Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczescie25

grupa chcacych byc w ciazy:)

Polecane posty

Zaciazone :) nick tc waga dzidzi plec wiek miasto Oryginalna* 3 ?? ?? 26 Poznań Staraczki: nick cykl wiek miasto szczescie25 5 25 Malaga Zocha120 1 21 Chełm Brestova ?? 26 Górny Ślask Pani.Kara ?? ?? ?? Hejkakohejka ?? ?? ?? Karolcia8383 ?? ?? Niemcy Szczesliwe Mamusie Aines34 lat ?? Alicante 3 dzieciaczkow Oryginalna lat 26 córeczka Ariadna 4 latka Moze tak bedziemy sie wpisywac co wy na to ?

Zastanawiałyście się nad takimi rzeczami jak: Ile będziecie karmiły piersią? Czy dziecko będzie spało z wami w sypialni? Czy chcecie chłopca czy dziewczynke? Nad imieniem?

Zaciazone :) nick tc waga dzidzi plec wiek miasto Oryginalna* 3 ?? ?? 26 Poznań Staraczki: nick cykl wiek miasto szczescie25 5 25 Malaga Zocha120 1 21 Chełm Brestova ?? 26 Górny Ślask Pani.Kara ?? ?? ?? Hejkakohejka ?? ?? ?? Karolcia8383 ?? ?? Niemcy LENNa90 ?? 20 Lipnica Wielka Szczesliwe Mamusie Aines34 lat ?? Alicante 3 dzieciaczkow Oryginalna lat 26 córeczka Ariadna 4 latka Moze tak bedziemy sie wpisywac co wy na to ?

swietnie wcale nie chce mi wkleic tej tabelki co ja zrobilam ehh to moze tak ja napisze siebie i kazda niech dopisze siebie w ten sposob co ja :)

zocha120 nie denerwuj sie ja tez sie meczylam taka sliczna rowniutka tabeleczke zrobilam a tu wszystko na kupe sie wkleja:):):)

lenna90 jezeli czujesz,ze juz pragniesz byc matka to wcale nie jestes za mloda,ja w Twoim wieku tez chcialam ale mialam nieodpowiedzialnego faceta i niestety rozsadek mi podpowiadal,zebym jeszcze zaczekala.teraz mam najwspanialszego meza na swiecie i staramy sie.jezeli mozesz liczyc na swojego partnera i TY jestes gotowa to nie marnuj czasu:) powodzenia

a mam takie pytanie nie boicie sie porodu? myslicie o tym? :) chodzi mi tu o ból :(

Odpowiem na swoje pytania :P Co do karmienia to ja akurat karmiłam 2 miesiące, teraz mam zamiar troszkę dłużej :) Spanie lepiej odpoczątku we własnaym pokoju ;) Ja bym chciała dziewczynkę a mąż chłopca, imiona też mam w głowie dla dziewczynki narazie ale podoba mi się Mia i Carnem :)

wiesz oryginalna ja to chyba bede zastanawiala sie nad takimi rzeczami dopiero jak juz bede w ciazy:) narazie mysle o mierzeniu temp.dniach plodnych i czy @ przyjdzie regularnie:( a co do wakacji to ja mam jeszcze zalegla podroz poslubna odlozona z powodu braku paszportu pewnie latem o tym pomyslimy i bedzie 2 w 1

tak my oboje bardzo tego pragniemy. Mój narzeczony bardzo kocha dzieci, juz od dawna zaczynał ze mną takie rozmowy az w koncu sie zdecydowalismy. za 4 miesiące nasz slub wiec mysle ze jeszcze przed dowiemy sie ze zostamniemy rodzicami:):):)

My tradycyjnie do Hiszpani :) Chce się rozejrzeć nad jakimś domem, zorientować się czy jest praca jakoś po znajomości :) I nad polskie morze jeszcze jedziemy, bo gdzie jak gdzie ale córa największą frajdę ma nad Bałtykiem.

Tylko nie nakręcajcie się tym bólem porodowym i całym porodem... Bo to nie takie straszne jak mówią.

nie nie mam takiego zamiaru:) chciałam tylko wiedziec jak wy do tego podchodzicie.

hejkakohejka to Ty doswiadczina babka juz jestes tak jak ja! mam dwoch starszych braci,kazdy z nich ma juz po parce tez bylam ich nianka:) spokojnie damy sobie rade z naszymi maluchami:) lennka90 gratuluje to Ty za maz wychodzisz dwa dni po moich urodzinach:) widze,ze bardzo chcesz juz byc mama,ale raczej podejdz do tego na luzie bo moze byc ciezko duzo sie mowi teraz o blokadzie psychicznej:(

dziekuje ci bardzo:) taki tez mam zamiar!! bo tak to juz jest ze jak sie czegos bardzo chce to nie wychodzi. dopiero jak se człowiek odpuści to wychodzi. dlatego bedziemy probowa nic na siłe. :)

dziewczyny mam do was pytanko czy ktoras z Was miala taki sluz plodny ciagnacy sie dzien przed @ albo w trakcie? ja tak w tym cyklu mialm i to juz nie pierwszy raz w miedzy czasie nie zaobserwowalam owulacji ni takiego sluzu dopiero dzien przed @.czy to normalne?

i do tego teraz mam taki sluz jak sie ma zaraz po owulacji i przed @ a ja jestem w 9dc i nie wiem czy to normalne:(

dziewczyny milego weekendu Wam zycze.jutro mam sporo spraw do zalatwienia wiec niewiem czy dam rade do Was zajrzeć.trzymajcie sie zocha trzymam kciuk za jutrzejszy test.:)

Witam, czy mogę też do was dołączyć? Na początek kilka słów o mnie ;) Mam 25 lat i jestem ze Śląska. O dziecku myślę już rok albo dwa, ale "działać" w tym kierunku zaczęliśmy w styczniu. Kolejny raz będziemy się starali pod koniec marca (właśnie mam okres). Mam nadzieję, że tym razem się uda :)

Witam - może mama :) widze ze dzis jeszcze nikt nie zawitał... weekend !!

o dziecku myślę już drugi rok ale dopiero teraz mój mąż oswoił się z myślą zostania ojcem i zaczynamy staranka. Co z tego wyjdzie?? nie mam pojęcia:)