Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kilka pytan...

podróż do londynu

Polecane posty

No serio mówię że zapłaciłam 5 funtów za karnet w sobotę ale widzę że to dlatego że strefy 1-2. Też jestem na bieżąco. Mieszkam blisko Londka. Jakieś 70 km od...

Gość Do Londynu..
zgadzam sie z Mayorem jesli chodzi o karte przejazdowa ...

70km od Londynu to nie tak zupelnie bliziutko, wiesz. A miejscowi, czyli mieszkajacy w Londynie lepiej orientuja sie w miescie i w sprawach z nim zwiazanych. Gdzie mieszkasz?

Gość Do Londynu..
a moge zapytac z ktorej czesci Mayor do nas pisze?

Anytime Off-Peak Zones 1-27.205.60 Zones 1-38.606.30 Zones 1-410.006.30 Zones 1-512.607.50 Zones 1-614.807.50 Zones 1-916.20 9.00 Zones 1-8 + Watford Junction18.0014.20 Zones 2-69.005.10 Zones 2-910.605.60

Gość Do Londynu..
Pozdrawiam Islington Angel:)

Gość Do Londynu..
oczywiscie z Islington Angel mialo byc....

Witam! Dziekuje za pozdrowienia. :) 🖐️ Dlugo juz tu jestes? Pan? Pani? Lubie Islington. Czasami ogladam tam filmy w kinie Vue w Angel.

Gość Do Londynu..
diabelska nie rozumiem tych oznaczen...wyjasnij...

Te oznaczenia to maja byc podane od ktorej do ktorej strefy i jakie ceny sie placi w czasie peak i off peak. Ale jej sie cos pomylilo. Po prostu zle kropki powstawiane i brak spacji.

Gość Do Londynu..
Witam...Jestem kobieta dla jasnosci sprawy:) Juz niebawem bedzie 5 lat na emigracji.. Uwielbiam Islington mieszkam tu od zawsze ale coraz czesciej zaczynam sie zastanawiac nad przeprowadzka gdzies dalej na poludnie..

Anytime Off-Peak Zones 1-2 7.20 5.60 Zones 1-3 8.60 6.30 Zones 1-4 10.00 6.30 Zones 1-5 12.60 7.50 Zones 1-6 14.80 7.50 Zones 1-9 16.20 9.00 Zones 1-8 18.00 14.20 Zones 2-6 9.00 5.10 Zones 2-9 10.60 5.60

niestety moje posty uznawane są za spamy i nie bardzo mogę cokolwiek dobrze wkleić

No cos Ty. Nie spamy, tylko tak po prostu sie juz robi po wyslaniu. Nie wiem czemu. Moze chodzi wlasnie o kopiowanie. Napiszesz w koncu z jakiej miejscowosci jestes?

Gość Do Londynu..
jestem gosciem tylko tego forum i to tez nie zawsze..brak czasu:(jedynie noce mi zostaja...ja jeszcze posiedze mam tydzien wolnego i przestawilam sie znowu na tryb nocny...

Gość Do Londynu..
diabelska i tak jestesmy tu anonimowe...

miałam komunikat wlasnie jak chcialam wkleic te ceny kart ze to spam .... a niewazne.ide juz naprawde

Gość mam kilka pytan...
diabelska mi bardzo pomogła :) wyliczyłam sobie, że za wszystkie przejazdy + noclegi w zaokrągleniu wydam jakieś 130 funtów, więc jak wezmę dodatkowo jeszcze 70-100funtów będzie ok? co do parasolki - to, to wezmę napewno :) tam pogoda jest ponoć nieprzewidywalna. Zresztą w Polsce jest nie lepiej, u mnie za oknem sypie śnieg :D a wczoraj świeciło piękne słonce

Gość Mieszako I
noclegi i przejazdy 130?? ha ha ha :D to chyba bedziesz spac w jakiejs norze a przejazdy sa mega drogie diabelska nie wprowadzaj dziewczyny w blad

Gość mam kilka pytan...
Diabelska mnie raczej w bląd niewprowadza. Nie mówiła z głowy, a pokazywała mi linki z cenami. Co do hotelu to znajomego - znajomy znalazł przyzwoity hotel za 30Funtów doba. Poza tym na luksusie przez te 3 dni mi nie zależy :)