Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macho__25

Wyzwolenie i feminizm, a dzień kobiet. To sie gryzie !

Polecane posty

ccc - Ty jesteś męzczyzną? Witam ogóne :0 Cześć Zs :)

Gość ccccccccc
To chyba widać, że ja nie jestem kobietą. Pokaż mi kobietę, która by potrafiła pisać tak mądrze? Bóg uchronił przed byciem kobietą. Ale nie z kobietą. :-)

Zawsze możesz zmienić wyroki boskie, ccc :)

Gość MACHO__25
Zawsze Szczery - Ty jestes kobietą, to pewne. Twoje twierdzenie niestety jest bardzo mylne. TO ze kobiety są dokładniejsze i szybciej wykonują takie prace jak montowanie układów scalonych czy składanie kabli itp itd to tylko MIT !. Mają fizjologicznie mniejsze i delikatniejsze ręce, ale to nie znaczy ze faceci tego nie robią. Wprost przeciwnie. WIecej elektroników jest facetów niz kobiet, bo te gubią się juz przy budowie prostego zasilacza.

offerma--i tak Ci nie przyznam racji wiec się nie wysilaj mam jedno pytanie to w sporcie w zawodach w boksie byłbyś zawsze za facetem? facet USA===kobieta PL? to faceci mają problem z zaakceptowaniem pewnych spraw i zmian nie kobiety!:P

Gość ccccccccc
Panowie, z Waszych poglądów tchnie ordynarnym, zwierzęcym, samczym szowinizmem!

Offermo "bieg na 100 metrów kobiet - ostatni (ósmy) facet, darvis patton 10,34." Bieg na sto metrów mężczyn raczej :) Nie ma jeszcze koedukacyjnych biegów na 100 metrów :)

macho, ograniczenie twojego umyslu jest tak oczywiste, ze nie ma sensu tego dowodzic, robisz to w kazdym swoim poscie

Gość zniesmaczona bardzo
a ja napisze tylko jedna rzecz tym wszystkim debilom, ktorzy uwazaja ze sa madrzejsi od kobiet---> dziecko inteligencje dziedziczy po matce, a fizyczna sprawnosc po ojcu. Poczytajcie troche idioci o dziedziczeniu- kazdy z Was swoj mozg i cechy intelektualne odziedziczyl po mamie, po kobiecie a nie po tatusiu. Wiec sie przestancie tak wywyzszac chyba, ze wlasne matki w taki sposob traktujecie. Zal jak w ogole mozecie mowic tak o kobietach- matek nie szanujecie? Szczerze mowiac to swieto tylko pokazuje, ze mezczyzni nie umieja juz byc mezczyznami, bo sie musza oburzac o to ze dadza kobiecie kwiatek. Straszne. A ze kobieta caly rok im obiad gotuje to normalne jest. Dobrze, ze ja mam normalnego faceta i dzien kobiet mam caly rok...

Gość MACHO__25
zawsze szczery - takie zaczepki puszczam bokiem, bo to tylko puste słowa, niczym przedszkole.

zawsze szczery - takie zaczepki puszczam bokiem, bo to tylko puste słowa, niczym przedszkole. to nie zaczepka, to w pelni zasluzona charakterystyka stanu twojego umyslu, dla potwierdzenia wystarczy przeczytac post wprowadzajacy, nie jest to wszak pierwsza debilna prowokacja twojego autorstwa

12:37 [zgłoś do usunięcia] offerma "offerma--i tak Ci nie przyznam racji wiec się nie wysilaj" już dawno wykazałaś że fakty nie mają wpływu na twoje poglądy. tak to już z kobietami jest najwidoczniej. przy czym jednocześnie uznają się za logicznie myślące jak mogę dyskutować o czymś czego jeszcze nie ma? nie ma mieszanego sportu,wiec rozmowa jest bez sensu:P Jak mam ci udowodnić swoje racje chcociaż je mam?

Do zniesmaczonej bardzo - czy inteligencję się dziedziczy to takie pewne nie jest.

Gość MACHO__25
Wszyscy uczestnicy dziękują Ci za nazwanie ich debilami, gdyz jak widze czynnie w niej uczestniczą i kwalifikują się pod twój osąd... OMG - Ty tez sie tu udzielasz :O i to jak przykładnie !

Gość ccccccccc
Mixt to jest wtedy, kiedy naprzeciwko zawodnika-kobiety staje zawodnik-mężczyzna?

Gość MACHO__25
zs - majaczy, to z przemęczenia. Dzielnie udziela sie na kafe i czasu odpoczac nie ma. Darujcie mu.

MACHO__25--no wiesz to nie zs założył żałosny topik tylko TY:) kupiłeś już kwiatka dla swej pani?

Gość ccccccccc
Tak mówi nie znosząca obrzydliwych niedomówień logika.

Gość MACHO__25
Hehe widze ze Stara gwardia murem za bezbronnym i nagabywanym ZSem. Ale ok to zrozumiałem. Sami - nie kupiłem, ale kupię.

Zawsze szczery o co ci chodziło kiedys na redakcji.Czego do mnie nie przyszedl i jak normalny kulturalny facet nie zapytałeś sie??

Gość MACHO__25
Poza tym z utęsknieniem czekam na jutrzejsze topiki: "Nie dostałam Nic - co robic?" "Zapomniał o dniu kobiet" "CZuje sie niedoceniona " "Nie zlozył nawet zyczen" hehehe i bede miał polewke.

Pardon ,ze na inny temat ale jak zakładasz swój temat zawsze szczery to bywaj tam od czasu do czasu.