Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BOLEK12

Która ma ciasną cipke??????

Polecane posty

Gość Tulii 12 28
No co Ty nie powiesz ... ja też tu jestem ... :-D a z czego taki zadowolony :)

Gość Tulii 12 28
Tak to ja wyżej ( jeżeli masz wątpliwości) pani doktor i jej dysleksja :-p

Gość Tulii 12 28
Ale jeszcze mnie nie było a Ty już napisałeś ,że jest Ci zaje..ście ... oj kłamiesz aż Ci się te zielono-brązowe oczka świecią :-)

Wiedziałem że będziesz i tak się cieszę tak po prostu dobrze się czuje. A kłamać to nie lubię , jakoś tak już mam . A u ciebie jak tam czwartek bo doszły mnie słuchy że jesteś w ciąży?

Gość kimmikonavomiee19
Mogę w tajemnicy powiedzieć, że mam tak ciasną szparkę, że ostatnio nawet wkład od cienkopisu nie chciał mi "tam" wejść. Jestem w związku z tym rozczarowana bo co będzie jak wreszcie jakiś facet z dużym drągiem będzie mnie chciał zerżnąć ?

Gość Tulii 12 28
Nie ja nie to pewnie któryś podszyw :-p :-D A czwartek ogólnie ok zapowiadał się gorszy ale ogarnęłam ten cały nieład ... i zakupy udane ... kolejna kiecka zaśmieca szafe :-D

Gość Tulii 12 28
Ha ha ha ... zapomniałam że to 1 ... kiecka w sumie do niczego nie potrzebna ... ale ładniutka ... czarna dopasowana , ale nie obcisła ... elegancka tak w sumie na wieczór we dwoje ...

Kiecka git jak we dwoje i np. Ze mną to bym ciebie wolał trochę inaczej tak bez ciuszków ewentualnie w bieliźnie którą bym ....... A nic ja tylko tak..

Gość Tulii 12 28
oj ... no nie tak szybko ... odpowiednia oprawa też jest ważna jestem kobietom nie robotem czy dziwk... , której płacisz za czas ...

Gość Tulii 12 28
oj ... o tej porze roku ... zanimbys się dobrał ...to już by Ci ochota przeszła...:-p :-D ... a Ty zwolennik takich zabaw ? I właściwie gdzie ... na chodniku... w bramie ... przy kościele ... pod zus-em ? zależy co rozumiesz prze miejsce publiczne...

Gość Tulii 12 28
przebieralnie hmmm ... a co jak ktos nakryje i pewne mięśnie nie będą chciały czegoś wypuścić ze środka ... wtedy tylko zastrzyk wchodzi w grę .. :-p zniósłbyś taką widownię ...

Ha ha ha to teraz aż mi chęć przeszła ta cała widownia to prawdziwy hard core , to nie w moim stylu. Tak spokojnie w domku całą noc albo dzień ,z przerwami na jedzenie tak bym się z tobą powygłupiał.

Gość Tulii 12 28
oj ... a już myślałam ,że zaryzykujesz :D .... z tą przebieralnią ... powiem Ci tylko ,że z takich ciut większych zboczeń ... oj wylądowałam w łóżku z kobietom :-p

Gość Tulii 12 28
nie pamiętam jak było ... ale rano z przyjaciółą pierwsze co to poleciałyśmy pod prysznic ( osobno oczywiście) i nie rozmawiałyśmy na ten temat ... gdyby może inne okoliczności ... to wypowiedziałabym się czy mam ochote na powtórkę :-p zaraz muszę znikać ... pojawię się w poniedziałek ... Tak więc spokojnych świąt ...

Gość Tulii 12 28
Teraz to już zmienisz zdanie ,że jestem normalna :) ... Dobranoc 👄 👄 👄

Gość zielona_fala
masz takiego malego ze musisz miec z ciasna

Gość zielona_fala
wszyscy jestescie porabani

Gość zielona_fala
jestescie porabani