Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irenka123

problem z wlosami

Polecane posty

Gość trzeba kupic belisse i lykac
3-4 miesiace.mnie bardzo pomogla.ale nie nalezy zrazac sie jak po tygodniu nie bedzie rezultatu tylko brac!mnie bardzo pomaga.poza tym nomalne ze jesienia zima i wiosna wczesna wypadaja!to jest spowodowane brakiem owocow i warzyw na rynku!!!

Gość irenka123
wszystkie te suplmenety trzeba lykac wlasnie 3-4 miesiace. fajnie, ze ci pomogla, chociaz wiem, ze nie ma suplementu, ktory pomoglby wszystkim. ja w takim razie dam znac jak ten moj;)

Gość trzeba kupic belisse i lykac
te inne sa slabsze,niz belissa

Gość irenka123
no nie wiem, slyszalam rozne opinie na temat tego produktu. vitapil tez jest spoko';)

Najwiecej "roznorodnych" opinii jest chyba o preparatach ze skrzypem, no coz, niektorym pomaga, innym niestety nie-tych znam wiecej przypadkow. Vitapil nie zawiera chyba skrzypu, nie? moze dlatego dziala, ze ma wzmacniac tylko wlosy i na nich sie koncentrowac.

Gość kirki3
ampułki do wcierania za 200,- jednorazowo a tu trzeba działać dłużej. ,,Leczyć" włosy przynajmniej trzy miesiące.Mnie nie stać na tak drogą kurację .A jak zacząć to i doprowadzić kurację do końca. Jest wiosna i czapki nie noszę. Irenka123 faktycznie niedrogo te 60 tabletek za vitapil. O bellisie też słyszałam ,ale on ponoć nie jest ,,strikto "tylko na włosy. Irenka123 szkoda ,że tak krótko bierzesz ,bo znałabym opinię z pierwszej ręki.

Kurcze ja brałam preparaty skrzypowe i na mnie nie działały. Miałam wrażenie że belissa trochę mi wzmocniła włosy i paznokcie, ale zawsze na wiosnę i jesienią gubię włosy i święte boże nie pomoże. Choćbym nie wiem co robiła.

Gość irenka123
no vitapil z tego co wyczytalam jest tylko na wlosy i to faktycznie jak dla mnie jest akurat plus.

Gość irenka123
kirki3, jak jeszcze troche je polykam to sie cos wiecej wypowiem:)

kirki, ale to lepiej ze tylko na wlosy dziala, skoro to je mamy ratowac. Rozumiem, jak ktos ma wszystko ladne i chce miec ladniejsze to bierze suplemrnty na wlosy+paznokcie+skore; ale jak tylko wlosy sprawiaja problemy to trzeba dzialac w tym kierunku.

Gość irenka123
ale chyba juz odchodzi sie od tych produktow na wszystko (czyli nic) i proponuje sie chyba cos bardziej specjalistycznego.

Gość vitka...
hej dziewczyny, tez znam te tabletki o ktorych tu wspominacie, vitapil i potwierdzam bardzo pomagaja na slabe wlosy. bardzo je wzmacniaja, moje sa teraz tak geste:) mam nadzieje, ze i tobie tak samo pomoga.

Gość gynofan
a ja polcecam szampon, ktoy kupilam ostatnio, hair loss cream, daje dosc dobre efekty. jak kogos interesuje, to troszke teorii jest zawarte na blogu: http://zyjmyzdrowo.blogspot.com/search/label/%C5%81ysina ja go juz uzywam 3 tyg i widze roznice.nie jest najtanszy, no ale efekty sa super!!!

mi tez wypadały i okazało się, ze to przez niedoczynność tarczycy. Najśmieszniejsze jest to, że TSH miałam dobre, dopiero dodatkowe badania wykryły problem. Teraz włosy wypadają mi dużo mniej. Acha, polecam seboradin niger szampon i lotion oraz Nano Effect tej samej firmy- balsam.

