Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczescie25

grupa chcacych byc w ciazy:)

Polecane posty

swietnie gratuluje z calego serca i zdrowka zycze duzo dla was kurcze ja tez juz chce!!!!!!!!!!

No wiec szczescie 25 jesli bede w ciazy to bede druga na topiku heh a moze jutro zrobie test dzis kupie co? kurcze sama nie wiem :o :o:o

oryginalna a mialam wlasnie do dziewczyn pisac,ze cos ostatnio do nas nie zagladasz a tu masz taka niespodzianka dosyc,ze zajrzałaś to jeszcze z taka wspaniala nowina GRATULUJE ciesze sie razem z Toba:):) kiedy idziesz do lekarza? narazie tylko test zrobilas i nic poza tym nie wiesz? karolcia8383 moj maz tutaj prowadzi firme budowlana i niestety konczy mu sie powoli praca bo niestety Hiszpania jest coraz gorzej pograzona w kryzysie dlatego myslimy o powrocie i przeczekaniu kryzysu w Polsce Zocha120 w sumie wedlug kolejnosci na naszym topiku to oryginalna napisala pierwsza wiec ona zaciazyla pierwsza:) nastepna w kolejce jestes TY:):)

zocha120 moze lec kup ten test dzisiaj taka jestem ciekawa:) ale odrazu Ci mowie,ze jest troche wczesnie i moze nie pokazac cociaz jest tez szansa ze pokaze,kurcze sama juz nie wiem:):):)

hejkakohejka glowa do gory ja jestem zalozycielka tego topiku wiec powinam byc w ciazy dlugo przed dziewczynami a tu nic,ja napewno bede pierwsza ale od konca:) Zocha120 no to czekamy do jutra,moze jutro bedziemy gratulowaly Tobie:)

Z moich obliczeń to dopiero 3 tydzień, do lekarza chce się umówić jeszcze w przyszłym tygodniu:) Wreszcie będzie drugie uczekane maleństwo :)

Ariadna chodzi na balet, ostatnio ciągle mi mówi że przyjaciółka z przedszkola chodzi na karate i Ona też chce, co myślicie dziewczyny to dobre dla 4 latki?

ZACIAŻONE :) Oryinalna lat 26 Poznań 3tc STARACZKI:) szczescie25 lat 25 Malaga 5c staran Zocha120 lat 26 Chełm Brestova lat 26 Górny Śląsk SallyBrovn lat 35 ?? Pani Kara lat ?? ?? Hejkakohejka lat ?? ?? Karolcia8383 lat ?? Niemcy Szczesliwe mamusie:) Aines34 lat ?? Alicante 3 dzieciaczkow dziewczyny zrobilam tabeleczke naszych danych musimy ja tylko uzupelnic,ale mi sie nudzi ci:):):)

oryginalna GRATULUJE z calego serca. Bardzo sie ciesze :) super tableka ja mam 26 lat :) uciekam, bo musze jeszcze do pracy trzymajcie sie dziewczyny

ZACIAŻONE Oryginalna lat 26 Poznań 3tc STARACZKI szczescie25 lat 25 Malaga 5c staran Zocha120 lat 26 Chełm Brestova lat 26 Górny Śląsk SallyBrovn lat 35 ?? Pani Kara lat ?? ?? Hejkakohejka lat ?? ?? Karolcia8383 lat ?? Niemcy Szczesliwe mamusie Aines34 lat ?? Alicante 3 dzieciaczkow Oryginalna lat 26 córeczka Ariadna 4 latka

Gość ENI35
....I JA CHCE BYC. mAM JUZ 13 LETNIĄ CÓRKE, ALE MAM DOBRA PASSE NA TO ABY ZNOWU BYĆ MAMA MALUSZKA ..CHCE CHCĘ.....TAK TAK TAK.....TYLKO DO TANGA TRZEBA DWOJGA......MĄZ JUŻ NIE CHCE..........ECH....

ZACIAŻONE Oryginalna lat 26 Poznań 3tc STARACZKI szczescie25 lat 25 Malaga 5c staran Zocha120 lat 21 Chełm Brestova lat 26 Górny Śląsk SallyBrovn lat 35 ?? Pani Kara lat ?? ?? Hejkakohejka lat ?? ?? Karolcia8383 lat ?? Niemcy Szczesliwe mamusie Aines34 lat ?? Alicante 3 dzieciaczkow Oryginalna lat 26 córeczka Ariadna 4 latka wprowadzam mala poprawke swojego wieku :D

ZACIAŻONE Oryginalna lat 26 Poznań 3tc STARACZKI szczescie25 lat 25 Malaga 5c staran Zocha120 lat 26 Chełm Brestova lat 26 Górny Śląsk SallyBrovn lat 35 ?? Pani Kara lat ?? ?? Hejkakohejka lat ?? ?? Karolcia8383 lat 26 Niemcy Szczesliwe mamusie Aines34 lat ?? Alicante 3 dzieciaczkow Oryginalna lat 26 córeczka Ariadna 4 latka Oryginalna wybacz mi moje nie dociągniecie :)

ja tez sie dopisuje:) ale my zaczynam starania dopiero za miesiac.

kurcze Zocha120 sorrki :{ dopiszcie tez ktory juz cykl sie taracie Eni35 moze porozmawiaj jeszcze raz z mezem,a jak to nic nieda to zrob tak jak moja bratowa z moim bratem:) on tez niechcial wiec go postawila przed faktem dokonanym i co teraz moj braciszek swiata nie widzi poza swoja coreczka.z facetami czasami tak trzeba

Karolcia8383 milej pracy i nie przemeczaj sie za bardzo musisz miec sile na przytulanki z mezem:) Lenna 90 witamy cieplutko:) dopisz sie do naszej tabelki i wypelnij ja:)

Dziękuje za wszytskie gratulacje :) Jestem taka szczęśliwa, a jaka córeczka będzie uradowana jak się dowie że będzie miała braciszka/siostrzyczkę :D Mąż też bo już zaczął się martwić że 5 misięcy i nic ;)

pewnie powiecie ze młoda bo 20 lat. mieszlam w lipnicy wielkiej. prosze o zapisanie:)

Zaciazone :) nick tc waga dzidzi plec wiek miasto Oryginalna* 3 ?? ?? 26 Poznań Staraczki: nick cykl wiek miasto szczescie25 5 25 Malaga Zocha120 1 21 Chełm Brestova ?? 26 Górny Ślask Pani.Kara ?? ?? ?? Hejkakohejka ?? ?? ?? Karolcia8383 ?? ?? Niemcy Szczesliwe Mamusie Aines34 lat ?? Alicante 3 dzieciaczkow Oryginalna lat 26 córeczka Ariadna 4 latka Moze tak bedziemy sie wpisywac co wy na to ?

O NIE !!!!! nie wkleilo mi tej tabelki co sie tak nameczylam no cholera jasna musze zrobic od pocztaku !! :((