Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 wojsko 00

Czy to prawda ze na komisji wojskowej trzeba nago byc i ze tam kobiety sa?

Polecane posty

Go艣膰 wojsko 00

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰
no , tez o tym slysza艂am a w jakich wypadkach Cie tam wzywaja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mbubu
trzeba pokaza膰 jajka, ale nie ma tam kobiet NA PEWNO!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mbubu
niby dlaczego gorzej?? do autora tematu: nie panikuj, i tak tej komisji nie przejdziesz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rigytoeiu
S膮 baby-nie tylko lekarki.Pracownice Urz臋du Miasta/Gminy./bezwstydne/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mbubu
kolega opowiada艂 ci bezedury jak chcesz isc na "ochotnika" to kolejnym szczeblem po problematcznej komisji jest egzamin z wf, kt贸ry oblewa 80-90 proc. ch臋tnych:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lady musicca
a od kiedy panowie sa tacy wstydliwi:)???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wojsko 00
nie to ze wstydze sie ale to ponizajace,baby se siedza na krzesle i facet goly...oczywiscie jak to prawda...bo widze ze chyba nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 webnduehe
Jak by艂em na komisji to w komisji by艂y chyba dwie jakie艣 stare baby trzeba by艂o przed nimi sta膰 z go艂膮 dup膮 i 艣wieci膰 jajami, a kolega mi m贸wi艂 偶e u niego na komisji (inny powiat) to si臋 sz艂o za parawan i tam przed jakim艣 typem 艣ci膮ga艂o gacie na chwil臋 i z powrotem zak艂ada艂o zaraz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 webnduehe
Wi臋c r贸偶nie to bywa z t膮 komisj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lady musicca
ale panowie lubia sie chwalic;) tym i owym;) wi臋c skoro si臋 nie wstydzisz..to nie rozumiem. Upokarzaj膮ce? Bo jak ktos si臋 wstydzi to r贸wnocze艣nie czuje si臋 niezr臋cznie. A upokorzony jak ka偶膮 co艣 mu robic czego nie chce. Skoro tak nie jest, to co ten tw贸j kolega Ci naopowiada艂? Mo偶e sw贸j sen erotyczny:D Widzisz kolega a偶 chcia艂, aby kobiety tam by艂y:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfgfgff
mi kobieta sciaga艂a napletek by sprawdzic budowe mojego 偶o艂臋dzia.. trwa艂o chwile.. nic wielkiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wojsko 00
lady--nie wiem czy to prawda z tym bycie golym ale jak tak to ponizajace,nie chce sie a musi bo nie ma wyjscia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiek94
a cos ty mysla艂 ? eh niewstydz sie nago pokazac babie bo ja do gina chodze do faceta :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lady musicca
zgodz臋 si臋. Bo musisz robic co艣 co ci nieodpowiada. Ja tam nigdy nie p贸jd臋 do faceta lekarza. Po艂owa do zboce艅ce. Bada ucho..laryngolog..ka偶e 艣ci膮gnac stanik;) nie ze mn膮 te numery;) ja mam wyb贸r...ty nie. Wsp贸艂czuje;) Ale mo偶e to b臋dzie 艂adna, m艂oda pani;):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wojsko 00
wiem do czego zmierzasz za jak ladna to nie bedzie ponizajace?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cytatnik
