Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zakochana ona

nie daje rady

Polecane posty

rozstalam sie z chlopakiem, minelo troche czasu zaczynalo sie ukladac. organizowalam pewna impreze obiecal ze przyjdzie-na chwile przed napisal ze jednak nie przyjdzie bo nie ma pieniedzy itp itd. jak wychodzilam z imprezy weszlam na moment do klubu w ktorym on jest prawie co tydzien oczywiscie byl tam... zdenerwowalam sie bardzo i zrobilo mi sie cholernie przykro napisalam mu pod wplywem emocji ze nie chce go znac ... na nastepny dzien zadzwonilam do niego-powiedzial mi ze chcial wpasc ale pozniej i zrobic mi niespodzianke dlatego pisal ze nie przyjdzie. jednak on teraz nie chce ze mna rozmawiac. Pisalam cos do niego ze przepraszam itp napisal mi tylko wypier... "nie chce cie znac" Powiedzialam mu tylko, ze skoro mu na mnie nie zalezy to dziwie sie, ze tak bardzo zabolalo go to ze nie chce go znac i ze nie potrafi sie przyznac do bledu. Od kilku dni cisza;( a ja za nim tak bardzo tesknie.. moze naprawde chcial przyjsc nie wiem juz sama ;/

Jakby mi chłopak tak napisał to już bym go pożegnała. On takimi słowami Cię nie szanuje... Pewnie mu na Tobie nie zależy, wolał iść do klubu, a głupie tłumaczenie nie mam pieniędzy, albo wpadnę później. Guzik prawda. Olej go, to nie ma sensu. Rozumiem że Ci zależy, ale jemu chyba nie do końca....

pewnie tak jest... ale jest ciezko bylismy ponad rok byl moja piewsza prawdziwa miloscia. nawet jak sie rozstalismy to mielismy konakt a teraz nawet nie wiem czy zyje ;/

Każdy przez to przechodził i domyślam się co czujesz. Jeśli chcesz o nim zapomnieć i żeby Ci było lżej to nie możecie mieć kontaktu. W sumie postaraj się nie odzywać do niego, zobaczysz jak się zachowa, czy jednak sumienie go zacznie gryźć i się odezwie, a jeśli nie to będziesz miała odpowiedź...

Ja jestem tego samego zdania co Minimoni. Gdyby mu zależało to nie wykręcałby się i przyszedłby od razu.. A on się bawi.. Najlepiej zerwać wszelkie kontakty z kimś takim. Bo jest jeszcze trudniej.. Lepiej nie mieć kontaktu z tą osobą.. A moja rada.. olej go. Udawaj,że dobrze się bawisz bez niego. Nie pisz nie kontaktuj się.. Nie okazuj jakiegokolwiek zainteresowania.. Myślę,że coś go zacznie gryźć :) często tak jest i znam wiele takich przypadków.. nawet jestem przykładem :)