Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczescie25

grupa chcacych byc w ciazy:)

Polecane posty

Lenna90- ja dziś rano zaglądałam, ale nie chciałam sama do siebie pisać ;). Madzienetka - no chyba tak to już jest, że w większości przypadków to kobiety zaczynają myśleć o dziecku szybciej. Mój mąż też dopiero w tym roku się z tą myślą oswoił ;)

noo u mnie nie było za lekko hehhe zobaczymy w kwietniu kiedy zaczniemy działać:P mam lekkie obawy, żeby się nie rozmyślił:P

Madzienietka - ja też ile razy przechodzę przez dział dziecięcy w supermarkecie albo widzę sklep z rzeczami dla niemowląt, to stoję, przyglądam się i już myślami kupuję coś dla swojego dziecka. Po pierwszym miesiącu, w którym odstawiliśmy zabezpieczenia, byłam rozczarowana, że nie zaszłam w ciążę. Teraz wiem, że "aż tak łatwo nie jest", więc staram się już za bardzo nie "nakręcać".

Witam madzianetka :) no a ja powiem ze u nas było na odwrót bo to on chciał wczesniej :D a ja zato ciogele spotykam ciezarne kobiet, a tu w sklepie a tu na ulicy :)

Lenna --> ja również:) ehhh co ma być, to będzie.... byleby szybko:) hehe wiek już nie ten, bo idzie 27 w tym roku buuuuu

hejkakohejka---> kochana jak miło :) miłe zaskoczenie, że znalazłam znajomą osóbkę:) świat jest cholernie mały, kafeteria jeszcze mniejsza:)

Moja siostra jest w tym samym wieku... ma juz dwie pociechy. narazie chyba nie planuja nic ale ja mysle ze napewno jeszcze bedzie jeden bobas. a to pierwsze??

z grupki znajomych jestem ostatnia, bezdzietna, gdzie reszta ma po dwójce:) nie żebym czuła presję, ale takie fakty hehe

no narazie jest spokojnie najwazniejsze załatwione, teraz w kwietnu sie zacznie do ksiedza idziemy, i ciasto zamówiec. może garnitur kupimy :) nie moge sie juz doczekac przymiarki sukienki :):):)

mam nadzieję, że u nas się nic nie zmieni i że od kwietnia coś zaczniemy działać, bo kurcze nie chcę się później rozczarować, jak jednak się komuś odwidzi. Idę spać, papa dziewczyny

czesc dziewczyny:) widze,ze wczoraj zadna nie zagladala:) dzisiaj tez jestem pierwsza:) jak Wam minal weekend??? umnie tak jaz zazwyczaj w sobote ciezko zakupy,sprzatanie samochodow wieczorkiem mielismy gosci:)a w niedziele obiadek krociutki spacerek i leniuchowanie z mezusiem przed telewizorem:) kupilam sobie te testy owulacyjne i bede je testowala w tym cyklu.za 7 sztuk zaplacilam 24 euro oni chyba na glowe upadli:/ zocha120 jestes juz w ciazy,robilas juz test??? Oryginalna jak sie czujesz?? mezus i Ari juz wiedza,ze bedzie dzidzia? witam nowe czlonkinie fajnie,ze sie przylaczacie:)

hejjj madziainetka:) dopisz sie do naszej tabelki i informuj na biezaco jak Wam ida staranka:) Jestesmy imienniczkami:) buziaczki

Hej :))) Na początek uzupełniam tabelkę : -) Staraczki: nick cykl wiek miasto szczescie25 5 25 Malaga Zocha120 1 21 Chełm Brestova 4 26 Górny Ślask Pani.Kara ?? ?? ?? Hejkakohejka 3 27 Dublin Karolcia8383 ?? ?? Niemcy LENNa90 ?? 20 Lipnica Wielka :classic_cool: Nie zaglądałam tu ostatnio bo byłam zaganiana przygotowywaniem imprezy urodzinowej małża : ) Co u Was? Jak się miewacie ?

Fajnie widzieć, że grono nam się powiększa : ) Mam nadzieję że niedługo będziemy się chwaliły dwoma kreskami : ) U nas było na odwrót. Małż już dawno chciał mieć małego szkraba ale ja ciągle nie byłam gotowa. Ale teraz już jestem : ) Miłego wieczorku Wam życzę :classic_cool:

Kurde a tak ładnie tę tabelkę poukąłdałam i się i tak rozwaliła :/ Jeszcze raz : ) Staraczki: nick................. cykl....... wiek......... miasto szczescie25......... 5 .........25 ...........Malaga Zocha120............ 1 ..........21.......... Chełm Brestova ............4.......... 26........... Górny Ślask Pani.Kara........... ??.......... ??............. ?? Hejkakohejka...... 3 ..........27............ Dublin Karolcia8383 .......?? ..........??............. Niemcy LENNa90............ ?? ..........20 ...........Lipnica Wielka no :classic_cool:

brestova:) no no no jaka sliczna tabeleczke zrobilas:) taka rowniutka i czytelna super:):):) wszystkiego najlepszego dla mezusia:) a mowia,ze to kobiety dojrzewaja szybciej a w moim przypadku bylo jak u Ciebie,to moj M chcial pierwszy:)

Staraczki: nick................. cykl....... wiek......... miasto szczescie25......... 5 .........25 ...........Malaga Zocha120............ 1 ..........21.......... Chełm Brestova ............4.......... 26........... Górny Ślask Pani.Kara........... ??.......... ??............. ?? Hejkakohejka...... 3 ..........27............ Dublin Karolcia8383 .......?? ..........??............. Niemcy LENNa90............ ?? ..........20 ...........Lipnica Wielka madzianietka.......??...........27............Dolny śląsk

Hej dziewczyny:) mam pytanko. Byłam dziś u lekarza z tarczycą, powiedział ze raczej wszystko jest w porzadku ale przy nastepnej wizycie z nowymi badaniami krwi (ths) bedzie mógł poweidziec czy potzrebe beda jakies lekarstwa. kolejną wizyte mam w czercu dopiero. i moje pytanie czy próbowa? czy wstrzymac sie i poczekac do tej wizyty. Mysle ze lepiej bedzie poczekac ale chciałam sie poradzic:)

czesc test zrobilam negatywny :( @ brak i dzis zauwazylam dziwny sluz znaczy taki mleczny i ciagnacy sie :o

Witam Was wszytskie :) Czesc Zochaa :)) Staraczki: nick................. cykl....... wiek......... miasto szczescie25......... 5 .........25 ...........Malaga Zocha120............ 1 ..........21.......... Chełm Brestova ............4.......... 26........... Górny Ślask Pani.Kara........... ??.......... ??............. ?? Hejkakohejka...... 3 ..........27............ Dublin Karolcia8383 .......?? ..........??............. Niemcy LENNa90............ ?? ..........20 ...........Lipnica Wielka madzianietka.......??...........27............Dolny śląsk satinQ..............4............20............Górny Śląsk