Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga*70

MAMY Z SOSNOWCA

Polecane posty

a ja padnięta... ciężki dzień w pracy. na szczescie córa kochana cały wieczór :) znajomi byli i wyszalała sie z ich córą, padła w trymiga :)

Witajcie babeczki z rana. Hej Olaaa , fajnie ,że się odezwałaś :) a co do dojazdów do pracy to wiem cos o tym, ja pracuje w Bytomiu :) dlatego teraz po urodzeniu małego jak najdłużej chce zostac w domu, może zacznę tez szukać pracy gdzies bliżej, bo te dojazdy mnie wykonczą :) Poza tym ciesze się wiosną ,ale wkurzam się na te przedswiąteczne porządki, ostatnio tak mi się poraobiło,ż emnie w ogole święta nie cieszą, może za dużo spraw i problemów się ostatnio posypalo na mnie a może popadam w jakś depresje :) nie wiem... tak czy siak wkurza mnie ta cala przedswiateczna gorączka , taki cyrk ...

a propos przedświątecznej gorączki.... w sobote ma być 20 stopni! wygonię męża z małą na spacer i umyje okna i wyszoruje balkon! :D taki plan hiehie a ja pracuje w Mysłowicach :) jadę autem 15 minut do pracy hiehie :D

No meaaa to masz szczeście z tym dojazdem do pracy :) A ja dzisiaj senna jestem, wróciłam z małym ze spaceru i najchetniej poszłabym spać, chyba za duzo świeżego powietrza :)

🖐️ ja dziś sprawa w sądzie,niedawno wróciłam święta tez mnie nie cieszą ale jakoś trzeba przez nie przebrnąć :(

Nikusia, masz racje trzeba przebrnąc, tylko dlaczego czlowiek wciaz musi robic coś wbrew sobie ? ach życie....

Hej laski! Nie piszę, bo chcemy się przeprowadzić i szukamy na gwał mieszkania. Bo wynajmujemy w Sosnowcu - 1300 z opłatami, a standrad średni. I to mnie wkurza właśnie. Jutro jedziemy do Dąbrowy - połowę taniej a standard podobny :) To by było coś :) buziaki dla wszystkich!

Hej laski! Nie piszę, bo chcemy się przeprowadzić i szukamy na gwał mieszkania. Bo wynajmujemy w Sosnowcu - 1300 z opłatami, a standrad średni. I to mnie wkurza właśnie. Jutro jedziemy do Dąbrowy - połowę taniej a standard podobny :) To by było coś :) buziaki dla wszystkich!

Witam :) Cisza jak zwykle... :P ale to pewnie przed Świętami tak ;) Wiadomo trzeba sprzątać, zakupy a wszytsko męczące i już później pisac się nie chce :) U mnie bez zmian, nic się jeszcze nie dzieje a w sumie to bym już chciała :D Ola i jak z tym mieszkaniem w DG? I jeśli można wiedzieć to gdzie dokładniej? Może sasiadkami będziemy :D Pozdrawiam Was serdecznie ;) Buziaki

hejo Literkowa :) widzę, że Kacperek już na swiecie całkiem długo ;) jest Baranek jak ciocia Mea :P gratuluję i głosik oddałam :)

Hej :) No już 6 tygodni mały ma, szybko zleciało :) Dziękujemy za glosik :D :) A co tam u Ciebie?? bardzoooo dawno tu nikogo nie było ... :(

no topik umarł śmiercią naturalną ;) ale można go wskrzesić :P u nas spoczko. mała dziś kończy 1,5 roku i wydaje mi się taaaaaka dorosła :D :D a jeszcze wczoraj przecież miałą 6 tyg jak twój synek :D jak ten czas leci... p.s. zimno nie? :o

Hehe mnie pewnie też tak szybko zleci, zanim się obejrzę a mały będzie miał 1,5 rokuj :D No masakra jest strasznie zimno, ani wyjść na spacer ani nic :( trzeba kisić w domu... Ciekawe jakie będzie lato...

Gość m@J@11
hej mamy czemu tu tak cicho? odswiezmy watek.ja tez jestem z sosnowca i mieszkam na niwce. ja juz glupieje w domu z synkiem ma 13 miesiecy i jestem w 6 miesiacu ciazy i tym razem coreczka:) odezwijcie sie

Gość m@J@11
KASIEŃKAA__ ja tak samo i mimo że jestem młodsza, to podpinam się do tematu ja tez nie taka stara dopiero 23 lata :) odezwijcie sie dziewczynki

Tak, doktor gałązka podał mi juz oficjalną informacje ze 15 grudnia przenosza szpital nr 2 do 1.. Ale powiedział, zeby sietylko cieszyc bo z jedynki zrobili cos ala klinika w katowicach

m@J@11 - ja się przeprowadziłam do Dąbrowy ale to chyba żadna różnica :P napisz więcej o sobie ;)

Gość kasia nowak fotografia
Witam, Zapraszam wszystkie przyszłe Mamy do uwiecznienia wspaniałych chwil z brzuszkiem :) Obecne Mamy do sfotografowania swoich pociech a także rodzin. A może nie masz pomysłu na prezent z okazji Dnia Matki, Dnia Ojca, Dnia Babci, Dziadka, Baby Shower? Odwiedź moją stronę kasia-nowak.pl

Gość Karolka 89
Witam co u was słychac jak radzicie sobie z bobaskami

Gość Teafka
Coś temat zdechł... szkoda. Szukając wątków/porad czegokolwiek dot. macierzyństwa w Sosnowcu znalazłam tylko ten martwy wątek... Smutne. Jestem mamą 10miesięcznej córki, jeśli zajrzy tu inna mama poszukująca forum dla wymiany doświadczeń, zapraszam na mój e-mail teafka@gmail.com

Gość gość
Witaj, jestem mama 19 m córeczki, wlaśnie wróciliśmy z pieknego placu zabaw w Parku Sieleckim, córcia spi a ja zbieram sue di pracy, pozdrawiamy!

Gość gość
Witam, jestem mamą 14 miesięcznej córy. Chcę ja od września posłać do żłobka miejskiego na pogoni. Zapisy mają być w kwietniu. Ktoś wie ile się czeka na żłobek i co jest "punktowane" przy przyjęciu? Naczytałam się o długich listach oczekujących i trochę jestem przerażona. Byłam w tym żłobku jak młoda miała 3 miesiące, ale odprawiono mnie z kwitkiem i kazano dzwonić w marcu i pytac o zapisy.

Gość gość
Szukam mam z Sosnowca - Zagórze. Mieszkam w Sosonowcu od nie dawna i nie mam tu żadnych znajomych. Mam 26 lat, jestem mamą 8-miesięcznej dziewczynki. Chciałabym poznać koleżanki na kawę, wspólne spacery itp. Może znajdzie się tu inna mama z maluchem.