Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowanabardzo

tak zwana PRZYJACIOLECZKA!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zbulwersowanabardzo

rozgaduje ze na jej imprezie (ktora byla kilka miesiecy temu) zrobilam LODA swojemu chlopakowi w kiblu, co jest nieprawda!! na pytanie co u mnie slychac odpowiada zanjomym 'ze pierdole sie co 20 minut" i wszyscy tak teraz mysla!!!!! i robia mi opinie takiej a nie innej. pomijajac juz fakt ze moj obecny chlopak to moj pierwszy i ostatni, a dziewictwo stracilam majac 19 lat !!! ;/// dowiedzialam sie przez gg zreszta tez juz byłego kumpla, bo nieco wypił i mowil ze wszyscy tak gadaja!!! ta laska byla moja przyjaciolka kiedys, mialysmy zawsze dobre kontakty. Kurwa mam ochote ja i ich wszystkich zajebac. obrabiaja mi dupe rowno z tego co sie przed chwila dowiedzialam. nikt mnie nie zaprosi, ale wszyscy ubolewaja ze mnie z nimi nie ma i zawziecie o mnie dysktuja. Moiwe tu o paru osobach!! ale ten swiat jest falszywy boze;//

Gość fifidodo
ale idioci a co w tym złego że robiłaś loda/ ze sie bzykasz z własnym facetem?? ta przyjaciołeczka ci zazdrosci ale spoko niech sobie pogadają a ty zyj po swojemu nie zaprzeczaj tylko na humor weź to i głowa do góry

Gość zalamaanaa
zmien towarzystwo

Gość chwytaj byka za rogi
i mów, że jestes najlepsza w robieniu loda a od adoratorów sie nie uwolnisz