Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijacki seks

SEKS PO PIJAKU!!! Wejdź jeśli także tego doświadczyłaś(eś) !!!

Polecane posty

Gość pijacki seks

No więc zaznaczam, że nie zakładam tego tematu po to by ktoś tutaj komuś ubliżał czy kogoś znieważał i obrażał... Nie wiem, jak wam , ale mi sie zdarzyło miec seks po pijaku :O Nie była to może przygodna osoba, bo znam ją chociaż trochę, co nie zmienia faktu, że jest mi cholernie głupio...:O Dawka alkoholu- przekroczona maksymalnie w moim przypadku, w jego też sporo, ale przyznam się, że wtedy tego chciałam, lubię tego faceta i podoba mi się, ale kiedy się nad tym głębiej zastanowic to już widze, co on sobie o mnie myśli :O To żadne usprawiedliwienie, ale od ponad 1,5 roku jestem sama...w tym czasie to 2 facet, z którym poszłam do łóżka...z poprzednim się spotykałam, ale oficjalnie parą nie byliśmy, z tym się nie spotykałam, a po ostatnim spotykac jak myślę nie będę :O Zabrzmi to może dziwnie, ale nie miałam wielu facetów w życiu...przeważnie seks tylko w związku, po ostatnim rozstaniu cos mi sie w glowie chyba poprzewracalo...:O w życiu nie chcialam takiego seksu bez zobowiązań, odkąd pamiętam seks dla mnie był równy miłości i uczuciom do drugiej osoby, a teraz boję się uczuc, boję się ze znowu będę cierpierc, chociaz prawda jest taka, ze i tak cierpię przez swoje karygodne zachowanie :( :O

Gość arek bandzior
Nie przejmuj sie to normalne. Kobiety wraz z wiekiem stają się większymi kurwami. Także spox miescisz sie w normie.

Gość pijacki seks
i tak sobie myślę, ze co z tego ze to ojciec, przeciez ojciec tez jest mężczyzną, skoro wszedł we mnie to znaczy ze mnie pożądał.

Gość porażkowaa
a przelizanie się liczy? :o jak tak to wbijam do klubu :o 🖐️ u mnie też to było z premedytacją, 2 razy nawet, tyle że po alkoholu :o w sumie on by tego nie zrobił gdyby nie %% :o

Gość pijacki seks
prosze się nie podszywac i nikogo nie obrażac, chciałabym żeby to był w miare kulturalny topik wiesz mam już trochę lat i faktycznie odczuwam potrzebę seksualną, co nie usprawiedliwia mojego zachowania, ale do cholery...proszę nikogo nie obrażac

Gość offermaaaa
ile masz lat i z iloma facetami uprawialas sex ?

Gość co za bzdury
a daj sobie spokój, ludzie nie takie rzeczy robią

Gość pijacki seks
dlaczego prowokacja? a wlasnie ze stalo sie dopiero po alkoholu, tez bym wolala bez, bo wyrzuty sumienia byłyby inne, ale [prawda jest taka, że bez alkoholu raczej do niczego by nie doszło !!! zdecydowanie nie! (mówię tu już bardziej o jego stronie, bo jak wspomniałam on mi się w wielu kwestiach podoba, ale niestety nie pokazałam mu się z pozytywnej strony :O)

Gość arek bandzior
O ja offerma jak zwykle najwiekszy szmaciarz tego forum sie odezwal.

Gość pijacki seks
matko, a czy to wazne z iloma? :O z 6, lat powyżej 25 :P zaraz zacznie się nagonka czy mieszczę się jeszcze w normie czy jestem już dziwką :O

Gość tararatammmm
Ja uprawiam sex po pijaku (i nie tylko) z moim facetem i nigdy nie żałuję :p Co do seksu z przypadkowym facetem to... :o Nieraz byłam zalana na imprezie i nigdy w życiu nie poszłam z innym facetem do łóżka mimo że byłam półprzytomna :o Raz nawet miałam sytuację kiedy pijana położyłam się spać a jakiś kretyn zaczął się do mnie dobierać, rozwaliłam mu lampkę na łbie i uciekłam :o Alkohol to żadne wytłumaczenie...

Gość Ewelina Bialystok 25
do autorki topiku: wez sie walnij w głowe raz piszesz ze sie napilas i uprawiwalas sex a potem ze walił cie ojciec dziewczyno jestes nienormalna

Gość co za bzdury
Ewelinko czy ty matołkiem jestes czy podszywow po prostu nie rozróżniasz, hmm?? :classic_cool:

Gość pijacki seks
tylko jak napisałam ja żywię jakieś uczucia do tego człowieka, niestety on do mnie nie, a po ostatnim to...raczej nic miłego :O

Gość pijacki seks
porażkowaa > to witaj w klubie :O i wiesz co jest najgorsze, też myslę, że on by tego nie zrobił gdyby nie % :O a macie ze sobą jakiś kontakt?

