Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bageraa

najbardziej skuteczny zabieg na cellulit!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Zdecydowanie KARBOKSYTERAPIA! Po 6 zabiegach całkowicie pozbyłam się cellulitu z brzucha! Wreszcie nie mam kompleksów a wstydziłam się zakładać kostium kąpielowy. Dziewczyny! naprawdę warto! Mieszkam we Wrocławiu i chodziłam do Proclinic za karboksyterapię http://proclinic.pl/oferta/karboksyterapia-usuwanie-cellulitu/

Gość gość
A co sądzicie o endermologii? Chciałabym się wybrać do kliniki Krajewski na ten zabieg, słyszałam, że efekty są fajne. Samą klinikę znam, bo usuwałam tatuaż już jakiś czas temu, ale teraz się zastanawiam nad czymś innym.

Gość gość
Polecam szczególnie profesjonalne gabinety od maestriaklinikaurody.com. Oferują wysokiej klasy zabiegi kosmetyczne ujędrniające i uelastyczniające skórę. Warto mieć ich na oku jeśli zapragniecie mieć dla siebie chwile relaksu. :)

Gość Celinka01
Ja nie jestem przekonana do takich zabiegów. Wedlug mnie lepiej po prostu pilnowac sie z dietą , cwiczyć no i nosic odpowiednią bieliznę wyszczuplająco korygującą. Na pewno slyszalyscie o Orirose http://orirose.pl/ Mają skuteczną bieliznę również na cellulit

Gość gośćAnnak
A czy próbowałyście może tego - https://www.chcemyschudnac.pl/cellactiv/? Moja szwagierka mi poleca cellactiv, ale ja sama nie wiem czy się zdecydować. Czy to naprawdę coś daje? jak któraś używała to niech napisze opinie.

Gość gość
ja byłam na zabiegu Indiba w klinice La Perla, zrobiłam sobie całą serię i z pełnym przekonaniem moge powedzieć to to cuuuuudo :) fajne jest to że mogłam robić zabiegi codziennie, więc poszło szybko i sprawnie:) takie zabiegi lubię, nie boli, raz dwa i po sprawie :)

Gość evie001

bardzo skutecznym zabiegiem na pozbycie się cellulitu jest zabieg falą uderzeniową Celar AWT (byłam na nim w SC Beauty Clinic) - po 6 zabiegach zobaczyłam efekty który utrzymują się do tej pory ( a ponad pół roku już minęło )

Gość Kiniak

Kochane, a robiłyście sobie kiedys same body wrapping? Bo ostatnio naczytałam sie o tym i w sumie chcialabym sprobować machnąć sobie taki zabieg. Folię już mam (:D) pod nią planuję kupić sobie Sinial do nasmarowania skóry - będzie sie nadawać? Bo skład wydaje mi sie co najmniej intrygujący i co ważniejsze, bez chemii :P

Gość wiola89
Dnia 14.02.2019 o 13:46, Gość Kiniak napisał:

Kochane, a robiłyście sobie kiedys same body wrapping? Bo ostatnio naczytałam sie o tym i w sumie chcialabym sprobować machnąć sobie taki zabieg. Folię już mam (:D) pod nią planuję kupić sobie Sinial do nasmarowania skóry - będzie sie nadawać? Bo skład wydaje mi sie co najmniej intrygujący i co ważniejsze, bez chemii :P

moim zdaniem jest naprawdę dobry - sama stosuję go jako uzupełnienie do ćwiczeń i nie mogę powiedzieć złego słowa. No dobra, mogę - zapach mnie strasznie wkurza, ale krem na cellulit ma działać a nie pachnieć.

Gość Zośka

A ja polecam dziewczyny Liposhocka. Jak dla mnie to najlepszy zabieg na cellulit. Robiłam serie u Pani Oli we Wrocławiu i jak dla mnie po nim sa najlepsze efekty.

