Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BOLEK12

Która ma ciasną cipke??????

Polecane posty

A ty wahaj dupe pedale, kim ty jesteś by móc oceniać innych pewnie nieudacznikiem życiowym. Tylko BÓG może nas oceniać , ale za rade dziękuje .

Codziennie rano patrze w lustro i mowie przejebane być przystojnym, panie boże czemu mnie takim bykiem stworzyłeś!

Gość Tuli 12 28
Witaj Byku pani doktor jest dzisiaj zmęczona więc byczkiem się nie zajmie , ale ... fotkę chętnie by zobaczyła ... :)

Gość Tuli 12 28
Oj za raz co dostane , co dostane ... :) Chcę się przekonać czy naprawdę jesteś taki byczek ,że masz za co Panu Bogu dziękować :)

Gość Tuli 12 28
Dzień ciężki :( Ale w ramach rekompensaty kupiłam sobie cudną kiecke ... czerwoniutką i szpilki w tym samym kolorku i w sumie nie wiem poco :) Dobije mnie ta zmiana czasu i nawet na lizanie nie mam ochoty... :(

Ja też nie lubie pondziałku, czerwony kolor jest Zajebisty pewnie się wspaniale prezentujesz, takie śliczniutkie ciałko. Chętnie bym sobie popatrzył ............... Itd........

Gość Tuli 12 28
Nie będę ukrywać ,że dobrze mi w intensywnych i mocnych kolorach taki typ urody .... Fakt poniedziałki są okropne zanim zbiorę się w całość to już sobota :) A ktos tu przypadkiem nie w pracy ?

Gość Tuli 12 28
A swoją drogą to jeszcze Twój podszyw się nie przyplątał :)

Tak wyszło mała zmiana ten tydzień na rano, a tak ogólnie to te ubranko zdarł bym z ciebie i zobaczył bym co tam dziś masz pod spodem ? Tak na mnie działasz budzisz zwierzęce instykty.

Gość Tuli 12 28
Pod spodem ...hmmmm..... poczekaj zobacze ....

Gość Tuli 12 28
oj ... własnie zrobiłam sobie dobrze :( i tak mi wstyd .... ale tej WZ z taką ilością bitej śmietany nie byłam w stanie się oprzeć ...

Mniam też uwielbiam Wz a bitą śmietanke to mój języczek zlizał by najchętniej z twojego ciałka, dostarczając tobie rozkoszy takiej jakiej lubisz.

Gość o ludzieeeeee
ja mam ciasną szparkę :)

Gość Tuli 12 28
Jeszcze troszkę śmietanki mi zostało ... :) A gdybys pod smietanką trafił na tatuaż i kolczyk w pępku nie przerazisz się ?

Spoko normalna sprawa taka moda tu dziarka tam kolczyk nawet fajnie. Tak bym chciał cm po cm zlizywać z ciebie bita śmietane a zimnym lodem podrażniać twoje sutki. Tak bym ciebie podniecał aż byś mnie prosiła o więcej .

Gość Tuli 12 28
Dokończymy jutro ... już nie mogę ... marzę aby przytulić się do swojego jaśka i ... ale ładnie zaczynasz tylko ogol sie bo nie znoszę jak mnie zarost kłuje tu i tam :) :(

Gość Tuli 12 28
Dobranoc ... może będzie na fioletowo ... :)