Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789123456789

Jakie sa szanse ? ???

Polecane posty

Gość 123456789123456789

Powiedzcie, ile jest związków ktore się rozstaly, ale i wróciły do siebie i są szczęsliwsze ? Tzn męzczyzna lub kobieta miała wątpliwości , chciała posmakować innego życia i nagle zrozumiala ze to jednak nie to, po czasie wrocili do siebie i sa szczesliwi ? czy to w ogole możliwe ? czy pierwsza miłośc może przetrwać wszystko ?

Gość 123456789123456789
:(

Gość ah i och
roznie to bywa. ja probowalam wracac do swoejej 1 milosci, on tez tego chcial... ale oboje zaczelismy nowe zycie.. z reszta milosc to temat rzeka, a nie statystyka...

Gość Mała Rózyczka...
Jezeli Kocha się naprawdę, tak szczerze i naprawdę zrozumiało się, że ta osoba jest własnie ta jedyna najważniejsza na całe zycie to warto walczyc o taki związek. Szczera rozmowa potrafi wiele zmienic i sa duże szanse na odbudowe takiego związku nawet bardzo tylko trzeba się starać, wykazać inicjatywę i pokazać, że zależy. "Miłość nigdy nie ustaje..." Życze powodzenia i trzymam kciuki :)

Gość wiesz, roznie to bywa
Jednym się udaje, innym nie. Ja wychodzę z założenia, że warto spróbować. Każdy może się pogubić, różne kryzysy bywają w związku. Nie darowałabym sobie gdybym np. ja nie spróbowała kiedy bym chciała wrócić, a za kilka lat okazałoby się, że druga osoba też chciała, ale bała się wykonać ten krok. Zależy też kto zerwał, w jakich okolicznościach, jaki był związek itp. Wszystko jest względne, ale moim zdaniem zawsze warto próbować. Pomijam oczywiście sytuacje zdrady/bicie itp. Mówię o sytuacji gdy jedna ze stron się pogubiła, może nie doceniała tego co ma.

Gość 123456789123456789
Wiecie, 4 lata związku , naprawde cudownego, miłośc sobie dojrzewała z czasem, on też zakochany . Wiadomo , było troche upadków ale z każdego sie podnosiliśmy. Kłotnie też były,przez to się zepsuło. Od roku odległość. Ja jego pierwszą on moim pierwszym. Nagle się zaczeło psuć , wymusiłam na nim zeby zerwał, poprostu nie mógl powiedziec mi prosto z mostu ze chce zeerwać ,pociągnęłam go za język i wszystko wyszło tak nagle. Wyjechał, przy rozstaniu płakał, ja udawałam twardą . Po czym męczyłam go smsami i probowałam walczyć, płakała, płaszczyłam się , prosiłam zeby ten kryzys przeczekał.Ale nie chciał , powiedział że chce się wyszaleć, ze boi się ze kiedyś bedzie zalował ze sie nie wyszalał. Nic dziwnego mamy po 19 lat. Młodzi jesteśmy powinniśmy szaleć . Ale ja tego nie oczekuje. Lubie imprezować ale potrzebuje prawdziwej miłości , którą go darze. Naprawde bardzo bym chciała walczyć ale nie wiem jak. Miesiąc mija. Przez dwa tyg nie bylo kontaktu. Teraz udajemy fajnych znajomych może z 3 razy z nim rozmawiałam na dwa zdania przez smsa. Nie widać , że chcial by wrócić, ale ja bardzo tęsknie . Jestem gotowa zrobic wszystko zeby być w tym związku.Moze idealizuje ale naprawde był dla mnie dobry , czasem gdzieś sie pogubil ale pomagałam wrócić na dobrą drogę , a teraz już nie ma . Czy to masz szanse? Ja naprawdę wiem ze to ten jedyny! Nawet nie potrafie wyobrazić życia z innym , nie chcem innych :( jakie są szanse prosze powiedzcie :( Jak zawalczyć . On zawsze mnie kochał znam go 10 lat i zawsze gdzies tam byl zauroczony od podstawówki pozniej pod koniec gim zaczelismy ze sobą byc az do teraz do konca szkoły.

Gość 123456789123456789
Przypomina mi się I list do koryntian Gdybym mówił językami ludzi i aniołów, a miłości bym nie miał, stałbym się jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący. Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje Czy pierwsza miłość, ta jedyna , prawdziwa ma szanse przetrwać ?

Gość 123456789123456789
Jak walczyć ? meczyć ? nie...skutek zazwyczaj odwrotny milczeć ? nie...czas leczy rany i działa na niekorzyść osoby która czeka rozmawiać ? nie mam szansy porozmawiać szczerze, jak rozmawiać to jak ? może wspomnienia ? tylko jak ? wysłałam list, taki refleksyjny , pożegnalny , narazie nie ma odezwu. Jestem taka zakochana, przywiązana chcem walczyć o mojego Wojtka :( wiem ,że on w srodku kocha mnie bardzo , przeciesz to nie mogło minąć ot tak sobie.

Gość baden
Siemka tez tak czasem mam zerwala ze mna jakies 5 miesiecy temu nie mamy kontaktu ale czasem mysle ze moze warto odezwac sie pierwszy ale ..... ciezko powiedziec po 5 latach zwiazku zaczynam na nowo poznawac uroki zycia singla Zmienilem wszystko od ubran po remont mieszkania i auto ale czasem wspomnienia mnie dobijaja ale zycze Ci powodzenia Pozdrawiam

Gość 123456789123456789
Nie wiem dlaczego ale sobie myślę , że my jeszcze będziemy ze sobą. Kurde tak w to wierze , że nic innego mi nie przychodzi do głowy! Poprostu wiem to ! Myśli przyciągają zdarzenia! A jak to u was było kochana ?dlaczego się rozstaliście ?

Gość 123456789123456789
A ty jesteś facetem! no kurcze. Kobiety mają troszkę inaczej. Kobieta potrzebuje dużo czasu na przemyślenia, jeśli coś przemyśli to nie odwracalnie albo napewno podejmie dobrą decyzję . Z facetami jest tak, że robią jak czują, właśnie w tym momencie . A z czasem żałują , chociaż to mnie buduję. Wiem ,że będziemy razem. Jeśli się pogubił dam szanse mu to naprawić jeśli będzie tego bardzo chciał , bo dlaczego mam zaprzepaścić moją miłość życia. Gorzej jeśli nie będzie chciał , ale tego nie przyjmuje do świadomosci

Gość 122345678912223456789
nikt nie pisze:(

ja tak mialam, ale wytrzymalismy bez siebie tylko 3 miesiace :D jestesmy razem 8 lat (przerwa byla po roku ) on jest moim jedynym i ja jego tez :) w sensie uczuciowym i fizycznym :P takie zwiazki sie zdarzaja i wiem, ze chocby nie wiem co sie stalo to On i tak juz na zawsze bedzie taki MÓJ :)

Gość 123456789123456789
Ale ja ci zazdroszcze !!!!!! Powiedz jak to u was było ? Jak się zeszliście, musze wiedzieć jak się zachowywać ,żeby tego nie zepsuć!!