Gość Kiniak
Dnia 21.02.2019 o 10:31, Gość wiola89 napisał:

moim zdaniem jest naprawdę dobry - sama stosuję go jako uzupełnienie do ćwiczeń i nie mogę powiedzieć złego słowa. No dobra, mogę - zapach mnie strasznie wkurza, ale krem na cellulit ma działać a nie pachnieć.

Ok, dzięki. Bo czytalam o Sinialu duzo dobrych opinii i chyba nie mam wyboru, trzeba sie skusić i sprobować. Trzymaj kciuki, żeby sie udało :D

Gość wiola89

Spoko, czekam na relacje z efektow :)

Gość ewwka85

U mnie najlepiej sprawdził się zabieg laserem icoone. Jeśli jesteście z Poznania lub okolic polecam klinikę idealiste 🙂

Gość NunesMendes
3 minuty temu, Gość ewwka85 napisał:

U mnie najlepiej sprawdził się zabieg laserem icoone. Jeśli jesteście z Poznania lub okolic polecam klinikę idealiste 🙂

Wypad z tego forum.

Gość Weronika

Miałam bardzo dużo tkanki tłuszczowej w okolicach bioder. Zrobilam zabieg body jet i fajnie mi zlikwidował nadmiar tkanki tłuszczowej. Zabieg robiłam u dr Aldony Stachury  Rezultaty widoczne odrazu po zabiegu i jest krotki czas rekonwalescencji.

Gość aszlej
Dnia 7.02.2019 o 10:51, Gość evie001 napisał:

bardzo skutecznym zabiegiem na pozbycie się cellulitu jest zabieg falą uderzeniową Celar AWT (byłam na nim w SC Beauty Clinic) - po 6 zabiegach zobaczyłam efekty który utrzymują się do tej pory ( a ponad pół roku już minęło )

słyszałam o tym zabiegu i zastanawiałam się nad nim, chyba się zdecyduję... a ile trzeba zapłacić za 6 zabiegów tak jak w Twoim przypadku?

Gość Kiniak
Dnia 5.03.2019 o 11:05, Gość wiola89 napisał:

Spoko, czekam na relacje z efektow :)

Noo powiem ci, ze po tym praktycznie miesiacu to efekty na tym sinialu rzeczywiscie są bardzo dobre. Zdjęc ud nie bede wstawiała, ale jestem mega zadowolona z dzialania. Cellulit jest juz o wiele mniejszy, sama skora zrobila sie tez o wiele bardziej napięta. Jeszcze raz dzieki za polecenie!

Gość Arleta

Robiałam redukcje cellulitu w Estell. Zabieg wykonywala kosmetyczna Beata Szcześniak. Poniewaz bylam brdzo zadowolona z efektow za namową pani kosmetyczki zrobiłam sobie także pożniej laserowy resurfacing . Super efekt, czuje się o kilka lat mlodziej! 

Gość Kiniak
Dnia 5.03.2019 o 11:05, Gość wiola89 napisał:

Spoko, czekam na relacje z efektow 🙂

Po tych prawie dwoch miesiacach na sinialu moge powiedziec, ze efekty są mega fajne - mam ewidentnie bardziej napieta skore, zniknela mi też skorka pomaranczowa i zmniejszyla sie objetość ud. Ogółem wszystko na plus.

Gość Izabela

Ja na cellulit robiłam 10 zabiegów karboksyterapi i 4 fali akustycznej, już po 6 zabiegu zobaczyłam że zaczynają pojawiac się efekty. Obecnie jestem miesiąc po zakończonej całej serii i jestem bardzo zadowolona. nie sądziłam że mogę uzyskac aż taki efekt. Myślę że warto z tych zabiegów skorzystac. 

Polecam salon Odrodzenie w Krakowie, świetne podejście i najważniejsze że super efekty.

Gość Pola777
Dnia 27.05.2019 o 13:01, Gość Kiniak napisał:

Po tych prawie dwoch miesiacach na sinialu moge powiedziec, ze efekty są mega fajne - mam ewidentnie bardziej napieta skore, zniknela mi też skorka pomaranczowa i zmniejszyla sie objetość ud. Ogółem wszystko na plus.

