Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowka84_85

Rwacy bo w kroczu w ostatnich tyg ciazy!

Polecane posty

Gość ciezarowka84_85

Jestem w 38tyg i 3 dni w ciazy, i od paru dni przy jakimkolwiek ruchu czuje taki rwacy bol w kroczu. Jak leze to jest ok, ale jak tylko chce sie obrocic to juz czuje tak przez 2 sekundy ten bol, albo jak podnosze noge, przy siadaniu tez. Co ten bol moze oznaczac? Bylam w poniedz u lekarza i lekarz powiedzial ze to normalne w koncowce ciazy, ja sie jednak martwie

to oznacza, ze poród już blisko, są to tak zwane bóle przepowiadające, jak staną sie rególarne co ileś minut, to sie zaczęło, ja miałam takie bóle od 8 miesiaca, zawsze wieczorem, powiedziałam, o tym lekarzowi i też mi powiedział, że to normalne, a ja na to: boże jak to są skórcze przepowiadające, to ja nawet nieche wiedzieć jak poród bedzie bolał hehe

Gość ciezarowka84_85
ale to sa takie bole tylko przy ruchu, jak sie rusze to jest takie bolace strasznie napiecie krocza.

Krocze boli bo nadchodzi porod i w zwiazku z tym kosci i mięśnie miednicy sie rozchodzą.Ja maialam potworne bole krocza przy ostatniej ciazy.

ja tak miałam od 34 tygodnia. Spodziewałam się wcześniejszego porodu, ale syn zadecydował, że posiedzi trochę i urodziłam 5 dni po terminie.

Gość vbgfhfh
Ja mam to samo!!! jestem w 38 i 4 dni ciąży. ale ja mam tak już gdzieś od 32 tygodnia. Gin powiedział, że to główka tak napiera bo jest już bardzo nisko. w pierwszej ciąży też to miałam, ale niestety nie urodziłam ani dnia wcześniej :(

Gość ćma ćmę goni
Mnie tez tak rwało na dzień przed porodem :/

mnie tez tak bolalo i na dodatek maluch zdecydowal posiedziec 11 dni dluzej wiec wiem co czujesz :D

Gość ciezarowka84_85
jejku tak mnie boliprzy kazdym ruchu ze najchetniej to bym tylko lezala a jeszcze 11 dni do terminu i tyle do zrobienia...

Gość Manntia
Ja mam tak od dwoch dni, az mnie wszystko rwie i jak koncze siusiu yh do terminu mam jeden dzien Oby

Jestem w 34 tyg i od kilku dni tez mialam takie bóle - prawie chodzic nie moglAM ALE DZIS SIE BUDZE RANO I JEST ok, NIC JUZ NIE BOLI - WIEC MOZE i tobioe przejdzie...