Tradycja napoleo艅ska. Te publiczne badania by艂y w wojsku wsz臋dzie. Badano nagich m臋偶czyzn jak byd艂o na sp臋dzie, Jak si臋 bada na targu konia albo krow臋, Sk贸ra, z臋by w porz膮dku, m贸wisz - zwierz臋 zdrowe. Takie nagie badania, wzorem targ贸w ko艅skich, To z czas贸w si臋 wywodz膮 wprost napoleo艅skich. Kiedy cz艂owiek jest nagi, ubi贸r nic nie znaczy, W贸wczas ka偶dy jest r贸wny, tak si臋 to t艂umaczy. Do艣膰 d艂ugo to przetrwa艂o, a偶 do naszych czas贸w, Kobiety s膮 w komisjach, patrz膮 na golas贸w. A pierwotnie to by艂a tylko sprawa m臋ska. Co zrobi Napoleon - w ko艅cu zawsze kl臋ska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jajka pokazuje sie lekarzowi mezczyzni a wczesniej bada pielegniarka czy dobrze slyszysz wage wzrost itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak pracowa艂am w gminie przy poborze do wojska, to by艂am oddelegowana na takie nagie komisje jak opisujecie, ale to by艂y dawne czasy. Pozosta艂y wspomnienia, przyznam si臋, 偶e by艂y przypadki, 偶e si臋 wstydzi艂am tak patrze膰 na go艂ego poborowego i gdyby ode mnie zale偶a艂o, to nigdy bym nie kaza艂a tak wyst臋powa膰, dla tych ch艂opak贸w by艂 szok. Bardzo by艂o mi szkoda jak zakrywali te swoje klejnociki, wojskowy wydawa艂 polecenia nie zakrywa膰. Opr贸cz mnie by艂o trzy kobiety, piel臋gniarka, lekarka i z powiatu urz臋dniczka jak ja. Ja by艂am najm艂odsza mia艂am 23 lata jak pierwszy raz by艂am oddelegowana i tak przez 10 lat si臋 napatrzy艂am na tych wstydliwych ch艂opak贸w. Dobrze, 偶e si臋 dla nich sko艅czy艂o to pokazywanie si臋 nago. A nam pozosta艂y wspomnienia. Dopiero jak przesta艂am pracowa膰 w gminie, to wysz艂am za m膮偶, aby patrze膰 na swojego ch艂opaka, kt贸ry nie wie, 偶e przypad艂a mi rola za panie艅skich czas贸w by膰 na takich komisjach poborowych i chyba nigdy mu nie powiem, bo nie wiem jakby zareagowa艂, ale por贸wnanie mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
piel臋gniarka Anka He he fajny topik, a ja pami臋tam to jak dzi艣, kiedy pomaga艂am w pracach komisji, podszed艂 do nas jaki艣 oficer i pyta czy chcemy, 偶eby ch艂opaki 艣ci膮gali gacie Na co my, 偶e czemu nie Ka偶dy poborowy musia艂 do badania stawa膰 z fujark膮 na wierzchu, he he, ale mia艂y艣my ubaw, chocia偶 co po niekt贸rych nam troch臋 by艂o szkoda, mazgaj贸w ale generalnie fajnie by艂o popatrze膰, tylu m艂odych penisk贸w i woreczk贸w, co wtedy ju偶 sobie chyba nie poogl膮dam a najlepsze, 偶e ka偶dy dosta艂 polecenie prosz臋 unie艣膰 cz艂onka (chodzi艂o o to, 偶eby zobaczy膰 czy w mosznie s膮 j膮dra), wi臋kszo艣膰 nie mia艂a poj臋cia co robi膰 jedni jak膮艣 ci膮gali, inni podnosili tylko do poziomu, niekt贸rzy 艣ci膮gali sk贸rk臋 ka偶dy oblany rumie艅cem, pochichra艂y艣my si臋 jak nigdy ...Ech.. . to by艂o co艣, mo偶e si臋 jeszcze uda mi zg艂osi膰 na jak膮艣 komisj臋 Tak czy tak musieli si臋 rozbiera膰, gamonie... (Odpowiedz cytuj膮c) (Link do tej wypowiedzi) (Zg艂o艣 do usuni臋cia) IP i czas po艂膮czenia logowane. 13:09 wojskowa kobieta Jako kobieta pracuj膮ca w wojsku mia艂am mo偶liwo艣膰 by膰 w komisji lekarskiej podczas przyjmowania ch艂opak贸w do jednostki. Ka偶dy "nowy" podczas badania musia艂 opu艣ci膰 gacie, zakas艂a膰 i 艣ci膮gn膮膰 napletek. Z pocz膮tku by艂o fajnie popatrze膰 na te r贸偶ne peniski ale uwierzcie ,偶e p贸藕niej po prostu by艂o to ju偶 dla mnie rutynowe i nudne.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