Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuTrIcIa GoLd AnD DiAmOnD

Osobiscie uwazam iz gwalty nie powinny byc karalne-szczegolnie po tych ostatnich

Polecane posty

Te kobiety ktore niby byly gwalcone a tak naprawde to zmyslaly :-/ To jest pojebane...

Zastanawiam sie ile kasy zostalo zmarnowanych przez te kobiety- wszak ktos szukal niby tego gwalciciela. I ile jest takich przypadkow ze kobiety gwalty zmyslaja :-/ I sory ale jestem kobieta i nie ubieram sie jak dziwka aby podniecac innych facetow ty szmato!

Gość Ty głupia ruro!
Poczekajmy aż twoją ukochaną córusie ktoś zgwałci (nieważne czy masz czy będziesz mieć) albo najlepszą przyjaciółkę. Powiesz jej wtedy w twarz, że ma za swoje bo zwykłą dziwką była. :=/

hhhehe do kogo było" to szmato??"porażka..ja jestem przeciwna wszelkiej przemocy i szkoda jak ktoś kłamie, ale czy wiesz ile gwałtów zostaje nie wykrytych????

autorko ty zjebana jakaś jesteś!!ja mogę wyjsc naga na ulicę,ale nikt nie ma prawa mnie tknąć!!!!!

Gość nawet za glupote los sie msci
sory ale jestem kobieta i nie ubieram sie jak dzi**a aby podniecac innych facetow] to pamietaj chocuiaz teraz glupio prowokujesz, by na wszelki wypadek chodzic owinieta w koce bez pierscionkow i nie jezdzic autami, zeby czasami losu nie sprowokowac i nie byc zgwalconym przez kogos kto uzna twoj stroj chocby byly to spodnie wory za prowokujacy i zeby bizuteria, telefonem, autem itp itd nie sprowokowac jakiegos zlodzieja do ograbienia ciebie.

Gość pfff...
Może ma okres ^^ Musi się na kimś wyżyć, rozumiesz, te sprawy...

Gość pfff...
no właśnie! ktoś pomyśli, że niedostępna jesteś, a ponoć faceci lubią takie ^^ "Ciekawe jak smakuje piczka nie ruchana od 30 lat?"

Gość pfff...
Ale z jednym autorka ma rację: "Te kobiety ktore niby byly gwalcone a tak naprawde to zmyslaly :-/ To jest poj**ane..." TAk to rzeczywiście jest pojebane, bo w ten sposób szkodzą tym naprawdę pokrzywdzonym. :(

pfff racja..takie sa pojebane, ale czy kobieta może sprowokować do gwałtu?chyba mówiąc"zgwałć mnie"!!

Gość pfff...
każdy człowiek, a mężczyzna ZWŁASZCZA, powinien znać takie pojęcie jak szacunek - i to w praktyce. Powinien wiedzieć, że ludzie to nie jakieś tam laleczki, które można od tak do woli exploatować. Gadanie, że kobieta prowokuje, to jest jakaś wymówka, usprawiedliwienie, aby faceci mogli być zwolnieni z panowania nad sobą. Nie ma usprawiedliwienia! Co? że konik stanął? Konika można zwalić i po problemie, nie krzywdząc nikogo. Tymczasem my tu mamy do czynienia z brutalnymi napaściami. Osoba zdrowa psychicznie takich rzeczy nie wyczynia.

Gość arekwest
Teza o niekaraniu gwałcicieli jest absurdem. Sam jednak podczas praktyk w KWP na ostatnim roku studiów miałem możliwość zapoznania się ze sprawami dotyczącymi gwałtu... Nie chodzi o to aby procentowo określić stopień prawdziwości gwałtu, który bezdyskusyjnie jest wielką tragedią dla ofiary, a której to zbrodni może dopuścić się wyłącznie wyjątkowa bestia i zwyrodnialec. Lecz niestety - znaczna część postępowań była wszczynana na podstawie fałszywych zawiadomień - często obdukcja lekarska nie wykazywała wogóle stosunku, lub wykazywała stosunek dobrowolny (da się to określić po sposobie rozwarcia pochwy). Najbardziej przeraża mnie fakt, że wiele kobiet świadomie wprowadzało w błąd organy ścigania. Nie potrafię tego racjonalnie wyjaśnić, kolega psycholog twierdził że jest to spowodowane brakiem bodźców w codziennym życiu i pragnieniem zwrócenia na siebie uwagi, co wydaje mi się prawdopodobne. Psychika kobiet mnie zdumiewa. Zdarzały się przypadki, że kobieta jako gwałciciela określała swojego ex, następnie cofała zeznania - lecz po zawiadomieniu postępowanie toczy się już z urzędu i podejrzany o gwałt w praktyce od razu traci pracę i to się ciągnie za nim do końca życia. Dlatego lepiej dać sobie spokój z wariatkami i różnymi niezrównoważonymi hormonalnie patologiami, bo potem ma się problemy do końca życia.

Gość Dymfna
haha prawda to wina kobiety jak się ubrała tak ma zwłaszcza w spodniach jak kobieta się nie szanuje łazi w spodniach lub nieskromnie ubrana lub na plaże to się sama prosi bo nie ma prawa jej nikt szanować jak sama się nie szanuje

haha prawda to wina kobiety jak się ubrała tak ma zwłaszcza w spodniach jak kobieta się nie szanuje łazi w spodniach lub nieskromnie ubrana lub na plaże to się sama prosi bo nie ma prawa jej nikt szanować jak sama się nie szanuje

szlachetny człowiek rozumie że to obrzydliwość i straszne zło a faceci wolą oglądać gołe baby na ulicy i to są już źli ludzie bo kobieta rozebrana to d***** nieskromnie ubrana