Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca8897

SZYBKIE PYTANKO

Polecane posty

Gość niewiedząca8897

MAMUSIE! CZY W TAKĄ POGODĘ JAK DZIŚ ( BEZ WIATRU, SLONECZKO, +1 STOPIEŃ) MOGĘ WYJŚĆ Z 6 TYG DZIECKIEM NA SPACER? DODAM ZE JUŻ Z NIM CHODZE OD TYG NA SPACERY TYLKO ZAWSZE BYLO TAK +5. DZIS TROCHE CHLODNIEJ. JAK DORADZICIE??

Gość Niunia1201
można tylko ciepło ubierz dziecko i nie zapomnij o kremie.

Gość jaktojestnooo
oczywiscie, nawet nie mozesz a powinnas.

oczywiście ze możesz jeśli to nie jest pierwszy spacer to napewno nic dziecku nie bedzie, najwyżej jeśli masz obawy wyjdz z nim na trochę krócej :) pozdrawiam i miłego spacerku życzę :)

Gość niewiedząca8897
NO DOPIERO OD TYGODNIA BO MI TEŚCIOWA NIE POZWALALA, DARLA SIE NA MNIE CO JA CHCE ROBIĆ W KOŃCU SIE WK***LAM I WYSZLAM . ONA NADAL MI NIE POZWALA ALE TO INNA BAJKA. MAM JA GDZIES ALE NIE CHCE PRZEZIEBIC DZIECIATKA BO ONA TYLKO NA TO CZEKA ZEBY MNIE WYZWAC OD WYRODNEJ MATKI..

Jestem w szoku postawą teściową :o Taka "mądra"to powinna powiedzieć ze spacery to dla zdrowia :D A druga sprawa to Twoje dziecko i nie daj sobie wejśc nikomu na głowę! Bo właśnie tak to się zaczyna a potem to są tragedie!

Gość - -  Maryś - -
współczuję teściowej :o Chyba można wyjśc :) Ja niestety z moim dzieckiem w ogóle nie wychodze :o jest wczesniakiem i musialam ja trzymac długo w ciepełku w domku i chyba od tego teraz łąpie przeziebienia jak tylko wyjdzie z domu :( pediatra mi kazała poczekac az sie wisona zrobi ze spacerami. Myszka ma ponad 3 m-ce a nie byla jesszce na spacerze :( z tym, ze ze 2 razy w tyg musimy jezdzic po lekarzach wiec chociaz tyle ma "wychodnego" Ale planuje na dniach zaczac juz wychodzic :)

Gość TAKIE MAM PYTANIE
wychodzi sie od 2 tygodnia a wczesniej werandowanie. Nie do -10 tylko -5 jak nie ma wiatru bo wtedy temperatura odczuwalna jest niższa.

Gość niewiedząca8897
NO TESCIOWEJ TO SOBIE SAMA WSPOLCZUJE ALE COZ.. BYWA I TAK. ALE ZACZYNAM SIE BUNTOWAC. NIECH SOBIE MYSLI CO CHCE.