Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety!! dlaczego??

dlaczego tak lekko traktujecie zwiazki??

Polecane posty

nikt nie mówi ez zdrade nalezy wybaczać, ale facet w odróznieniu od kobiety nie zachowuje sie jak slepa spłoszona kobyła pędząca w przepaść, mowa o tym ze kobiety mało mysla a wiecej oddaja sie emocją

Wiesz, nawet nie wiem czemu się Tobie tłumaczę. Rozmawiać? Nawet nie wiesz ile nocy i dni przegadałam, ile się naprosiłam, napłakałam, naopowiadałam, jak mi źle, że tyle daję, tyle robię, staram się, a z drugiej strony słyszałam, tak ja wiem, ale taki jestem. Więc skoro nie możemy się dotrzeć, to co? Mam się męczyć dla idei?

Gość Paulina21 krk
to w takim przypadku Migotko oczywiscie, ze sie odchodzi od takiego dziecka. Ale autor ma chyba na mysli nie takie powazne rzeczy dziejace sie w zwiazku. Czasem i faceci i kobiety z byle jakiego, blahego wrecz powodu odchodzą

separacja nie znaczy koniec a czssem to jedyne wyjscie, lecz szukanie w niedługim czasie kolejnego byc moze też nieodpowiedniego to najgorszy scenariusz

PannaMigootka nie mnie osądzać dlaczego sie tłumaczysz

Gość jedna mała m
Oczywiście potrzebna jest rozmowa, wspieranie mężczyzny w trudnych chwilach, lojalność, zaufanie, wierność. Gorzej gdy dużo się rozmawia, okazuje ciepło, czułość, a partner jest zimny, nielojalny i trudno mu zaufać. Po paru latach odechciewa się, dochodzi stres i trudno nie odejść od takiego partnera, choć i tak nie jest to prosta decyzja.

Może i nieodpowiedni, ale bierzesz pod uwagę fakt, że czasem człowiek żyje sobie w takim marazmie, tkwi jak drzewo w sadzie, i dopiero jakiś bodziec zewnętrzny, otwiera mu oczy szeroko? I wcale to nie musi być pierwsza myśl o łóżku, bzykaniu i takich tam. Po prostu zaczynasz sobie zdawać sprawę, że tkwisz w martwym pkt, a tu jeszcze kawałek życia przed Tobą...

założę coś hipotetycznie.. która z was jest w stanie mi zagwarantować że będzie wierna i kochającą oczywiście bedę sie zawsze starał , dbał, będę szczery, zawsze prawdomówny, nigdy nie zdradzę, postwaie partnerke wyżej niz kogokolwiek która da mi gwarancję ze sie nie zauroczy niukim innym, ze nikt inny nie zawróci jej w głowie, ze jej nie odwali?? obawaiam sie ze zadna

Gość jedna mała m
obawiam się, że ja :)

Ja jestem w stanie podjąć wyzwanie, bo żyję w trudnym związku i takie właśnie mężczyznę chciałabym mieć, a życie dało mi zupełnie Kogoś innego..

Gość dppppppmmmmmmmm
kobiety?chyba chciales napisac siksy lub malolaty,ja jestem kobieta i traktuje swoj zwiazek powaznie,w niczym sie nie zgadzam co napisales

Gość jedna mała m
jeśli bym się zakochała, ale póki co jest to niemożliwe :)

Oczywiście potrzebna jest rozmowa, wspieranie mężczyzny w trudnych chwilach, lojalność, zaufanie, wierność sedno sprawy, a co do faceta szukajcie od poczatku takiego który odwzajemni sie tym samym lpowazne traktowanie związku oznacza ze wiażac sie z kims wsiadacie jakoby do samolotu, a z tego nie wysiada sie w dowolnej chwili, nawet w momentach zwątpienia czy zmeczenia

a życie dało mi zupełnie Kogoś innego.. jak to mówia , widziały gały co brały, a kto jest bez winy niech 1 rzuci kamień

Gość męski punkt widzenia...
wszystkie jestescie takie same..

Rozwalasz mnie na łopatki tym co piszesz. Skąd od początku wiedzieć, że ktoś jest kochany, czuły, dobry? Na czole ma zapisane? Mój przez pierwsze 5 lat był cudowny, a teraz jest jak jest. Mój pech.

nie twierdze ze facici sa swieci, lepsi, ale dlkaczego tak wiele kobiet omija tych włąsciwych?? ja dla odmiany omijam nie własciwe kobiety , wole być sam niż z kioms nieodpowiednim kto nie szanuje zasad moralnych

zagwarantować? to zależy od tego jakim jesteś człowiekiem kota w worku nikt nie bierze a ja po paroletnim związku powiem ci ,że nawet po latach można się przekonać ,że ktoś jest zwykłym chujem a my stworzyliśmy sobie piękną wizualizacje

PannaMigootka zapewne masz w tym swój spory udział, wiec jesli ty sie zmienisz moze i zmieni sie on zasada akcji i reakcji

a my stworzyliśmy sobie piękną wizualizacje to po co tworzyc wizualizacje?? należy kogoś poznac, poznac jego rodzinę, jego przeszłosc, przychodza też chwile próby w których widac jakim jes sie człoweikiem a jelsi kobieta jest nie odpowiednia to ile facet wytrzyma?? 5 lat??

no właśnie.I po takim "poznawaniu sie" z czasem dochodzimy do wniosku,że znamy sie już na tyle dobrze żeby sie rozstac,bo zadne z nas nie wyobraza sobie wspolnego zycia. tak było w moim przypadku i nie zaluje!!

pyskaczko i tego sie trzymaj

Gość męski punkt widzenia...
ojej to ja podziwiam swoich rodziców ;)

no ale niestety sypialas z nim:/

Gość jedna mała m
lpowazne traktowanie związku oznacza ze wiażac sie z kims wsiadacie jakoby do samolotu, a z tego nie wysiada sie w dowolnej chwili, nawet w momentach zwątpienia czy zmeczenia Zgadzam się z tym i wszyscy mi się dziwili jak ja długo wytrzymałam, a wytrzymałam, bo właśnie mam taką wizję związku.

jedna mała m gratulacje:D

@kobiety!! dlaczego?? Nie wszystko jest czarne i białe, bo życie ma wiele odcieni szarości. Twój męski pkt widzenia i mój damski. Cóż więcej...