to co najlepsze :D sama uwazam podobnie :D

**cream**> ile masz wiosen? I czemu uważasz, że możesz żyć bez miłości?

Gość blackpearl20
Autorze, jak wielki trzeba mieć kompleks niższosci żeby coś takiego pisać? Szkoda mi ludzi takich jak ty, bo nigdy nie będziesz szczęśliwy... myślisz że czyjaś zazdrość ci cokolwiek zrekompensuje? Mylisz się i zamiast pieniądze na samochód, zainwestuj w dobrego psychologa, wtedy zobaczysz czym jest prawdziwe szczęście :)

ta raptem sie obudzi i dostal olsnienia .. obudz sie bo to sen twoj i jego:P

ależ ma:) No powiedz grzecznie cioci? fajna ta muza (z linku) ma klimat, posłucham sobie innych kawałkow.

Nawet jakbyś miał atrakcyjny wygląd, kasę, świetny samochód, luksusowe mieszkanie... to odnoszenie się z tym robi z Ciebie żałosnego nowobogackiego :) Do tego Twoje poczucie własnej wartości jest niestabilne, a więc jesteś niemęski. I tyle w tym temacie. Lepiej by o Tobie świadczyło gdyby to była prowo.

Gość Piekniejący brzydal
Jestem zadufanym w sobie egoistą i dobrze mi z tym

Gość hej hej hej sokoły 00
u mnie nie miałbys szans. nie cierpię zapachu zgnilizny jaka się wydobywa z zepsutej duszy.

Gość blackpearl20
Zobaczymy jak długo będzie Ci dobrze... takie myślenie neurotyczne jak Twoje wpędza Cię w coraz większą samotność... autorze, a powiedz mi, czy ty tak ogólnie, lubisz ludzi?

Dobra już dobra, nie wiedziałam że to program ochrony świadków. Nie irytuj się.

Gość Piekniejący brzydal
Lubię i szanuję kumpli, którzy są takie samy asy jak ja, kocham syna i matkę

Powiedzmy, że mam butelke samogona i nie wiem czy jesteś wystarzająco dorosły by cię zaprosic? Może byc?:)

tak bardzo kochasz syna że chcesz rozbić wasza rodzine dla jakiejs kasowej ślicznotki:) Też mi miłość. Nie chrzań.

Gość blackpearl20
aha... myślałam że jesteś neuro, ale nie :) w takim razie przeczytaj sobie Nietschego "Wolę mocy" i Adlera komentarz do tej książki... chociaż może przeczytaj tylko Adlera, bo Nietschego możesz nie zrozumiec... jeśli nie masz doswiadczenia z tekstem fil. Dowiesz się skąd wzięła się ta Twoja, samodestrukcyjna postawa. Mam tylko nadzieję ze nie skonczysz jak Nietsche :)

" Powiedzmy, że mam butelke samogona i nie wiem czy jesteś wystarzająco dorosły by cię zaprosic? Może byc? " to było do mnie??

jeja ..chodzil do SPA jebna se depilacje woskiem i teraz pieknis z niego jak ta lala:P:D