Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macho__25

Wyzwolenie i feminizm, a dzień kobiet. To sie gryzie !

Polecane posty

MACHO-to kup grzecznie kwiatuszka zrób jej kolacje i podziękuj ze jest z takim facetem jak ty,większość kobiet z Tobą by nie wytrzymałą

Pardon ,ze na inny temat ale jak zakładasz swój temat zawsze szczery to bywaj tam od czasu do czasu. jesli masz problem i potrzebujesz pomocy to wystarczy napisac maila lub podniesc temat

Gość MACHO__25
DLatego większosc kobiet mam w d****. :)

Gość MACHO__25
"*Sami* MACHO-to kup grzecznie kwiatuszka zrób jej kolacje i podziękuj ze jest z takim facetem jak ty,większość kobiet z Tobą by nie wytrzymałą" Po co ? Tylko dlatego ze jest jakis sztucznie wymyślony dzien kobiet? Prosze Cie, ma to na codzień.

Ja mam pisać do ciebie e-maila a ty elaboraty "Snujesz" na redakcji na mój temat.Coś nie bardzo kontaktujesz chyba.

offerma--liczę do 10 przecież pisałam ze odp przygotowanie treningi,a także być może jakaś tam mała zmiana w regulaminie i kobiety mogły by boksować się z facetami:P

13:05 [zgłoś do usunięcia] MACHO__25 "*Sami* MACHO-to kup grzecznie kwiatuszka zrób jej kolacje i podziękuj ze jest z takim facetem jak ty,większość kobiet z Tobą by nie wytrzymałą" Po co ? Tylko dlatego ze jest jakis sztucznie wymyślony dzien kobiet? Prosze Cie, ma to na codzień. jakbym z łaski dostałą kwiatka ,to bym go wyrzuciła przez okno :)

Macho- nie myl równouprawnienia z dobrym wychowaniem objawiajacym sie szacunkiem do kobiet

Sami - wyobrażąsz sobie jaka kobieta stanie przeciwko Wałujewowi albo Kliczce? :D

Gość MACHO__25
Emanuella Adamek :D

Tak Brum wyobrażam sobie lubię jak kobiety udowodniają facetom ze są w czymś lepsze;)

Ja mam pisać do ciebie e-maila a ty elaboraty "Snujesz" na redakcji na mój temat.Coś nie bardzo kontaktujesz chyba. ke?

chyba zmiana w regulaminie musiała by być taka że "facet nie może uderzyć kobiety" ---a twoje durne nabijanie się z kobiet zaczyna mnie drażnić kwestionowanie przez ciebie faktów jest już żenujące. twoje naginanie faktów,także jest żenujące!

Dzień Kobiet to coroczne święto obchodzone 8 marca, jako wyraz szacunku dla ofiar walki o równouprawnienie kobiet. Ustanowione zostało w 1910 roku. Gdzie ci intelektualiści cafeteryjni się podziewają.Chyba jak dinozaury wyginęły.:D

Sami - ten wałujew to ma pewnie, że daw metry wzrostu i waży ze 130 kilogramów :D Jełśi nie więcej :D To byłaby masakra :D Większa niż teksańska piłą miechaniczną :D

[ czy ty nie widzisz co ja do ciebie pisze? czy ty uważasz że pani shelly ann frazer która zdobyła w berlinie złoty medal osiagając czas 20 s gorszy od najsłabszego faceta który tam wystąpił (ostatniego w 1 rundzie eliminacji) to nie trenuje tylko wpieprza ciastka i "przy odpowiedznim trenningu" to by wygrała z tym facetem? MAM NA MYŚLI NOWYCH ZAWODNIKÓW,A NIE TYCH CO TERAZ BIORĄ UDZIAŁ W ZAWODACH WPROWADZASZ COŚ NOWEGO(BOKS MIESZANY)TRENUJESZ ODP DO NOWYCH WARUNKÓW ZARÓWNO KOBIETY JAK I FACETÓW!!!!!!!!!!! KPW?

