Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaAla

moj maz kolezankom z pracy (40 dziewczyn) podawrowal kwiatki

Polecane posty

Gość galaAla

czy to normalny gest? podarowal wszystkim kolezankom w pracy po kwiatku....smiac sie czy plakac... mnie tez oczywiscie kupil bukiet, kazda mu za to dala buziaka.... nie jest szefem, to tylko kolezanki (pracuje w banku)

Gość czarne kowboje
ja bym chyba nie była zachwycona na Twoim miejscu....

Gość galaAla
czy wasi faceci tez obarowuja kolezanki kwiatkami na dzien kobiet? czy to normalne, czy ja przesadzam?

Gość ciesz sie ze masz dzentelmena
dobrze wychowanego faceta z gestem :)

Gość hgchgch
poprostu jest uprzejmy... wrzuc na luz, sa tacy faceci ktorzy chca sprawic radosc innym kobietom bez wzgledu na to czy maja od kogo dostac kwiatka czy nie, to tez taki wyraz szacunku

Gość hgchgch
co innego jakby dał tobie i po kryjomu jednej z kolezanek

Gość mój mąż dał koleżankom
w pracy po kwiatku i nie widzę w tym nic nienormalnego, autorka jest chyba chorobliwie zazdrosna

Gość sdsdsdsdsd
omg ale masz problem,fajny gest,jakby dał bukiet jakiejs jednej poza toba to bys mogła byc zaniepokojona,a ty chcesz beczec bo dał kolezankom po kwiatku?załosna jestesi tyle

Gość cieszylabym sie ze mam dobrze
wychowanego męża;) nawet bym przebolała te kilka zł mniej w budżecie:P

Gość galaAla
no moze przesadzam, ale dlaczego musi byc ulubiencem wszystkich kobiet? a potem mysli sobie taka jedna albo druga, ze ma u niego szanse i tak sie zaczynaja afery....wysylanie sygnalow, ktore mozna roznie interpretowac...chociazby byl to dzien kobiet

Gość nie wiem nie wiem m
sama mu wiazanki przygotowywalam dla nich :). Coprawda kolezanek 5 a nie 40, ale chce miec kulturalnego mezczyzne, ktory umie ladnie sie zachowac

nie no skoro dal wszystkim kwiatki to raczej zadna nie wpadnie na to ze ona dla niego jest jakas wyjatkowa...bo wie ze dal wszystkim dziewczynom po kwiatku a nie tylko jej

Gość hgchgch
zadna nie bedzie myslała ze ma u niego szanse widzac ze wszystkie tez dostały...pozatym taki gosciu po tym co robi sadze ze jest jak najbardziej wporzadku, napewno sprowadziłby taka "marzycielke" na ziemie

Ja też osobiście kupiłam mężowi kwiatki żeby dał w pracy koleżankom. Nie dziwcie się, że sama kupowałam,ale w zeszłym roku wcisnęli mu takie badziewie, ze szok i wstyd. Twój mąż się ładnie zachował i nie szukaj jakichś podtekstów

Gość galaAla
dziewczyny, uratowalyscie moj wieczor! dziekuje

Gość masz po prostu
faceta lizusa, pantoflarza, albo ma 40 kochanek ;]

U mnie w pracy też kolega kupił nam wszystkim kwiatki (25 dziewczyn), zona mu przywiozła. I tak co roku. Miły gest, kosztowny, ale podobno to zona mu zawsze przypomina :)

Gość dzień kobiet dziś:D
żeby nie było dał wszystkim:D , ale tylko ta jedna wiedziała ,że to przez nią:D

Gość psalm gregoriański
pewnie ma jakąś na oku i chce wyjsć na szczodrego dżentelmena

Gość galaAla
kazda kolezanka podziekowala mu calusem, jak sie dowiedzialam... to tez normalne i bardzo po dzentelmensku, no bo coz biedny mial zrobic, uchylic sie przed niewinnym buziakiem (tudziez deszczem buziakow)....uwaza, ze to normalne......hmmmmmmm................ dac mu czy nie dac w pysk

Gość ja bym mu dala w pysk
tylko tobie matkom siostrom corkom a nie jakims obcym babom

Gość w pysk
z kazdej strony po dwa razy, zeby poczul i zapamietal

Gość żona kochanego męża ma
ja sama kazdego roku przypominam rano 8 marca męzowi, zeby kupił kwiaty dla pań z biura nie jest ich aż 40 ale jakis 10 przecież ja też dostaję kwiaty od kolegów, nie tylko od szefa

Gość galaAla
nie mam nic przeciwko dawaniu kwiatom na dzien kobiet, ale jak sie wie, ze kazda laska (to sa same mlode, ladne dziewczyny, nie jakies zasiedziale panie w biurze) da buziaka za tego kwiatka, to czy to w dalszym ciagu normalne? i tak jest co roku... on mowi, ze jestem chorobliwie zazdrosna, ale nie jestem, non stop wyjezdzam zawodowo, on zostaje calymi tygodniami sam i mu ufam, nie kontroluje go, ale jak robi takie rzeczy, to sie denerwuje

Gość ooooooooooooooooooooo_________
Ciesz się, masz super dżentelmena :) To zaszczyt mieć takiego faceta, wiesz, ja bym chyba się ucieszyła, gdyby mój facet miał takie zasady, złożyć życzenia kobietom i dać im po jednym kwiatku - to wyraz szacunku dla kobiet, jakiś zasad, które ma. Wiadomo, że byłabym zazdrosna, gdyby każda buziaka mu dała. Możesz powiedzieć swojemu mężczyźnie, że jesteś zazdrosna o takie buziaki i żeby to zrozumiał i tyle. Ale dzień kobiet już minął, więc nie będzie przez rok buziaków, więc głowa do góry :)

Gość ciekawe ile
zazdrosna bym nie była tylko kasy by mi było szkoda którą na nie wydał

Gość galaAla
wlasnie, pieniadze to juz nastepny temat...nie narzekam, on nie jest sknera, ale suma sumarum uzbieralo sie okolo 200 zl., dlaczego na obce dziewczyny tyle wydal, dzentelmen czy efekciarz, sama nie wiem, juz mu wybaczylam, ale czy to normalne, czy nie wystarczy powiedziec wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet, a kwiatki tylko dla przelozonej? chyba sa jednak wazniejsze problemy niz kwiatki i buziaki z okazji dnia kobiet, nie wiem, czemu mnie to tak zdolowalo, ale przynajmniej mi ulzylo, podoba mi sie ta kafateria

200 zł !?! ja pitole! albo rzeczywiście taki dżentelmen , albo chciał jakiejś zaimponować:D za te 200 zł powinien Tobie coś zafundować a koleżankom wystarczyłyby życzenia.