Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonomedica

Moje dziecko...

Polecane posty

Gość ćma ćmę goni
Mój Maluch wcale nie jest tłusty jak to któraś z dziewczyn określiła.Jest dlugi nosi rozmiar 74 więc wcale nie widać tych kilogramów :) A poza tym wcale nie wisi przy piersi cały dzień tak jak może ktoś mysli :) Moze mam dobry pokarm po prostu :)

Sama sie odchudz. Jak można odchudzać dziecko które jest tylko na piersi?? Masz dzieci?? Bo wątpię. faktycznie wasze dzieciaczki sporo ważą. Mój synek ma 13 miesięcy jak go ważyliśmy miesiąc temu to ważył 9800. I ta waga jest prawie taka sama jak sprzed 3 miesięcy. Jak był malutki to też sporo ważył i też był z niego klocek. A teraz zaczął chodzić i szystko zgubił :) Także nie martw się.

Gość goga2611
moj synek ma 2,5 miesiaca i wazy 7kg i nikt nie uwaza,ze wyglada pulchnie.Karmie go tylko piersia. Dodam,ze jak sie urodzil wazyl prawie 4300 g. Ale u mnie w rodzinie wszystkie dzieci byly duze, a po szostym roku zycia to matka zalamywala rece, ze moi bracia i ja "sama skora i kosci"

Moja córka urodzona z wagą 3780, wypisana po 5 dobach z wagą 3480 - w wieku 3 miesięcy ważyła między 7 a 7,5 kg - nie pamiętam dokładnie. Była na ponad 90-tym centylu (nie wiem, czy nie 97). Była grubaskiem do czasu, gdy nie zaczęła się ruszać, wtedy zaczęła chudność. W wieku roku ważyła 10-10,5 kg - teraz ma półtora i waży 11,5 kg.Tylko piersiowa do końca 5,5 miesiąca.

Gość a mnie obrzydzaja
wychudzone szczurki w wózkach