Gość MACHO__25
A gdzie wyraz szacunku dla ofiar, którymi stali sie w latach wojennych mężczyzni ? To jest naginane święto i bezpodstawne. Podtrzymuję ze w dzisiejszych czasach, gdzie ludzie giną z głodu powinno się je z kalendarza usunąć.

13:13 [zgłoś do usunięcia] brum Sami - ten wałujew to ma pewnie, że daw metry wzrostu i waży ze 130 kilogramów Jełśi nie więcej To byłaby masakra Większa niż teksańska piłą miechaniczną brum a nie ma kobiet które ważą 130 kg i sa wysokie?

Gość MACHO__25
"brum a nie ma kobiet które ważą 130 kg i sa wysokie?" toż to nie kobieta, to juz jakies Monstrum ! :O

Gość MACHO__25
Dlatego uważam ze kobieta powinna pozostać kobietom i nie włazic w buciorach w zadania dla mężczyzn. NIestety, kobiety z natury są pazerne i chcą wszystkiego.

Gość MACHO__25
zs- twoja polemika sprowadza sie do czekania, az ktos zrobi błąd, by mu to najprędzej wytknąć. Jak juz wspomniałem - przedszkole.

Gość MACHO__25
No to weź zabawki i idz pobaw sie w piaskownicy. Czy nikt tutaj nie prowadzi jakiejs selekcji ? Przeciez to dziecko jeszcze a tutaj porusza sie tematy dla dorosłych. Poza tym to kobieta, która podszywa sie jako menzczyzna. To widać.

NIestety, kobiety z natury są pazerne i chcą wszystkiego. :D Och Ty myslicielu!

Oferma ja pier przecież w boksie jst zakaz uderzania w jaja?tak czy nie? mimo tego Gołota to robi. a więc podsumując--moje myslenie jest logiczne,ale w życiu boks mieszany nie sprawdził by się ponieważ jest brutalnym sportem w iinych dziedzinach jest to możliwe a co ma fota tej kobiety do tematu? mam się wypowiedzieć jakie zdjęcia wysyłają faceci?:)

14:26 [zgłoś do usunięcia] offerma "przecież w boksie jst zakaz uderzania w jaja?tak czy nie?" nie, w boksie zabronione są uderzenia poniżej pasa. nie tylko "w jaja" ale też w nogi. zabronione są chwyty. "boks mieszany nie sprawdził by się ponieważ jest brutalnym sportem" a "nie mieszany" nie jest brutalny? kobiety przecież boksują. tyle że nie boksują z facetami bo są za słabe. runda w zawodowym boksie kobiecym trwa 2 minuty a męskim 3 minuty. po prostu kobiety są za słabe żeby postawić je do konfrontacji z facetami. --tak ,boks jest brutalny i dla bezpieczeństwa delikatnych facetów lepiej bedzie jak nie będą walczyć z kobietami :P no a te "inne dziedziny" to jakie. bo przecież nie lekka atletyka gdzie jak już tu podawałem spośród 40 startujących facetów wszyscy mieli nawet w eliminacjach lepsze czasy niż medalowy bieg zwyciężczyni wśród kobiet. pchnięckie kulą - faceci 22 metry, kobiety 20 metrów i "damska" kula waży 4 kg a "męska" ponad 7. ----znowu zaczynasz to samo? nie przyznam ci racji ,bo tego nie czuje--wolę zakończyć dyskusję ;):P

14:37 [zgłoś do usunięcia] offerma "nie przyznam ci racji ,bo tego nie czuje--wolę zakończyć dyskusję" no tak. a "czucie i wiara silniej mówią do cię niż mędrca szkiełko i oko", czyli po ludzku: "fakty mogą sobie być jakie chcą ale ja uważam inaczej" ej skończyłam dyskusje kulturalnie,a przecież mogłam szczekać dla samego szczekania:P sparwdzę wszystko sama ,przeanalizuje ,porozmawiam z facetami w realu,jeśli nie mam racji to Ci ją przyznam --dziś nie,ponieważ tego nie czuje. Twoje fakty niekoniecznie mogą być prawdziwe:P

Gość ccccccccc
Wg intelektualistki Środy fakty nie koniecznie muszą mieć charakter definitywny. :-)