Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cork-girl

Samotnosc w Cork

Polecane posty

Gość Cork-girl

Od kilku lat mieszkam w Cork, Irlandia. Na poczatku byla Nas tu cala gromadka, czeste wypady za miasto, imprezki, wspolne grillowanie. Nie mialam czasu spokojnie odpaczac. Z biegiem czasu nasza gromadka zaczela sie pomniejszac, kazdego roku ktos decydowal sie na powrot do ojczyzny. W ten chwili jest juz beznadziejnie......kocham ten kraj, swoja prace I wszystko inne, ale zaczyna mi doskwierac samotnosc. Czy ktos jest w podobnej sytuacji?

Gość cork girl soon
ja jeszcze nie, ale bede za miesiac, przeprowadzam sie do cork z killarney, zostawiam przyjaciol, brata a w cork nie mam nikogo :(

Gość Cork-girl
Odezwij sie jak juz bedziesz w Cork. Chetnie wyskocze na drineczka.

Gość cork girl soon:)
w jakim jestes wieku? a ja myslalam ze rodakow w cork jest wiecej niz w jakimkolwiek innym miejscu w irlandii

Gość Cork-girl
Polakow w Cork jest naprawde wielu. Moze zbyt wielu.. Hehe. Mnie brakuje bliskch znajomych, z ktorymi mozna pogadac o wszystkim I o niczym. W tej chwili zostali mi tylko tacy, z ktorymi mozna imprezowac, ale nie moge zaliczać ich do grona prawdziwych kumpli. Jesli chodzi o mój wiek to mam 26 na karku. Pozdrowienia

Gość cork girl soon
ja tez niestety uwazam ze nas jest zbyt wiele wszedzie:) pisz czasem na kafe, moze sie kiedys spotkamy przy drinku:) pozdrawiam

Gość *Pearl*84
Dzis poczatek weekendu... Zazwyczaj w soboty (podobnie z reszta w niedziele) wsiadam w samochod i jade do Cork City (mam 10km) na shopping i spotkanie przy goracej czekoladzie z dziewczynami (jedna z Czech, a druga z Niemiec), gadamy glownie o pracy i tesknocie za tym co lepsze. Dzisiejsza pogoda (ulewa i wichura) nie sprzyja moim rutynowym weekendom, dlatego chce cos zmienic! Moze jest tam ktos, kto czuje podobnie?