Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aseksualista

Co myślicie o homoseksualistach?

Polecane posty

z jednej strony nie przeszkadzają........................... z drugiej strony................. to co oni robią to grzech......... jeszcze z innej nie powinni mieć prawa do adopcji dzieci......... ale jeszcze inaczej dwóch całujących i bzykających mężczyzn to obrzydliwe........ to już jest ich sprawa:D:D.... :).. co robią w domu... a nie na polu:D

aha........:classic_cool: no a do tematu..... to zgadzam sie z tym co napisałeś ;)

Ja każdego człowieka szanuje.............. nawet gejów i lesbijki......... chociaż mają grzech :)......... i skąd wiesz jak byłem robiony...... byłś przy tym:P

Mnie ich żal... Taj jak kobiet teraz... Bo tak zwani przedstawiciele mniejszości seksualnych oraz obecnie tzw. feministki, tylko podburzają społeczeństwo i w ogóle skoda gadać... "Normalnych" homoseksualistów debilnych pochodach i happeningach nie ma...

Gość MotylemJesteMMM
co mysle o homoseksualistach?? tacy ludzie jak inni, a to czy ktoś ma chłopaka zamiast dziewczyny, czy dziewczyne zamiast chłopaka to ich sprawa ;)

A ja nie lubie rzeczy nie do konca zgodnych z natura. A natura mowi samiec i samica powinni sie wiązać. Samiec i samiec to jak psy ale z tego dzieci nie bedzie. Nie wchodzi w drogę to nie mysle ale wolę nie miec wokol siebie.

Gość nico.

Gość Misiaku
Mamy zacofane spoleczenstwo nie odrozniajace homoseksualizmu od dewiacji. Czlowieka plec ksztaltuje sie w trakcie zycia plodwego, tak samo jak jego preferencje co do jedzenia. W tym samym czasie ksztaltuje si plec mozgu, oraz 'czynnik' ktory decyduje za to czy bedzie on hetero czy homo. W strarozytnosci bylo to czyms normalnym (gejem byl np Juliusz Cezar). I tak jakos trwa to do dzis. Wielu wybitnych osobowosci to geje, czy lesbiki. Sporo osob bi. Wstyd o tym mowic. W normalnym , katolickim, polskim domu to jest patologia. Jestem hetero. Mam kilku znajomych homo. Mieszkam w innym kraju i alleluja za to. W Polsce by ich zaszczuto.

Gość Misiaku
Przepraszam za literowki. Mam zakropnione oczy i nie wszystko widze... :/

Gość Misiaku
kobita. Moj partner mezczyzna. :)

Gość cześć Harry
:)

w starozytnosci homoseksualizm nie byl czyms normalnym, byl wysmiewany. Dopuszczano stosunki pomiedzy mlodym chlopcem a dojrzalym mezczyzna, ale nie doodbytnicze. Z dwoch doroslych mezczyzn w takiej relacji wysmiewano sie (Grecja) W niektorych spolczenstwach indianskich homoseksualista, transseksualista mogl wyjsc za maz (nie jako pierwsza, ale np jako druga zona) i bylo to traktowane normalnie, ale o tym czy byl sex pojecia nie mam :) A tak poza tym to nic przeciw nim nie mam :)

kazdy ma prawo robic na co ma ochotę .

z jednej strony nie przeszkadzają. NAM ZBYT BARDZO z drugiej strony CHCEMY ICH ZAMKNĄĆ W REZERWATACH to co oni robią to grzech PRZECIWKO BOGU BO WKŁADAJĄ SOBIE W ANSUY TAK SAMO JAK PARY HETERO ALE TO JEDNA KCO INNEGO jeszcze z innej nie powinni mieć prawa do adopcji dzieci BO WYCHOWAJĄ PRZEJLĘTYCH PRZEZ BIBLIĘ SODOMITÓW ale jeszcze inaczej dwóch całujących i bzykających mężczyzn to obrzydliwe WEDŁUG MOJEJ ASEKSUALNEJ NATURY to już jest ich sprawa TAK SAMO JAK MÓJ ASEKSUALIZM KTÓRY JEST PRZECIEŻ CZWARTĄ RÓWNOPRAWNĄ ORIENTACJA dobrze uzupełniłem? :classic_cool:

A mnie nie interesuje z kim ktoś chodzi do łóżka, jeśli to fajna i ciekawa osoba to może być i kosmitą. A homoseksualizm to po prostu jeden z elementów tego świata, niepotrzebnie rozdmuchany przez obydwie strony.