Ej, to bardzo fajnie! Zainteresowalas mnie tym kremem teraz a podchodzilam do niego mocno sceptycznie.

Gość Gosia

Mam genetycznie (po mamie)  dość kiepską, mało jędrną skórę - dlatego dbam o nią bardzo. Moim ostatnim odkryciem  jest zabieg Liposhock, który wykonuję w estetica w Krakowie. Całkiem znośny - polega na dwóch etapach- pierwsze zabieg głowicą z falą akustyczną- z charakterystycznym piszczeniem a potem głowicą a’la “pistoletem” z falą uderzeniową. Jak pani kosmetolog zajedzie się bliżej kości np. kolana to trochę “kuje” ale przytrzymanie miejsca niweluje mały dyskomfort. Już mam układ z panią Kasią że bliżej kolan łapie mnie za kolano ;-)) Efekt jest widoczny po 1 zabiegu. Po kilku  zauważyłam znaczną poprawę jędrności skóry i zmniejszenie cellulitu - nawet żałuję, że wcześniej się na niego nie zdecydowałam, oszczędziłabym sobie dużo stresów.

Gość Connie
Dnia 27.06.2019 o 13:38, Gość Pola777 napisał:

Ej, to bardzo fajnie! Zainteresowalas mnie tym kremem teraz a podchodzilam do niego mocno sceptycznie.

Ja tez podchodzilam do niego sceptycznie - zwłaszcza, że jak to, ufać kremowi który jest do dostania tylko online, jakiejs malo znanej firmy i w ogole? No ale sklad mnie przekonal no i rzeczywiscie, po testach ten sinial to jest taki produkt z kategorii mniej znanych (co widać po dosc prościutkiej, acz niebrzydkiej butelce z pompką) ale nadrabiajacych mocno jakoscia wykonania i dzialaniem na skore. 

Gość Endo

Endermologia..... 2x po 10 zabiegów  i zero efektu! Słabo....

Gość MartKa

a ja na redukcję cellulitu polecam zabieg adipolgie- nieinwazyjny i skuteczny - mam super wymodelowane ciało, żeby była jasnośc robiłam serie zabiegów żeby mieć lepsze i długotrwale efekty. i najlepsze jest to, że tarfiłam na rabat dzięki swojej przyjaciólce, ktora tez sie zdecydowała na ten zabieg- w kliniice La Perla  jeśli zdecydujecie się na pakiet to pierwszy zabig macie gratis 🙂 

Gość Queerye

A idzice w wuj z tymi zabiegami, drogie to i tak czy inaczej potem trzeba wywalac kase na diety i kosmetyki do utrzymania efektu, to rownie dobrze mozna je pominac i od razu przejsc do diety i kosmetykow pokroju siniala i miec identyczne efekty a nie.

Gość ankaaa

Miałam spory cellulit, po ciąży się mocno zaniedbałam, a po rozwodzie chciałam wrócić do życia towarzyskiego. Zainwestowałam w www.teambeauty.pl/fala-uderzeniowa-lipo-shock-system i przyznam, że o 2 poziomy zeszłam. Nie jest może idealnie, ale już wyjściowo i się niczego nie wstydzę. Praktycznie całą garderobę musiałam wymienić, bo spodnie, w których chodziłam zaczęły ze mnie spadać 🙂 Żadnych diet, czy innych wyrzeczeń. Sportu nie uprawiam. Po prostu poszłam na to, regularnie i się opłaciło. Jak chcesz to wal śmiało, bo dają radę w tym gabinecie. Nie ma ściemniania.

Gość zuzka w.

u mnie na cellulit najepiej sprawdzilo sie polaczenie wszystkiego -zaczelam zdrowo jesc, pic duuuuzo wody, uprawiac sport. raz na jakis czas skusze sie na zabieg antycellulitowy. jak ktoras z was jest z krakowa lub okolic, to plecam klinike sekrety piekna na cegielnianej