Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurkaa

ile wazyly wasze dzieci w 35tyg?

Polecane posty

Gość laurkaa

Gość laurkaa
jak w temacie interesuje mnie ile wazyly wasze dzieci w 35tyg ciazy i z jaka waga sie urodzily? moj pierwszy syn byl dosc duzy i boje sie ze drugie dziecko tez bedzie duze , wczoraj bylam na usg 34tydzien + 3 dni moje malenstwo wazy 2716g

Ja jestem właśnie w 35 tygodniu ciąży i grozi mi niestety przedwczesny poród...pocieszam się faktem, że mój dzidziuś jest dosyć spory i szybko powinien osiągnąć ładną wagę...' Kilka dni temu z badania USG wyniknęło, że waży 2134 gramy:)

Gość ef pięć
Mój syn w 35 ważył 2800 i lekarka stwierdziła, że do 4 kg raczej spokojnie dojdzie. Teraz jestem w 37 i we wtorek mam wizytę - zobaczymy ile mu przybyło :) Ale ogólnie to przecież dobrze, że dzieci więcej ważą, bo mają większe szanse. Co innego to urodzić, no ale coś za coś ;)

mój brat urodził sie w 36 tygodniu z wagą 2190 g (w inkubatorze leżał 3 godziny, był zdrowy silny, ładnie ssał, oddycha samodzielnie, był tylko malutki). mój synek w 35 tygodniu wazył podobno 2800 g (ale nie wierzę im :P bo przed porodem mówili ze waży 4450 a urodził się ponad kilogram lżejszy)

Gość saleminka8
mój w 38t2d 4015g ale są też noermy pomyłki,u mnie jednak niewiele sie usg pomyliło,bo urodziłam w 40tc chłopaczka 4200g :)

Gość mama synka 19 miesięcy
Moje dziecko w 35 tygodniu ważyło około 2600g i lekarz jeszcze stwierdził, że MAŁO:O Urodził się dokładnie w dzień terminu z wagą 3450g;)