Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BOLEK12

Która ma ciasną cipke??????

Polecane posty

Gość Tuli 12 28
To spać i to już :) a nie po internecie buszować ... Zalecenie pani doktor... chyba że jeszcze małe drapanko za uszkiem ... na dobranoc :)

Gość Tuli 12 28
No widzisz rozumiemy sie bez słów ... :) Czyli idziemy spać ... razem a jednak osobno ...

Tomuś, debilu kafeteryjny, czy ty masz coś z systemem, jakieś spięcie, że przymiotnik zajebiście napierdalasz wciąż i durś z dużej litery ? :classic_cool:

Gość Tuli 12 28
O i podszyw się znalazł !!! Gdzie byłeś wczoraj ? Zaspałeś ?

Buzkę ogolona jak pupcia niemowlęcia , a tak bym chciał ciebie przytulić i spać tak spokojnie do rana , pewnie nie dał bym rady, przy tobie stracił bym zmysły .

Gość Tuli 12 28
Punkt za buśkę ... Spokojnie napewno byśmy spali ... wciągne babcine pantelony :) ale będą fioletowe ... :) :) :)

Gość Tuli 12 28
buśkę - bużkę :) wiadomo o co chodzi :(

Jak spać to na golasa ja tak uwielbiam ciało oddycha jest Zajebiscie chętnie bym ciebie nauczył. A tak w ogóle to chce ciebie przyTULIć, bo Zajebista jesteś.

Jak spać to na golasa ja tak uwielbiam ciało oddycha jest Zajebiscie chętnie bym ciebie nauczył. A tak w ogóle to chce ciebie przyTULIć, bo Zajebista jesteś.

Gość Tuli 12 28
Tól Tul Tól Tul ....

Gość Tuli 12 28
No golasa ...oj nie ... za zimo ....za zimno ....

Gość Tuli 12 28
Dobra mamy 500 to teraz wielki tort z wielką ilością bitej śmietany i ... mamrot jakoś trzeba uczcić ...

Gość Tuli 12 28
żartowałam ... ja całkowicie nie pijąca ...ale mam w domu kilka przywożę z zagranicy z pewnych powodów... ale mieliśmy iść spać ... panteloki na du...pci ... kurde musze gumę podciągnąć bo babcia przy kości a ja taka mizerokta...

Gość Tuli 12 28
To wskakuj ... :) będzie cieplej ,lubię mieć faceta za sobą jestem mała a Ty duży więc akurat ... lubię jak mnie chowa w ramionach ...

Gość Tuli 12 28
Jak dobrze rozumieć się bez słów ... Dobranoc ...

I już jestem w domku, ale to dopiero środa , a gdzie reszta tygodnia tak mi się nic nie chce, najchętniej bym się przytulił do fajnej dziewczyny i zasnoł, czasem żałuję że jestem sam.

Gość Tuli 12 28
Szkoda że dopiero środa ... :( Czasami żałuję ,że nie jestem sama :( Ale mamy dzisiaj nastrój ... to chyba przez ten deszcze ... u mnie leje :( :( :(

Może i deszcz jakaś taka nastalgia u mnie w głowie , tak jakoś wzięło mnie na przemyślenia, a uwierz rzadko tak mam, a ogólne Zajebiscie że jesteś gdzieś tam.

Gość Tuli 12 28
Zaczeliśmy znajomość od seksu ... teraz rozmawiamy o życiu ... a chyba powinno być odwrotnie .... Przed chwilką siedziałam na YT i oglądałam filmiki Ku pamięci czasami ,żeby nie myśleć o sobie oglądam to i płacze ,że kogoś spotkało większe nieszczęście niż mnie...

My się tak chyba bez słów rozumiemy , tak trochę dogadujemy , mało co to o mnie by był taki film , prowadziłem bardzo burzliwe życie ,jestem wychowany na przykrościach od pewnego czasu jest dobrze w co wszyscy co mnie znają nie mogą uwierzyć że wyszedłem na ludzi itd. U mnie też leje deszcz potrzebny niech pada ,a tak ogólnie to każdym dzień jest cudem tylko czasem o tym zapominam.

Gość Tuli 12 28
Burzliwe życie, skąd ja to znam , ale u mnie w ramach buntu i odwetu za tylko jedną , ale zato dość bolesną przykrość... Już od dłuższego czasu jestem kobietą z klasą , kasą i teoretycznie szczęśliwą ... :( Deszcz hmmm ... " ...ta noc to ona płacze deszczem ..." Najważniejsze ,że udało mam się wyjść na ludzi i tak trzymać :)

Bardzo dobrze napisane, to stawia od razu na nogi, całą prawda w 1 zdaniu. To co chcemy od życia to to dostajemy, a tak najchętniej to wlazł bym w twojej babci panteony razem z tobą i się trochę po wygłupiał i nie tylko robił to co lubisz.