Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankoDomamuś

Leżak fisher price z wibracjami jak się sprawdza

Polecane posty

Gość pytankoDomamuś

Wydatek 200 zł trochę drogo, ale liczę, ze to bardzo przydatny gadżet.

u nas sie sprawdzil, syn chetnie lezal, wibracje tez fajne, uspokajaly go, moj model mial tez palak z dwoma zabawkami- super sprawa, ja mam taki do 18kg, wiec jeszcze sie przyda, bo teraz usiedziec na pupie nie moze i siedzenie to jak kara :)

Gość a moze chcialabys go kupic za
120 zł ? uzywany ale w bardzo dobrym stanie ?

Gość Dorota14.01.2010
u nas leżaczek póki co sprawdza się jako bujaczek w chwili kiedy nie mamy chęci albo siły nosić juniora a jako leżaczek jest świetny bo kiedy jestem w łazience czy w kuchni mogę go tam wstawić i dzięki temu oboje mamy się na oku

POLECAM!!! Moja córeczka korzysta do chwili obecnej, ma 4 latka i bajki ogląda siedząc tylko na bujaczku, który jest do 18 kg. Niedługo wykorzystamy go przy następnej dzidzi :). Przy małym dziecku też jest bardzo wygodny - warto zainwestować :)

Gość pytankoDomamuś
Znalazłam na allegro ten bujaczek za 100 zł plus matka edukacyjna dla dziewczynki:). Chyba pokombinuję z jego zakupem

Gość Abbey
Ten bujaczek z wibracjami to naprawde super rzecz. Moj synek ma juz prawie pol roku i jeszcze chwila bedzie za duzy, ale nadal uwielbia tam sie bawic. A gdy byl calkiem malutki to bardzo wygodnie mu sie tam spalo. Polecam

Gość asds
u mnie tez sie sprawdził mój synek bardzo luybił w nim drzeac i se bawic jesli chcesz kupic polecam