Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijacki seks

SEKS PO PIJAKU!!! Wejdź jeśli także tego doświadczyłaś(eś) !!!

Polecane posty

Gość zastanawiająca się.
Niby tak tylko faceci najczesciej odczuwaja poped, ewentualnie daza kogos symaptia do tego ale kobiety myla poped z uczuciami tez;/ albo z jakas potrzeba bliskosci takiej zwyczajnej z kims, uczuciowej nie seksualnej ;/ a facect to facet. Tymbadzieje ze rozmawialismy o zwiazku....ale stwierdzilismy ze nie..a tu bede sie jak dziwka zachowywac to pomysli sobie ze dobrze ze zrezygnowal;] Ale swoja droga to dziwne bo faceci marza o kocicy w lozku a aniolku i zaradnej kobiety na co dzien.Ja sie szytwno do schematow nie umiem stosowac Ale nikt taka jak mnie widzi na co dzien poukladana,grzeczna,kulturalna, potrafiaca to i tamto ze mam takie perwersyjne odchyly w lozku;/ no ale lubie coz nie codziennie a raz na jakis czas zeby nie bylo nudno;/

ja nie uwazam ze facet to facet i musi ruchac czlowiek ma wolna wole pytanie czy silna, czy slaba ? jeden sie kontroluje, drugi nie, nie oceniaj wszystkich facetow w ten sposob, bo to glupie ja jestem kobieta, a mam ogromny temperament i potrzeby. Co tp za gadanie, ze kobieta to rozklada nogi z milosci i poswiecenia ? smieszna jestes

Gość ochhhhhhhhhhhh
Nie no, Autorko, ale bez jaj. Co to niby znaczy, że on może, a Ty nie? Jak się sama tak będziesz traktować - jak dziwke, to innym też pozwalasz. Seks jest tak samo dla kobiet jak i dla mężczyzn. Ja bym nawet gadać nie chciała z gościem, który ma jakiś problem z tym, serio. A co do seksu po pijaku, to ryzyko jest. Ja z dwoma moimi byłymi po pijaku sypiałam i nic dobrego z tego nie było, ale tragedii też nie. Kiedyś, jeszcze w liceum, po pijaku wylądowałam dwa razy w łóżku (ale bez seksu, bo ja wtedy jeszcze dziewicą byłam :) ) z naprawdę nieodpowiednim gościem. Tzn. że w łóżku to zawsze jest jakaś intymność, niezależnie od sytuacji, a jak się tak obnażysz przed gościem, który jest poza tym draniem, to naprawdę niemiło. Ale u Ciebie największa bieda to to, że Ty się pewnie temu chłopakowi nie podobasz, skoro on tylko po alkoholu Cie chce. Z tym się najtrudniej pogodzić.

Gość zastanawiająca się.
Mi chodzi tylko o niestety chodzacy stereotyp...wiecie jaki.Owszem kobieta tez ma swoje potrzeby, ale kobieta jest sklonna do rozmyslan refleksji na kims nie wysowa sie pochopnego zdania na temat kogos a nawet jesli tak to mozna potem zmienic zdanie. A faceci jak pomysla to pomysla...niestety wiekszosc uwaza ze kobieta nie powinna ulegac tym impulso przyjemnosciowym;/ a dla nich to duma..

mam w dupie co mysla kretyni pieknie siebie nie szanujesz z tego co czytam predzej spotkam dziwke z klasa najgorsze sa te co na sile zgrywaja swietoszki jestesmy tylko ludzmi, ogarnij sie mezczyzni tez maja refleksje, nei mowie ze wszyscy... ale widze ze i tak nie zrozumiesz

Gość fuckinfuck
Ale co Wy chcecie, seks po pijaku niby jest gorszy? Spotykam się z facetem od kilku miesięcy, nasz seks pierwszy faktycznie był po wypiciu przez nas oboje 4-5 kieliszków wódki(już by lam wstawiona bo nie piję alkoholu), ale był to zajebisty seks! Po pijaku pierwszy raz doświadczyłam tego i byłam wniebowzięta, On zresztą też ;P Teraz obywa się bez alkoholu;p Ale to już inna historia ;)

Gość ja w zasadzie nigdy
nie uprawialam sexu calkiem na trzezwo mam 24 lata

Gość radomciaaaa
ostatnio przytrafiło mi się to samo ... on pijany, ja jeszcze bardziej. byliśmy na jednej imprezie, poszłam do ubikacji, on za mną, nie dał rady wejść, bo się zakluczyłam. weszłam do pierwszego lepszego pokoju, leżał tam ... a jak potoczyło się dalej ... nie pamiętam. dodam, że to był mój 3 partner, po 2 i pół rocznym celibacie. nie wytrzymałam.