Gość pijacki seks
tararatammmm > no wiesz,ze swoim facetem po pijaku to co innego... ale tak jak napisalas z kimś kto nie jest twoim facetem...wiem, że to brzmi strasznie ...i kiedyś tak jak ty nawet półprzytomna ale nie i koniec!!! a teraz? :O ja tego chciałam, a teraz żałuje !!! :O bo w jego oczach wyglądam pewnie na pierwszą, lepszą dziwkę ! :O 😭

Gość pijacki seks
ludzie piszcie coś czy tylko ja się tak strasznie zachowałam? :O 😭

Gość co za bzdury
nie ty pierwsza i nie ostatnia, z tym,ze ty zalujesz,a to sie rzadko zdaza :P dobra z ciebie kobitka :)

Gość co za bzdury
*zdarza miało być :)

Gość porażkowaa
@pijacki seks, dzięki za pocieszenie :p Widujemy się prawie codziennie na uczelni :o A i tak w miarę normalnie gadamy, tylko jakoś głupio tak spojrzeć sobie w oczy :o

Mi po pijaku zdarzyło sie conajmniej kilkanaście razy uprawiac seks. A samego robienia laski nie jestem w stanie policzyć.

Gość pijacki seks
oj chyba własnie nie za dobra :O kochana powiem ci, że przeżywam to bardzo, zwłaszcza, że tak się stało...2 raz (z tą samą osobą) w jego oczach jestem pewnie najzwyklejszą...szmatą albo dziwką !!! już wtedy mówiłam sobie- nigdy więcej, bo przez swoje zachwoanie przechodzilam katusze!

Gość a chcoiaz fajnie bylo?
:)? nie przejmuj sie, jelsi masz takie wyrzuty sumienia, to chcoiaz wiesz,z e to nie dla Ciebie. ale sprobowalas i wiesz jak to smakuje, spojrz na to z tej strony. ja po pijaku calowalam sie z kumpela, ale nie zalowalam tego:D

Gość pijacki seks
Suczi18 > jak znam życie piszesz o swoim facecie (albo poprzednich partnerach) a kwestia jest tego typu, że ja i tamten facet to znajomi...ba...my nawet sie sami nie umawiamy na jakaies piwo, kino itd. tylko ewentualnie jak jesteśmy przypadkowo w jednym towarzystkie :O ale wstyd :(

Gość kropba beskidu
Ja miałam taką sytuację kiedyś. I co gorsza to był kuzyn mojego faceta. Mi urwał się film,jemu też. Dobrze,że ktoś wszedł do pokoju w ostatnim momencie. Następnego dnia byłam w szoku,on zresztą też. Dobrze,że mój facet nie miał fochów bo jak powiedział,w takim stanie to pewnie nic nie czaiłam i i tak zasnęłabym zanim doszło by do czegoś;) Obiecałam sobie po prostu,że na imprezach skończy sie najwyżej na 3 piwkach i słowa dotrzymuję. Co najgorsze nie wypiłam wtedy więcej niż zwykle,za to chyba miałam słaby dzień:/ Nawet mój facet się dziwił,że po takiej ilości "zjechałam".

Gość a chcoiaz fajnie bylo?
nie stawiaj siebie w swietle dziwki. nie mysl, z eon tak moe o Tobie myslec, do cholery, a on co? z jego strony wszstko w porzadku, tylko Ty masz byc puszczalska? daj spokoj.

Gość pijacki seks
michał3 > no i własnie tego się obawiam :(:O nawet jesli bylbys jedyną osobą, z którą cokolwiek w danej chwili by mnie łączyło? (chodzi o seks rzecz jasna)

Gość pijacki seks
oj po pijaku robiło się różne głupie rzeczy, ale jednek seks powinien byc zarezerwowany dla ludzi, którzy się kochają, którzy coś do siebie czują, co z tego jeśli ja darze go sympatią (może nawet więcej) skoro on nic nie czuje? ech, pewnie sama bym siebie nie chciała po takich akcjach w jakich on mnie widział :O a co do tego, że przecież on jest wspołwinny- ale to jest tylko facet, ja jestem kobietą, powinnam nie dopuszczac do takich sytuacji, a tu widze ja jeszcze bardziej chętna :O jezuuuuuuuu 😭

Bez znaczenia, każdą ktora idzie do łożka z facetem z kórym nie jest w zwiazku uważam za dziwke. Zresztą każdy facet tak uważa. A to ze częsc z nich jest hipokrytami to już inna kwestia.