Gość irenka123
no jesli Vitapil mi nie pomoze to wtedy wybiore sie do specjalisty. teraz jest tyle tych srodkow do wlosow, szmponow, odzywek. co chwile ktos poleca mi cos nowego, trudno, az sie ztym polapac;p

Gość goldenkaaa
spokojnie probuj na razie ztymi tabletkami. wiele osob ma problemy z wypadaniem wlosow z powodu zlego odzywiania, trybu zycia, stresu. niekoniecznie musza to byc problemy z tarczyca. jesli za miesiac nie zauwazysz zadnej poprawy lub nawet nasila sie objawy wtedy jak najbardziej wybierz sie do lekarza, a jak na razie lykaj spokojnie i sie nie stresuj bo stres jest najgorszym kompanem w leczeniu;)

Gość irenka123
dzieki goldenkaaa:) tez mi sie wydaje, ze na razie nie ma sie co martwic na zapas:)

Gość szampon z ziołem
azteków warto wypróbować :) ewentualnie szampon wzbogacony o wyciąg z żeń-szenia i uodparniający olej z rokitnika do włosów potrzebujących regeneracji - to połączenie znajdziesz w szamponie atw fast . Jestem konsultantką kosmetyków atw. Jeśli mogę Ci jeszcze pomóc, masz jeszcze jakieś pytania - gg 21925037. pozdrawiam :)

Gość DO Do was wszystkich
Mialaś dobre TSH???? A co bylo nie tak? Z tego co wiem nie mozesz pisac prawdy.

Gość irenka123
mialam dobre wyniki, wszystkie. po prostu przyznaje, ze moja dieta nie byla godna nasladowania, nie jem duzo warzyw. teraz juz to zmieniam.

Gość irenka123
mialam dobre wyniki, wszystkie. po prostu przyznaje, ze moja dieta nie byla godna nasladowania, nie jem duzo warzyw. teraz juz to zmieniam.

Gość mi pomaga skrzyp z witaminami
firmy biogarden. jesli przyczyna wypadania jest brak krzemu to vitapil nie pomoze bo w jego skladzie nie ma tego pierwiastka

Gość kirki3
Jest już wiosna,więcej słońca i. Nie będę czekać aż skończy się wiosna,lato,... Skrzypowitę brałam kiedyś .Trochę pomogła. Teraz się zdecyduję na vitapil.Tyle tu pozytywnych opinii. Irenka123 faktycznie ta witamina jest niedroga.Myślę,że wystarczy mi wytrwalości by brać ją choć trzy miesiące.

Gość rosso3
O włosy dbam bez przerwy.Z różnym rezultatem. Tej zimy pomyślałam,że ubiegnę ,,wiosnę" i zadbam o włosy szybciej niż co roku.Miesiąc temu zaczęłam nawilżać włosy intensywnie ,by nie były suche i łamliwe.Zaczęłam bacznie przyglądać się temu co jem. Wprowadziłam więcej warzyw(zwłaszcza zielonych),owoców,a braki uzupełniałam suplementem.Teraz po zdjęciu czapki moje wlosy na,,dzień dobry"nie wołają o pomoc".Może nie są w idealnej jeszcze kondycji,ale jest dobrze. :)

Gość rosso3
O włosy dbam bez przerwy.Z różnym rezultatem. Tej zimy pomyślałam,że ubiegnę ,,wiosnę" i zadbam o włosy szybciej niż co roku.Miesiąc temu zaczęłam nawilżać włosy intensywnie ,by nie były suche i łamliwe.Zaczęłam bacznie przyglądać się temu co jem. Wprowadziłam więcej warzyw(zwłaszcza zielonych),owoców,a braki uzupełniałam suplementem.Teraz po zdjęciu czapki moje wlosy na,,dzień dobry"nie wołają o pomoc".Może nie są w idealnej jeszcze kondycji,ale jest dobrze. :) Dużo słońca!!!!!!!!!

Gość a propos vitapilu
Na opakowaniu napisane jest, ze nalezy przyjmowac 1 tabletke dziennie.. Jedna z was napisala, ze brala 2 przez pierwszy miesiac. Mozna brac dwie?? Nie jest to szkodliwe dla organizmu?

Gość irenka123
ja biore 1, tak jest napisane na opakowaniu. mysle, ze dawke moze zwiekszyc tylko lekarz, sammeu lepiej nie kombinowac;)

Gość goldenkaaa
te tabletki sa wydawane bez recepty, wiec nie maja pewnie takich skladnikow, ktore moga nam mocno zaszkodzic, ale nie przekraczajcie napisanej dawki bez konsultacji z lekarzem. jesli lekarz zobaczy wlosy, wyniki to moze zdecydowac, zeby brac dwie tabletki vitapilu dziennie.

Gość irenka123
no to mamy takie samo zdanie:) co do dzialania to bedzie ok bo stan wlosow sie nie pogroszyl, o poprawie trudno mowic po tak krotkim czasie, mysle, ze nidlugo cos bedzie:)