Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysia28

Staraczki listopad_grudzień2010

Polecane posty

Gość szydełkowa
jagoda369 powiem Ci tak moze i masz racje :) ale wiesz nie kazdy mysli tak samo o zyciu... ze trzeba sie krztalcic zeby byc kims :) W kwietniu koncze technikum na profilu kelner-barman mam ukonczone 3 kursy :) i co myslisz ze podchodze do matury i wybieram sie na studia? Kobito ja nie z takich jestem bardzo ambitna dziewczyna, naiwna moze tez troszeczke ale mam takie plany na przyszlosc ze wiem ze dobrze robie i duzo osob chwali moja decyzje :) a co do mojego faceta to wiem ze jest mniej bystry niz ja... ale wiem ze zapewni mi godna przyszlosc :)

Gość szydełkowa
łaaa ha ha haaa chodzilo mi o to ze ja jak cos mam zrobic to najpierw pomysle jak :D a on robi a potem dopiero mysli i cala praca na nic :D

Jak Cie czytam to mam wrazenie ze masz dopiero 11lat i pierwszy raz sie zakochalas . A skad mozesz wiedziec ze zapewni ci lepsza przyszlosc??? Jestes wrozka czy jak? Co zrobisz jak okaze se ze jest kurwiarzem i bedzie Ci zdradzal albo bedzie pil a co wtedy jak przerosnie go fakt ze bedzie mial rodzine i pojdzie w dluga a Ciebie zostawi z dzieckiem??? Piszesz ze jest mniej bystry od Ciebie i ze najpierw robi a pozniej mysli :O. A to juz zostawie bez komentarza :O

Gość szydełkowa
a ja ak cztam Twoje teksty to wydaje mi sie ze jestes kobita po 30stce nie zaspokojona przez faceta. I chyba w zyciu popelnilas bardzo duzo bledow.... nie inteesuja mnie Twoje madrosci zyciowe... pewnie jestes bardziej doswiadczona niz ja ale czy o to wlasnie chodzi?

nie jestem po 30-tce i jestem zaspokojona:D Chce Cie tylko ustrzec przed najwieksza glupota swojego zycia. No ale jak chcesz isc na mydlo to Twoja sprawa.

Gość szydełkowa
ile maialas lat jak urodzilas pierwsze dziecko?

Gość ojojoojjjjj
popieram to co pisałaś powyżej - 20 lat i facet od roku to żadna dojrzałość na dziecko!! facet w takim wieku może sie szybko znudzic i nawet jak nie to może bardzo rożnie reagować na ciąża i na dziecko - i potem on zajmie się sobą a ty zostaniesz sama... i posłuchajcie strszych które są bardziej doświadczone!!! ja od prawie 2óch lat jestem mężatką i w tej chwili w ciąży z porodem na listopad jak wy też się staracie i mimo że bardzo się cieszymy itd to jest i nutka przerażenia jak to bedzie itd a mamy prace, skończone studia i pewność bycia w małżenswie i szlak mnie trafia jak czytam takie mlode myslom że siup zrobiom sobie dziecko i będzie ślicznie ślub, kochający mąż i uroczy dzidzius jak z reklamy - ja czuje się z taką burzą hormonow że niewyobrażam sobie teraz jeszcze planować ślubu, mysleć z czego się utrzmam i czy stac mnie na porządnego lekarza bo mialam kaprys zrobić sobie dziecko...

Pytasz w jakim wieku urodzilam otoz juz Ci napisze tj 26 lat w wieku 25lat wyszlam za maz. Ale mialam juz wlasny dom , pieniadze przywiezione z zagranicy maz ma dobrze platny zawod wiec bylam zabezpieczona finansowo. A Ty wiesz ile kosztuje utzrmanie dziecka??? Pampersy, mleko, ubranka , lozeczko , wozek, sloiczki.... ta lista tak naprawde nie ma konca. Smutno mi jak czytam , ze 20-letnia dziewczyna chce sobie zrobic dziecko i to jeszcze z chlopakiem ktory tak naprawde nie ma pracy ani zawodu a ci ktorzy Ci mowia ze dobrze robisz to Ci prawdopodobnie zle zycza. Taka jest prawda. A to , ze Twoj chlopak kochasie z Toba bez zabezpieczenia to tylko swiadczy o tym ze " korzysta " sobie na Tobie bo nie wierze w to zeby 20 letni chlopak chcial miec dziecko, sorry ale w to nie uwierze. :P Nawet pokazalam Twoj temat mezowi .. on sie tylko rozesmial i powiedzial ze chlopcy "lubia " takie dziewczyny jak Ty. I od razu zaznacza ze nie chce Cie obrazic tylko chce zebys przejzala na oczy!!!