Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fair2003

Fantazje erotyczne kobiet

Polecane posty

Interesują mnie fantazje seksualne kobiet. Sama naga prawda. Takie totalnie szczere wypowiedzi. Absolutnie bez tabu, podane w sposób bezpośredni bez żadnego zmiękczania. Wszelkie głosy tutaj jak i listy na mój prywatny email będą mile widziane. Uczciwość, dyskrecja i sympatia z mojej strony w 100 % gwarantowana. Pozdrawiam serdecznie :-).

Gość BDSM a raczej DD nawet
;)

Gość ois
sam narazie opisz ,my pozniej:)

Gość lukrecja123
To może żadna fantazja ale ja pragnę kochać się przed lusterm. A kurde nie mam w domu takiej możliwości :o jak jest lusto to małe i gówno widać a poza tym nie bardzo jest miejsce

Jak sądzicie, jak często ludzie myślą o kimś innym podczas stosunku z partnerem? Osobiście wydaje mi się, że jest to powszechne. Pozdrawiam,

uuu ja mam fantazje kochać sie z kilkoma facetami kiedy dochodze do orgazmu , kiedy pieszcze sie sama, zawsze wyobrazam sobie, jak faceci mnie biorą na siłe, targają za włosy i mówią "Ty nigrzeczna suu..":D

O, pierwsza odważna :-). Dziękuję Ci kochanie :-). Jak na razie to nie widzę w Tobie niczego zepsutego. Takie fantazje ma przynajmniej połowa kobiet :-). Pozdrawiam cieplutko,

Gość naturalnie natura
a ja bym sie chciała kochać w lesie albo jakimś zalesionym parku, na kocu , na polanie4 lub na odludnionej plaży

Mozna tutaj wpisac swoją fantazję i dostanie się z niej rozgrzeszenie :D Dobre :D

"Mozna tutaj wpisac swoją fantazję i dostanie się z niej rozgrzeszenie..." Myślę, że za same fantazje nie jest potrzebne żadne rozgrzeszenie :-).

"Zaniedbaniem, uczynkiem, mową, myślą" Grzeszność ma wiele technik :)

Gość stokrota77
ja mam taka fantazje żeby mój facet mnie zgwałcił.......mmmmmm

Gość andiana
larwka ty jeszcze zyjesz :-) I znowu widac,ze maz cie niedopieszcza biseksualistko :-)

"Zaniedbaniem, uczynkiem, mową, myślą" - to wszystko ma niewiele wspólnego z erotycznymi fantazjami. Poza tym, teoria na którą się powołujesz ma kilka tysięcy lat i co ważniejsze, okazała się nie do końca prawdziwa :-). Według mojej teorii fantazje seksualne nie są nawet w najmniejszym stopniu grzechem, więc proszę śmiało pisać :-).

:-). To też dość typowa fantazja. A swoją drogą dlaczego partnerzy nie rozmawiają o swoich fantazjach? Czy ktoś z Was wymienia się fantazjami z partnerem?

Moja powyższa wypowiedź dotyczy "ja mam taka fantazje żeby mój facet mnie zgwałcił.......mmmmmm" :-).

lukrecja123 To może żadna fantazja ale ja pragnę kochać się przed lusterm. A kurde nie mam w domu takiej możliwości jak jest lusto to małe i gówno widać a poza tym nie bardzo jest miejsce nie Ty jedna. taki seks przed lustrem na pieska. ;)

Chciałabym się kochać z facetem na początku bardzo delikatnie z długą grą wstępną...a potem przeżyć ostry i dziki sex z kilkoma orgazmami:)

smerfetka_ona Chciałabym się kochać z facetem na początku bardzo delikatnie z długą grą wstępną...a potem przeżyć ostry i dziki sex z kilkoma orgazmami romantyczna suka :D

Gość Skromny
fair ma racje

Gość afhadha
co jest fajnego w wyzywaniu partnera?? omg?? o.O

ja30, zapewniam Cię, że nie jesteś zboczona. To bardzo typowe kobiece fantazje. A to, że nie zamierzasz spełniać wszystkich swoich fantazji dobrze o Tobie świadczy - jesteś dojrzała :-). Pozdrawiam cieplutko i czekam na te kilka innych :-).

Gość taka jedna jak i wy
poczytaj topik Udawany gwałt ostatni wpis mój sprzed paru minut :-)

Gość drasklica
naoliwic cialo swojej partnerce, poprosic o to samo. polozyc sie bokiem twarza do siebie patrzecw oczy odgarniac wlosy. z zaciekawieniem dotykac jej piersi brzucha nog. calowac kark plecy. potem wlozyc w jej orchideę język i piescic tak by poczuła satysfakcje

smerfetka_ona Do słodko_gorzki nie znasz mnie więc nie oceniaj!! A te idiotyczne komentarze zachowaj dla siebie!! a czy ja Ci wystawilem ocene? 5+?? ciezko sie przyznac, ze jestes suką? czy, że romantyczką?

Gość KiziuniaP
zrobić po minetce mojemu Miskowi złoty deszczyk... mmmm marzenie

ja30, Nie jesteś zboczona :-). To są dość typowe kobiece fantazje. Masz jeszcze kilka? Więc czekamy z niecierpliwością na nie :-). Dziękuję wszystkim, którzy odważyli się podzielić swoimi fantazjami. Bardzo miło się to wszystko czyta :-).

echhh mi sie marzy sesik z dwoma panami :) taki ostry, wyuzdany.. no i oczywiscie sex z jakas panna.. mam chec porzadnie wylizac jakas cipke :)