Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja sobie

jestem gruba :(((((

Polecane posty

Gość taka ja sobie
aha i jesli są obiady czy tam zupy ... to moja mama czesto gotuje jałowe bez smaku te potrawy ... i ja juz mam obsesje zeby dorzucać soli czy przypraw .... czy tego tez mam uniknac ...

Gość pomoge
Ja myśle ze to nie jest dobry pomysł jedz normalne smaczne zupy tylko bez przesady z tluszczami to bazuje glownie na warzywach soli mozna dodawac ale nie duzo bo jest niezdrowa poprostu czasem z niej rezygnuj

Gość taka ja sobie
i jeeeszcze jedno .... pomogę ... pisałaś ze piłas duzo czerwonych herbatek ... a ja słyszałam ze te herbatki strasznie szkodzą :(

Gość pomoge
Nic nie wiem o tym ze szkodza upss.. hehe ale glownie byla to zielona herbata dopiero niedawno czerwona ...wiec ? moze z niej zrezygnuje a czemu szkodzi?

Gość taka ja sobie
a sałatka z serem feta jest zdrowa czy tez raczej ograniczac ten serek

Gość taka ja sobie
niewiem ... kiedys kiedys pare lekarzów mnie pytalo o te cherbaty czerwone ... i te odchudajace ... czy czesto pije .. bo chodzilam z tym moim bólem czestym zaladka ... i mowili ze w duzych ilisciach szkodzą ... zawsze mnie pytali o to ... ale widzisz ... nie spytalam ze dlaczego czy cos ... a jak pytalam to tak bez odpowiedzi ze szkodzą i koniec ... niewiem moze w tym miescie tacy ci lekarze ze ciezko od nich sie co kolwiek dowiedziec

Gość pomoge
Hmm nie wiem na moje to chyba jest troche tlusty ale czasem w malych ilosciach i to na obiad czemu nie :)

Gość taka ja sobie
mi sie wydaje ze bardziej organizm sie przyzwyczaja do tych herbat odchudzajacych ,,,, czerwonych ,,, I PÓŻNIEJ JAK ZREZYGNUJESZ TO ZE NIBY PRZEMIANA SIE ROBI DO NICZEGO .. ZAPARCIA I TE SPRAWY ... tez coś takiego słyszałam .. tlatego jakos sie boje.... ale zieloną herbate pije czesto

Gość taka ja sobie
mam jobla na tym punkcie .. bo naprawde mam strasznie zniszczony żołądek... i przemiane materii do niczego ...

Gość taka ja sobie
aha jeszcze jedno .. kiedyś przez tydzien jadłam same płatki z mlekiem ... i wiesz schudłam chyba z 3 kilo ... ale co z tego po tygodniu juz nie mogłam patrzec na płatki .... i ooo znowu inne jedzonko i doszlo ...

Gość pomoge
No jedzenie tego samego chyba nie ma sensu bo potem sie przykrzy i rzuca sie na co innego :D

Gość pikualksi
dużo seksu, mało żarcia

Gość taka ja sobie
a co do seksu ... to ehhh jak mi doszły te fałdki to jakoś straciłam ochotę ... naprawde muszę wziasc sie za siebie bo niedlugo strace przez to ochotę na wszystko i co wtedy .... a toczyć się niechcę !!!!

Gość monikkkkk
czerwona herbata w duzych ilosciach i przez dluzszy czas moze ponoc prowadzic do anemii ,wypłukuje tez ponoc m.in magnez i potas z organizmu,czytałam o tym ostatnio,nie wiem czy to prawda,serek feta jest moim zdaniem ok,osobiscie uwielbiam,ten oczywiscie 12%tłuszczu,nie 30 czy 45%

Gość taka ja sobie
ja to bym chciala konkretnie wiedziec co moge jesc w jakich ilosciach .. eh niestety u mnie niema dietetyków . a w internecie to tez co ieta to inna ... a u siebie w domu to ja tak szalec nie moge z innymi obiadami .. zawsze jest to co jest .... wiec wiadomo niemam za co sobie dokupywac jakies serki czy coś w tym stylu ... a co z białym chlebem ... ???

Gość taka ja sobie
piotrek a po co ci to ????

Gość taka ja sobie
i jak sie zdrowo odrzywiac