Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sysuunia89

Czy jest tu ktoś, kto był molestowany seksualnie ?

Polecane posty

Gość Sysuunia89

Witajcie ! Zastnawiam się, czy są tu osoby , które były molestowane seksulanie. Ja byłam molestowana przez wujka, w wieku 4-6 lat , potem gdy juz dorastałam tez się zdarzało parokrotnie. Wujek mieszkał z babcią i jest kawalerem, nie pamietam, żeby kiedykolwieki miał jakąs kobietę. Gdy byłam mała często pod pretekstem przytulenia mnie dotykał mnie w miejsca intymne itd. potem jak zaczęłam dorastac kilka razy mnie molestowal, a nawet ktoregos razu prawie doszlo do gwałtu. Jak byłam mała nie wiedzialam, jak sie bornic, ale potem sie wyrywalam i omijałam wujka szerokim lukiem, dziś widujemy się na rodzinnych imprezach, ale wlasciwie z Nim nie rozmawiam. Nikt o tym nie wie. Dziś mam 21 lat i jestem dziewicą, ale od dłuższego czasu spotykam się z pewnym chłopakiem. Jest w porządku i świetnie się dogadujemy. Chcielibyśmy rozpocząc niedługo współżycie, ale jak się domyślacie ja się trochę obawiam... Ostatnio , kiedy o tym myślę, wracają wspomnienia sprzed lat. Czy ktoś tak miał, był w takiej sytuacji i jak sobie z tym poradził ?

Gość pogadałabym ale na pewno
nie tu na kafe, bo zaraz ktoś się zacznie nabijać :/

Gość Sysuunia89
Jak chcesz możesz napisać do mnie maila

Gość Sysuunia89
sysunia8998@wp.pl

Gość ja tak mialam
bylam molestowana jak mialam 10 lat i jakims cudem to nie zostawilo zadnych sladow w mojej psychice... Chociaz tak szczerze mowiac jak mialam 21 lat dotarlo do mnie ze to nie byla moja wina i tamtaen czlowiek powinien siedziec w wiezeniu. Po prostu pewnego dnia szlam ulica i mnie olsnilo..

Gość to zostaje na zawsze
życie seksualne nigdy nie jest takie jak u osób bez tego piętna .

Gość ja tak mialam
no i tu sie nie zgodze, bo moje jest zupelnie normalne. Wiem, ze mam szczescie..