Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczescie25

grupa chcacych byc w ciazy:)

Polecane posty

czesc dziewczyny mam nadzieje,ze znajda sie tutaj kobiety podobne do mnie i pragnace dziecka.razem mozemy powymieniac sie radami,powspierac i pogadac o wszystkich trudnosciach jakie nas spotykaja.czekam na jakies wpisy od Was :)

super jestes pierwsza a mam nadzieje,ze bedzie nas wiecej:) postanowilam zalozyc niby nowy temat i z kims pogadac,rozmawiam z innymi dziewczynami tutaj,ale one znaja sie juz od dluzszego czasu i ciezko sie do nich wkrecic:) no wiec mieszkam w Hiszpani i malo mam tutaj znajomych,wiec komp jest jak narazie moim jedynym oknem na swiat.staramy sie z mezem od kilku miesiecy o dzidziusia,niestety mam problemy z policystycznymi jajnikami,co wszystko nam utrudnia. A Ty oryginalna tez starasz sie o dziecko,jesli tak to jak dlugo? napisz cos wiecej o sobie:)

A dokładnie z jakiego miasta? Mam rodzinę w Hiszpani :) My staramy się od 5 miesięcy dopiero ale jeszcze nic nie wyszło :( A w jakim jesteś wieku?

mieszkam blisko Malagi,ale mam tez rodzinke na Majorce:) Mam 25 lat jestem 2,5miesiaca po slubie a od 5 m-cy staramy sie o dzidzie i bez skutku:( z jakiego miasta jestes jesli moge wiedziec?

Stolica - Madryt :) Właśnie tydzień temu wróciłam, śliczna jest Hiszpania zastanawiam się nad zamieszkaniem tam na stałe :) Ja mam 27 lat, po ślubie jesteśmy 6 lat.

ale ten swiat jest maly ja mieszkalam rok w Madrycie i pracowalam w sklepie z ciucham na Gran Via(znasz to miejsce) sporo jestes juz po slubie masz juz dzieco czy staracie sie dopiero o pierwsze? w Polsce skad jestes? jak myslisz dolaczy jeszcze jakac kobitka do nas?:)

W polsce z Poznania :) Znam, raz byłam w tym sklepie i kupiłam sukienkę :P staramy się o drugie dziecko :) Pierwsza jest córeczka Ariadna i ma już 4 latka

Poznan moj brat byl tam w wojsku:) ja jestem z Radomia :) fajnie,ze masz juz coreczke mnie tez sie marzy dziewczynka dlugo sie staraliscie o pierwsze malenstwo?

Pierwsza była wpadką więc trudno powiedzieć :P My się marzy druga córeczka, mąż chce synka :P Poznań to bardzo ładne miasto chociaż mnie ciągnie do rodziny do Madrytu :)

wiesz czasami mysle,ze i ja wolalabym zaliczyc wpadke:) nie myslisz o tym,nie wyliczasz dni,nie mierzysz temperatury :) nie wkurzasz sie jak przychodzi @ tylko jestes postawiona przed faktem dokonanym i musisz sie z tym pogodzic:) no,ale coz nie kazdy ma tak latwo:) Co porabiasz w Polsce? skoro mozesz to dlaczego nie przeniesiesz sie do rodzinki w Madrycie? Hiszpania jest nbaprawde sliczna ehhh..

Tutaj pracuje w rodzinnej firmie męża, i to On ma trochę opory do wyjechania, nie chce zostawiac rodziny. Ja już praktycnie postanowiłam że przed narodzinami drugiego dziecka chce się przerpwoadzić, bo mam tam dziadków, rodziców, rodznestwo...

o kurcze,wiec prawie cala najblizsza rodzine nie dziwie Ci sie,ze chcesz tam jechac,mecz meza i przyjezdzaj :) wiec rozmawiasz napewno po Hiszpansku???

Znam bardzo dobrze ten język, córeczkę też uczę :) Moim zdaniem to najpiękniejszy jezyk.

Czesc. ja mama jeszcze nie jestem staramy sie 2.5 roku dwie ciaze niestety zakonczone strata maluszka staramy sie dalej mamy wielka nadzieje ze teraz sie uda i wszystko szczesliwie sie zakonczy :) Mieszkam w Polsce w malym m oim zdaniem miasteczku Chełm

hahaha...no wlasnie!!! a ja przeczuwam,ze wszystkie ktore sie odezwa i zostana z nami beda mialy prawdziew SZCZESCIE i szybciutko zaciaza:) moze tylko powinnismy im dac troche czasu ,zobaczymy czy jutro tez bedziemy same czy ktos sie przylaczy:) Oryginalna powiedz mi jak to sie stalo,ze cala rodzinke masz w Madrycie a Ty jestes w Polsce?

oryginalna odezwe sie jeszcze wieczorkiem,mezus wrocil z pracy i musze mu obiadek podac:) takie juz nasze zycie:) trzymaj sie i czekamy na inne kobitki

Gość dziewczynki ja mam plan;)
ja się dopisuję;) starać się nie staramy jakoś szczególnie, ale od 2 lat liczymy na to, że się uda ;) i dzisiaj mam nadzieję, że się spełni ;) mam nadzieję, że za 2 tygodnie napisze Wam, że 'jestem" ;)

Dzien dobry wszystkim? a jedkak dzisiaj jest nas wiecej:) super Witamy Zocha 120 zostan z nami a zobaczysz,ze szczescie sie do nas szybciutko usmiechnie:) napisz cos wiecej o sobie Dziewczynki ja mam plan:) trzymam mocno,mocno kciuki zebys byla w ciazy Ty pierwsz a my pokolei zaraz za Toba informuj nas na biezaco jak sie czujesz i czy Wam sie udalo:) Oryginalna jak Ci minal wczorajszy wieczor? jak coreczka? ja z moim mezusim wczoraj na masazach bylam,ma fizyczna prace i niestety odbija sie to zdrowiu:( Zucze milego dnia wszystkim i czekamy na wiecej kolezanek:) buziaczki dziewczynki:)

Ari się wczoraj tak rozbrykała że spac szła dopiero grubo po północy niestety ;) Jak ja bym chciała być juz w ciąży :) W piatek robie test bo akurat beda dwa tygodnie od stusunku w dni płodne więc trzymajcie kciuki :)

No hej :) To ja się dokoptuję do Was :) Na imię mi Madzia, jestem z górnego śląska :- ) I staramy się z mężusiem o dzieciaczka :-) :classic_cool:

Oryginakna przynajmniej masz wesolo w domciu nawet jak coreczka dokucza do polnocy:) takie to slodkie:) ja niestety umieram z nudow sama w domu,maz w pracy a znajomych za wielu tutaj niemam wszyscy przez ten kryzys powracali do Polski.moze i ja pomysle o powrocie bo w Polsce to chociaz rodzina i przyjaciele sa Jk nie wroce to chyba sobie jakiegos kotka kupie do towarzystwa:) Witamy Madzie "brestowa" ja tez jestem Madzia:) napisz cos wiecej ile masz latek,czy mezatka,jak dlugo sie staracie

oryginalna trzymam mocno kciuki zeby pokawily sie te wymarzone dwie kreseczki ,myslisz ze nie za wczesnie na test? ja tez bym juz chciala byc w ciazy czas ucieka a tu nic:)

W czerwcu 2009 mieliśmy ślub :) A o dzidzię staramy się od stycznia tego roku :))) Mam 26 lat : )

bretowa ja w czerwcu 2009 poznalam mojego meza, 26 grudnia 2009 odbyl sie nasz slub mam 25 latek a o dzidzie sie staramy jakos od poczatku listopada.wszystko w naszym zawiazku toczy sie bardzo szybko jak widac:) ale jestem pewna wszystkiego co robie:) do szczescia brakuje nam tylko malenstwa:)

Gość SallyBrovn
hej :-) ja też chcę być w ciąży. Mam 35 lat i 2,5 letnią córcię ale strasznie marzy mi się znowu mały bobas...